O kaip jums L'erbolario sampunai?
QUOTE(laumupė @ 2009 03 06, 12:53)
Aš irgi žiauriai patenkinta savo turimu šampūnu, bet vis kažkaip galvoj krebžda mintis, jog vienu ir tuo pačiu šampūnu visą laiką plauti galvą nėra gerai, reikia retkarčiais pakeisti kitu. O gal tai tik reklaminis triukas, kad moterys pirktų kuo įvairesnius šampūnus?
mano drauge tai kas kazkiek laiko praplauna galva su kitu sampunu o po to vel grizta prie to pacio. butent kad pakeist truputi plauku rutina.
Pradėjau naudoti Natura Siberica šampūną dažytiems, pažeistiems plaukams, tai po dviejų plovimų galiu sakyti, kad visai patinka
nusipirkau trevor sorbie sampuna straight.turiu sios firmos blizgesi plaukams-labai patinka,tai gal tik ir sampunas
QUOTE(JuicyTube @ 2009 03 06, 15:50)
Pradėjau naudoti Natura Siberica šampūną dažytiems, pažeistiems plaukams, tai po dviejų plovimų galiu sakyti, kad visai patinka
Aš irgi nieko blogo pasakyti apie jį negaliu. Nors nejaučiu kažkokio skirtumo nuo kitų šampūnų.
Aš jau porą kartų ploviau plaukus su Essential Care žolelių šampūnu,tikrai esu patenkinta,nors plaukai atrodo kad šiurkštiki,kai plauni,manau dėl to kad šampūnas natūralus,bet paskuiplaukai tokie gyvibingi,blizga
QUOTE(JuicyTube @ 2009 03 06, 16:50)
Ir as ji buvau isigijusi,su balzamu.Po kiekvieno plovimo nepaprastai nemaloniai niezedavo galvos oda.Niekada anksciau tokiu dalyku nesu patyrusi...Dar galvojau sutapimas,bet po poros men ji pakeitus kitu ir niezejimo nebeliko.Jis jau jis toks "natura",tai nesuprantu kas sukelia tokius nemalonius pojucius...
QUOTE(midori @ 2009 03 06, 18:06)
nusipirkau trevor sorbie sampuna straight.turiu sios firmos blizgesi plaukams-labai patinka,tai gal tik ir sampunas
Naudojau Straight šampūną ir balzamą, bet man tik išsausino plaukus, jokio kito efekto nemačiau
QUOTE(KarolinaViktorija @ 2009 03 06, 12:52)
O kaip jums L'erbolario sampunai?
Turėjau sausiems plaukams šampūną ir balzamą - labai patiko, bet brangoka, daugiau ir nepirkau.
QUOTE(Amellie @ 2009 03 08, 03:01)
naudoju urtekram sampuna su ruduoju cukrumi. labai patinka, kad net nereikia det kaukes po sio sampuno
O kur ji rasti pirkti?Ir kiek maždaug kainuoja? Man nuo nuolatinio plaukų tiesinimo,jie pasidarė susi ir šiaudiniai.O gal kuri žinot dar kokius šampūnus atgaivinti mano plaukus ?
QUOTE(Martelė @ 2009 03 08, 12:53)
O kur ji rasti pirkti?Ir kiek maždaug kainuoja? Man nuo nuolatinio plaukų tiesinimo,jie pasidarė susi ir šiaudiniai.O gal kuri žinot dar kokius šampūnus atgaivinti mano plaukus ?
http://imunitetas.lt...amp;prekid=1029
gali pirkti internetu arba parduotuveje Uzupio 4