Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai II

QUOTE(Meri_ceri @ 2009 02 25, 14:33)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  oba..o taijp giria sita firma tipo naturalu viskas tralialia..

sudetis kalba uz save,. visada geriau skaityt sudeti, nei tiket graziais reklaminiais pezalais
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2009 02 25, 15:49)
sudetis kalba uz save,. visada geriau skaityt sudeti, nei tiket graziais reklaminiais pezalais

Tei va kad as apie ta Himalaya pasiskaiciau tik cia, SM forume, buteliuko rankose dar nelaikiau:)
Atsakyti
Siuo metu nusipirkau nebloga sampuna ''Tigi Bed Head Brunette Goddess Shampoo Enriched with Powerful Nutrients & Shine'' ir toki pat kondicionieriu. Labai skaniai kvepia biggrin.gif ir labai blizga plaukai kai isdziovini 4u.gif
Atsakyti
4u.gif man kaip tik užteko kelis kart išbandyti ''Tigi Bed Head......." produkcija tai ypatingai šampūnai, kaukės netiko, nebent formavimo priemonės.....
Bet vis tik tiek labai jau aktyvus sintetiniai kvapai, tiek pažįstami, kurie dirbo su šitom priemonėm vis tik "įkalbėjo mano plaukus" nenaudoti šių linijų produktų
Juk negi tokie saldūs, nenatūralūs šampūno kvapai neatbaido jūsų? ax.gif
Beje reikėtų pamatyti kirpėjų rankas, dirbančių su Tigi, Catwalk priemonėmis...brrrr

Tik jei atvirai sunku buvo atsisveikinti su keliomis formavimo priemonėmis, blush2.gif o tikriausiai visas nepasitikėjimas ir prasidėjo nuo šampūno ir kondicionieriaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandukė: 28 vasario 2009 - 16:53
QUOTE(pandukė @ 2009 02 28, 16:52)
4u.gif man kaip tik užteko kelis kart išbandyti  ''Tigi Bed Head......." produkcija tai ypatingai šampūnai, kaukės netiko, nebent formavimo priemonės.....
Bet vis tik tiek labai jau aktyvus sintetiniai kvapai, tiek pažįstami, kurie dirbo su šitom priemonėm vis tik "įkalbėjo mano plaukus" nenaudoti šių linijų produktų
Beje reikėtų pamatyti kirpėjų rankas, dirbančių su Tigi, Catwalk priemonėmis...brrrr

Tik jei atvirai sunku buvo atsisveikinti su keliomis formavimo priemonėmis,  blush2.gif  o tikriausiai visas nepasitikėjimas ir prasidėjo nuo šampūno ir kondicionieriaus.

Va va man butent nepatiko Tigi kvapai, juk gryna sintetika, mane jie erzino ir jokio poveikio plaukams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pandukė @ 2009 02 28, 16:52)
4u.gif man kaip tik užteko kelis kart išbandyti  ''Tigi Bed Head......." produkcija tai ypatingai šampūnai, kaukės netiko, nebent formavimo priemonės.....

Tik jei atvirai sunku buvo atsisveikinti su keliomis formavimo priemonėmis,  blush2.gif  o tikriausiai visas nepasitikėjimas ir prasidėjo nuo šampūno ir kondicionieriaus.

man tai ju nei pakuote nepatinka(per daujg aki rezianti ) , nei kvapas (jau toks perstiprus per saldus ) nzn kiek is tigi turejau niekas nepatiko. kainos neverti visai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 02 25, 16:33)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  oba..o taijp giria sita firma tipo naturalu viskas tralialia..

nera jis visiskai naturalus, o kas sake? ant buteliuko aiskiai viskas surasyta
anyway, man jis tobulai tiko, geriausias turetas ever
Atsakyti
O man labai grazios Tigi pakuotes, mastau.gif nematau nieko tame ryskume blogo, kaip tik mastau sekanti Tigi pirkti, tik dar nezinau koki. Gal Superstar. Gal butu atsiliepimu kokiu is bandziusiuju?
Atsakyti
4u.gif sweikos mergaites,noreciau kad parekomenduotume man koki gera sampuniuka,kuris gerai padreikintu plaukus,kad jie nesiweltu po isplowimo ir kad galima butu labai lengwai juos issukuot,nes pastebejau,kad mano plaukai prarado dregme,sausoki pasidare,del ko man labai liudna verysad.gif Wis plaunu ir plaunu tuos plaukus headen &shouldersu,jau daug metu is eiles,matyt atejo laikas isigyt kazka kita,kas gerai padrekintu plaukus.Buwau isigyjus babushkos agafijos wiena sampuna,bei kazkoki waikiska,na tai Diewazi nemano plaukams tokie sampunai,kurie iswis nesiputuoja schmoll.gif ,esu pripratus,kad sampunas turi gerai putuot.Tad mielosios laukiu atsiliepimu ..Parekomenduokit kazka gero,aciu blush2.gif
Atsakyti
[QUOTE]pandukė Paskelbta Vakar, 17:52
man kaip tik užteko kelis kart išbandyti ''Tigi Bed Head......." produkcija tai ypatingai šampūnai, kaukės netiko, nebent formavimo priemonės.....
Juk negi tokie saldūs, nenatūralūs šampūno kvapai neatbaido jūsų?

Tik jei atvirai sunku buvo atsisveikinti su keliomis formavimo priemonėmis, o tikriausiai visas nepasitikėjimas ir prasidėjo nuo šampūno ir kondicionieriaus.

drinks_cheers.gif
Šiaip dar turiu Tigi Oatmeal and Honey,šis visai patinka,geriau nei Smoothing,nes ten visai sintetika buvo,bet šiaip man Tigi irgi labai jau nenatūralūs,sinetiniai.Geriau būtų daugiau nepirkti.... cool.gif
Atsakyti
Hempz thumbup.gif
Atsakyti
turiu klausima toms kurios naudoja live clean sampunus - ar jums irgi jis nuplauna plauku spalva?
Atsakyti