O klausyk merginos jus sampunu plaunat du kartus ar viena?
: kiek galima apie tą amway ? Panele MisKaprizas, Jūsų beveik visos žinutės apie Amway... Gal baikim jau ką? O Amway šampūnai niekuo neypatingi, aišku už Head and shoulder gal geriau, bet... Kainos tikrai neverti....
Turiu pažystamą, kuri platina Amway, tai tik valiklius pripažysta pati, o kosmetikos vengia :
Papildyta:
du. Pirmą kartą išplaunu riebalą, o antrą kartą sutepu gerai ir palaikau kokias 2-3 min. Na mano šampūnas su eteriniais aliejais ir pan. nuo slinkimo, tai reikia palaikyti... Ir tada dar dažniausia dedu kondicionierių ir palaikau irgi 2 min.
Turiu pažystamą, kuri platina Amway, tai tik valiklius pripažysta pati, o kosmetikos vengia :
Papildyta:
QUOTE(W*S:* @ 2009 03 04, 10:34)
du. Pirmą kartą išplaunu riebalą, o antrą kartą sutepu gerai ir palaikau kokias 2-3 min. Na mano šampūnas su eteriniais aliejais ir pan. nuo slinkimo, tai reikia palaikyti... Ir tada dar dažniausia dedu kondicionierių ir palaikau irgi 2 min.
As tai kaip kad,bet kartais uztenka vieno karto su sampunu,o poto eina visos kitos priemones )
Viena karta.
Nebent pries tai bunu dejusi namine kauk ar kokiu aliejum istepus plaukus tada du kartus del visa ko perplaunu
QUOTE(jadzka @ 2009 03 04, 09:37)
Gal galit atskleist paslaptį koks tai šampūnas?
[quote=jadzka,2009 03 04, 10:37]
: kiek galima apie tą amway ? Panele MisKaprizas, Jūsų beveik visos žinutės apie Amway... Gal baikim jau ką? O Amway šampūnai niekuo neypatingi, aišku už Head and shoulder gal geriau, bet... Kainos tikrai neverti....
Labai malonu, kad taip pasidomėjote mano asmeniu, tačiau turiu lygiai tokią pačią teisę pasakyti savo nuomonę, kaip ir Jūs. Be to, savo žinutėje tik pritariau kitai mamai. Ką esu išbandžiusi, apie tą ir galiu pasakyti savo nuomonę. Kai išbandysiu Head and shoulder, galėsiu ir apie jį nuomonę parašyt. O draugės draugė sakė, man ne argumentai...
Labai malonu, kad taip pasidomėjote mano asmeniu, tačiau turiu lygiai tokią pačią teisę pasakyti savo nuomonę, kaip ir Jūs. Be to, savo žinutėje tik pritariau kitai mamai. Ką esu išbandžiusi, apie tą ir galiu pasakyti savo nuomonę. Kai išbandysiu Head and shoulder, galėsiu ir apie jį nuomonę parašyt. O draugės draugė sakė, man ne argumentai...
http://www.beaute-te...od/img24628.jpg
nusipirkau sios firmos sampuna,bet ne sita,o su aliejum kazkokiu, na,zodziu, kitos rusies
Labai fainas bent is pirmo pabandymo:) Sudetis tokia is naturalesniu,jei kam idomu,bekvapis praktiskai.
A,ir kazkas klause apie tai,kiek kartu plaunu plaukus,tai galiu atsakyti,kad visada du
nusipirkau sios firmos sampuna,bet ne sita,o su aliejum kazkokiu, na,zodziu, kitos rusies
Labai fainas bent is pirmo pabandymo:) Sudetis tokia is naturalesniu,jei kam idomu,bekvapis praktiskai.
A,ir kazkas klause apie tai,kiek kartu plaunu plaukus,tai galiu atsakyti,kad visada du
QUOTE(Maserati @ 2009 03 04, 20:20)
http://www.beaute-te...od/img24628.jpg
o kur pirkai?kazin su aliejum neriebins plauku ?
QUOTE(Lenaa @ 2009 03 04, 15:36)
Gal galit atskleist paslaptį koks tai šampūnas?
Tai,kad jau skalambijau daug kur O'Rising naudoju.
QUOTE(MisKaprizas @ 2009 03 04, 15:42)
Esu ir pati bandžiusi kelias priemones iš Amway plaukams: Satinique purinančias ir kasdieninės priežiūros priemones. PAs MB mamą bandžiau ir dažytų plaukų. Bet mano supratimu nevertos jos savo kainos Tikrai yra geresnių šampūnų kurie kainuoja 35 - 40 lt. už 300 mll. buteliuką
QUOTE(W*S:* @ 2009 03 04, 09:34)
Kadangi galvą plaunu kiekvieną rytą, tai man užtenka ir vieno karto su šampūnu, po to dedu balzamą ar kaukę. Du kartus su šampūnu plaunu tada, jei prieš tai dedu aliejinę kaukę, nes per vieną kartą, neišsiplauna
QUOTE(Rutalt @ 2009 03 04, 20:39)
o kur pirkai?kazin su aliejum neriebins plauku ?
Neriebina,juk ten nera 50% aliejaus
Pirkau droge,va pries keleta sav.kilnojau,kilnojau,kai buvo akcija,bet nenusipirkau,o dabar jau baiginejosi visi sampunai tai teko vistik imti sita nusiziureta,bet jau pilna kaina. ~20 lt. 300 ml.