Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai II

man puikiai pavyko rasti sau tinkama sampuna noah firmos italiskas sampunas :Subtilus sampunas skirtas sausiems, jautriems, nualintiems cheminiu proceduru ir dazymu plaukams. Trinkia ir svelniai drekina plaukus suteikdamas jiems tvirtumo ir apimties deka naturaliu maitinanciu ingridientu bei eteriniu saldziojo kmyno, levandos ir pelargonijos alieju. Sugrazina plaukams minkstuma ir tvarkinguma. pats geriausias pirkau is savo tiekejos nes naudoju tik sios firmos preimones,

QUOTE(mr nobody @ 2009 02 28, 23:52)
4u.gif  sweikos mergaites,noreciau kad parekomenduotume man koki gera sampuniuka,kuris gerai padreikintu plaukus,kad jie nesiweltu po isplowimo ir kad galima butu labai lengwai juos issukuot,nes pastebejau,kad mano plaukai prarado dregme,sausoki pasidare,del ko man labai liudna  verysad.gif Wis plaunu ir plaunu tuos plaukus headen &shouldersu,jau daug metu is eiles,matyt atejo laikas isigyt kazka kita,kas gerai padrekintu plaukus.Buwau isigyjus babushkos agafijos wiena sampuna,bei kazkoki waikiska,na tai Diewazi nemano plaukams tokie sampunai,kurie iswis nesiputuoja  schmoll.gif ,esu pripratus,kad sampunas turi gerai putuot.Tad mielosios laukiu atsiliepimu ..Parekomenduokit kazka gero,aciu  blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(FarQua @ 2009 03 01, 15:31)

Aha, man jis ir superinis good.gif

QUOTE(Dezdemona* @ 2009 03 01, 20:19)
turiu klausima toms kurios naudoja live clean sampunus - ar jums irgi jis nuplauna plauku spalva?

Mano nedazyti, negaliu pakomentuot. Bet man nuo jo kazkas negerai - sausina galvos oda - ir atsirando, na ne pleiskanos, bet kazkas nzn... Plaunu kasdien, gal kasdienai jis per stiprus. Nustojau ji naudoti ir viskas Ok. Dabar stovi beveik pilnas butelis ir nzn ka daryt : ar bandyti dar karta, ar jau nurasyti..
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2009 03 01, 22:19)
turiu klausima toms kurios naudoja live clean sampunus - ar jums irgi jis nuplauna plauku spalva?

o kokia prasme nuplauna plauku spalva, dazus turi omenyje?
Atsakyti
Sveikos, del to Organic Blue sampuno, radau jo sudeti, ar tikrai jis be jokiu ten silikonu ir visokiu kitokiu s....

Ingredients
Herbal infusion (Aqua (water), Azadiracta Indica (Neem)*), Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Sodium Cocoamphoacetate, Glycerin (Vegetable), Caprylyl/Capryl Glucoside, Glyceryl Oleate, Coco Glucoside, Citrus Reticulata (Mandarin) Oil*, Angelica Archangelica (Angelica) Root Extract*, Trifolium Pratense (Clover) Flower Extract*, Sambucus Nigra (Elder) Flower Extract*, Passiflora Incarnata (Passion) Flower Extract*, Zingiber Officinalis (Ginger) Root Oil*, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Extract, Citrus Aurantifolia (Lime) Peel Extract, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Vanilla Planifolia (Vanilla) Fruit Extract, Citrus Nobilis (Mandarin) Peel Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Extract, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Hydroxymethylglycinate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Limonene. (*certified organic ingredient)

Jei teip, tai verta pirkti uz tokia kainyte thumbup.gif
Atsakyti
Organic blue ir daugiau ekol. hig. prieqmonių, maisto, galima pirkti čia Lt:
http://www.sveikiproduktai.lt
aš vyrui esu nupirkusi prausiklį, tai viskas gerai su juo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2009 03 01, 23:48)

Mano nedazyti, negaliu pakomentuot. Bet man nuo jo kazkas negerai - sausina galvos oda - ir atsirando, na  ne pleiskanos, bet kazkas nzn... Plaunu kasdien, gal kasdienai jis per stiprus. Nustojau ji naudoti ir viskas Ok. Dabar stovi beveik pilnas butelis ir nzn ka daryt : ar bandyti dar karta, ar jau nurasyti..

Na as kai plaunu 2kartus i savaite tai man tokio poveikio nebuvo, labai jis man patinka, bet va nuplauna spalva plauku, t.y dazus g.gif
Papildyta:
QUOTE(Deissy @ 2009 03 01, 23:58)
o kokia prasme nuplauna plauku spalva, dazus turi omenyje?

taip
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2009 03 02, 08:42)
Sveikos, del to Organic Blue sampuno, radau jo sudeti, ar tikrai jis be jokiu ten silikonu ir visokiu kitokiu s....

Ingredients
Herbal infusion (Aqua (water), Azadiracta Indica (Neem)*), Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Sodium Cocoamphoacetate, Glycerin (Vegetable), Caprylyl/Capryl Glucoside, Glyceryl Oleate, Coco Glucoside, Citrus Reticulata (Mandarin) Oil*, Angelica Archangelica (Angelica) Root Extract*, Trifolium Pratense (Clover) Flower Extract*, Sambucus Nigra (Elder) Flower Extract*, Passiflora Incarnata (Passion) Flower Extract*, Zingiber Officinalis (Ginger) Root Oil*, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Extract, Citrus Aurantifolia (Lime) Peel Extract, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Vanilla Planifolia (Vanilla) Fruit Extract, Citrus Nobilis (Mandarin) Peel Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Extract, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Hydroxymethylglycinate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Limonene. (*certified organic ingredient)

Jei teip, tai verta pirkti uz tokia kainyte  thumbup.gif

SLS tai yra jame..
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 02, 12:25)
SLS  tai yra jame..

Ir kurgi? blink.gif SLS-tai Sodium Laureth ar Lauryl sufate, nėra schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 03 02, 13:28)
Ir kurgi?  blink.gif SLS-tai Sodium Laureth ar Lauryl sufate, nėra schmoll.gif

Tu teisi is is dalies, SLS -Sodium Lauryl Sulfate, o Laureth Sulfate trumpinasi SLES.. nereiktu visu medziagu, kuriu pirmos raides SLS vadinti blogiu..
Atsakyti
o gal kuri dar bandet sita sampuniuka, gundausi labai pirkti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 03 02, 12:28)
Ir kurgi?  blink.gif SLS-tai Sodium Laureth ar Lauryl sufate, nėra schmoll.gif

sorry sumaisiau, greijt pazvelgiau. doh.gif
Atsakyti
Kas zinote, ar verti savo kainos Marlies Moller sampunai?
Atsakyti