Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai II

QUOTE(Charle @ 2009 02 18, 12:51)
Vasarą labai galvą niežėjo, oda labai išsausėjo ir supleiskenojo, pradėjau naudoti Head'n'Shoulders ypač atkaklioms pleiskenoms, pirkau ne iš maximos (kaip visų mėgstama), o iš Thomas Phillips. Ten prekės bent turėtų būt originalios vokiečių ir tikrai geresnės nei maximose. Kadangi tikrai padėjo ir šiaip patiko, dabar perkuosi tik ten visokias tokias prekes smile.gif kadangi į Vokietiją pati nenuvažiuoju...  ax.gif

galetum pabandyti Amway sampunus, ten yra ir nuo pleiskanu ir ivairaus tipo plaukams ir tt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(samba_lt @ 2009 02 19, 13:15)
galetum pabandyti Amway sampunus, ten yra ir nuo pleiskanu ir ivairaus tipo plaukams ir tt  smile.gif

ar geri tie amway sampunai? kokius esate bandziusi?
Atsakyti
Čia sunkiai paaiškint kur yra Vilkpėdės tos bazės:D ... Žinai kaip Nuo gerosios vilties į žemus panerius važiuojant yra Vilkpedės pasaulis. Ten dar biuro pasaulis yra visokių kanceliarinių nesąmonių parduotuvė didelė? tai va ten prie pat jos, biški į kalniuką pavažiavus. Gal kokių 20 sandeliukų mažesnių didesnių kosmetikos, o ir šiaip audinių gerų parduotuvių yra, buitinės technikos.
Atsakyti
geriausi sampunai - Kerastases! Naudoju juos jau kokius 2 metus ir tikrai nekeisiu smile.gif matau rezultata ir esu juo labai patenkinta thumbup.gif seip visas priemones plauku prieziurai renkuosi is Kerastases 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gussste23 @ 2009 02 19, 17:32)
ar geri tie amway sampunai? kokius esate bandziusi?

yra atsatomasis sampunas PROTIQUE visu tipu plaukams suvitaminais, proteinais ir augalu extraktais
man labiausiai patinka SATINIQUE kasdienes prieziuros sampunas
taciau yra dazytu plauku, riebiu, nuo pleiskanu, puruma suteikiantis, yra balzamai, serumai, apsauginiai plauku purskikliai ir blizgesiai
Atsakyti
o aš užsisakiau visų girta išgyrta JOICO šampūna,dabar laukiu to stebuklingo,jau kai tik gausiu parašysiu ar tikrai jis jau toks wub.gif user posted image
Atsakyti
man tai visi rusiski labai geri;]
Papildyta:
elvital rozinis istikro labai geras bent man;]
Atsakyti
QUOTE(samba_lt @ 2009 02 20, 10:11)
yra atsatomasis sampunas PROTIQUE visu tipu plaukams suvitaminais, proteinais ir augalu extraktais
taciau yra dazytu plauku, riebiu,  nuo pleiskanu, puruma suteikiantis, yra balzamai, serumai, apsauginiai plauku purskikliai ir blizgesiai

Tikriausia tamstos plaukai sausi g.gif: nes mano linkusiems riebaluotis plaukams tas šampūnas su kondicionierium buvo tragedija... Plaukai nepraėjus pusdieniui kaip taukuoti buvo doh.gif:

Geriau patartkit kuo pakeisti O'Rising ? Gal ką nors natūralaus rekomenduoti galit ?
Atsakyti
Šiandien Hempz nusipirkau blush2.gif tikiuosi jis bus tikrai geras kaip buvote minėjusios thumbup.gif
Atsakyti
jadzka Paskelbta Vakar, 21:35
  QUOTE(samba_lt @ 2009 02 20, 10:11)
taciau yra dazytu plauku, riebiu,  nuo pleiskanu, puruma suteikiantis, yra balzamai, serumai, apsauginiai plauku purskikliai ir blizgesiai

Tikriausia tamstos plaukai sausi : nes mano linkusiems riebaluotis plaukams tas šampūnas su kondicionierium buvo tragedija... Plaukai nepraėjus pusdieniui kaip taukuoti buvo :

Geriau patartkit kuo pakeisti O'Rising ? Gal ką nors natūralaus rekomenduoti galit ?

O kodėl nori pakeisti...? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 02 21, 12:09)
O kodėl nori pakeisti...? bigsmile.gif

Nenoriu keisti, bet niekur neberandu sad.gif
Atsakyti
Kazkaipnetycia parduotuveje nusipirkau Panten Pro V, anksciau buvau labai jais nepatenkinta, bet kai issiploviau plaukus, jie tokie minkstuciai pasidare ir glotnus, likau labai patenkinta, Idomu gal pakeite to sampuno sudeti ar kaip?
Atsakyti