man puikiai pavyko rasti sau tinkama sampuna noah firmos italiskas sampunas :Subtilus sampunas skirtas sausiems, jautriems, nualintiems cheminiu proceduru ir dazymu plaukams. Trinkia ir svelniai drekina plaukus suteikdamas jiems tvirtumo ir apimties deka naturaliu maitinanciu ingridientu bei eteriniu saldziojo kmyno, levandos ir pelargonijos alieju. Sugrazina plaukams minkstuma ir tvarkinguma. pats geriausias pirkau is savo tiekejos nes naudoju tik sios firmos preimones,
QUOTE(mr nobody @ 2009 02 28, 23:52)
sweikos mergaites,noreciau kad parekomenduotume man koki gera sampuniuka,kuris gerai padreikintu plaukus,kad jie nesiweltu po isplowimo ir kad galima butu labai lengwai juos issukuot,nes pastebejau,kad mano plaukai prarado dregme,sausoki pasidare,del ko man labai liudna Wis plaunu ir plaunu tuos plaukus headen &shouldersu,jau daug metu is eiles,matyt atejo laikas isigyt kazka kita,kas gerai padrekintu plaukus.Buwau isigyjus babushkos agafijos wiena sampuna,bei kazkoki waikiska,na tai Diewazi nemano plaukams tokie sampunai,kurie iswis nesiputuoja ,esu pripratus,kad sampunas turi gerai putuot.Tad mielosios laukiu atsiliepimu ..Parekomenduokit kazka gero,aciu