Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai II

Is sampunu man visai patiko Yves Rocher, ir nebrangus ir tikrai geri.
Bet vel mano plaukai tvirti, nors balinami istisai, bet bedu nera.....
Tiesa radau kauke , liuks, ir sampunai man ju labai
:
http://www.aussiehair.com/
Atsakyti
QUOTE(Delfanija @ 2009 02 19, 19:21)
Čia sunkiai paaiškint kur yra Vilkpėdės tos bazės:D ...  Žinai kaip Nuo gerosios vilties į žemus panerius važiuojant yra  Vilkpedės pasaulis. Ten dar biuro pasaulis yra visokių kanceliarinių nesąmonių parduotuvė didelė? tai va ten prie pat jos, biški į kalniuką pavažiavus. Gal kokių 20 sandeliukų mažesnių didesnių kosmetikos, o ir šiaip audinių gerų parduotuvių yra, buitinės technikos.

Žinau tas kanceliarines prekes bigsmile.gif
Čia man atrodo Vilkpėdės gatvė.
Atsakyti
QUOTE(Ausra757 @ 2009 02 20, 14:30)
o aš užsisakiau visų girta išgyrta JOICO šampūna,dabar laukiu to stebuklingo,jau kai tik gausiu parašysiu ar tikrai jis jau toks wub.gif user posted image

man siats sampunas labai patiko wub.gif , tiesa naudoju ir kondicioneriu ta pati. Mano plaukams nepakeiciamas ax.gif
Atsakyti
O kuris JOICO šampūnas tiktų riebiai galvos odai 4u.gif nors plaukų galiukai sausi, plaukai ilgi, šviesinami ir nelabai stori 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2009 02 21, 13:51)

gaila, bet ju lt nera ..geru atsiliepimu girdejau lb .
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2009 02 21, 16:42)
O kuris JOICO šampūnas tiktų riebiai galvos odai  4u.gif nors plaukų galiukai sausi, plaukai ilgi, šviesinami ir nelabai stori 4u.gif

jau išsiaiškinau hihihi.gif 4u.gif
Atsakyti
pasakyk ir man,kataneli ;}
Atsakyti
man geriausias Loreal Vive...
ruzavuose buteliukuose...
plaukai nuostabiai kvepia ir buna labai svelnus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosy @ 2009 02 21, 17:24)
pasakyk ir man,kataneli ;}

skaičiau skaičiau apie juos ir jeigu gerai supratau, kad tinkamas būtų SilkResult Joico šampūnas g.gif šiam puslapy truputi aukščiau jį įdėjo Ausra757 4u.gif ax.gif jeigu negerai supratau, prašom pataisyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katanelis: 21 vasario 2009 - 16:53
Na o as neperseniausiai nusipirkau keunes sampuna sausiems ir pazeistiems plaukams, tai man labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vyteneur @ 2009 02 21, 16:52)
man geriausias Loreal Vive...
ruzavuose buteliukuose...
plaukai nuostabiai kvepia ir buna labai svelnus smile.gif

O as neernesu Lorealio kvapo, puse litro teko anytai atiduoti doh.gif
Atsakyti
nusipirkau FITOVAL - snd bandysiu ;}
norejau alpecin, bet kai konsultante patarinejo ji pasake,kad snd du juo plovesi,o kai zvilgtelejau i plaukus,apsigalvojau ;D na gal cia tik jai,bet jos plaukiukai,tai nelabai ;p
Atsakyti