Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(nemamyte2525 @ 2009 01 29, 21:32)
O tave saulele kokios bėdos atviję į čia?...

Man (pries 2 metus daryta laparoskopija) rasta IV stadija endometriozes... Stipriai pazeista desine kiauside, beveik nebesistimuliuoja... Bet si pavasari bandau paskutiniji savo 4 IVF. smile.gif

Singerita, labai uzjauciu. Kai suzinojau apie MB prasta sperma jis man pats pasiule skyrybas. Po metu laiko suzinojau apie savo bedas, nors iki tol visi gyd. tvirtino, kad esu visiskai sveika...
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2009 01 29, 22:49)
Gal geriau su geru spermos banku, nereiks tada tų litukų būsim normalūs žmonės  cry.gif

ups soriukas,praskaiciau pas kuri beda 4u.gif pagal save pagalvojau blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Saule3 @ 2009 01 29, 23:28)
Man (pries 2 metus daryta laparoskopija)  rasta IV stadija endometriozes... Stipriai pazeista desine kiauside, beveik nebesistimuliuoja... Bet si pavasari bandau paskutiniji savo 4 IVFsmile.gif

Va cia tai stiprybe thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(milanija @ 2009 01 30, 00:32)
Papildyta:

Va cia tai  stiprybe thumbup.gif

wub.gif

(nieko as nestipri, tiesiog neturiu kito pasirinkimo smile.gif... Bandau paskutini karta, nors gyd. pasake, kad sansai beveik nuliniai, bet viltis durniu motina smile.gif... )

Papildyta:
Pina, kaip nuotaikos?

Kada pradedi stimuliacija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saule3: 29 sausio 2009 - 23:38
Singerita ir kitos bandytojos, visada pasidarykite HCG, jis, o ne mmm, padeda galutini taskeli IVF byloje, nerizikuokite del negimdinio nestumo ir kitu blogybiu 4u.gif
O del stiprybes mergaites..., mes esame nuo tos dienos pacios stipriausios, kai suzinojome savo DIDELES nelaimes, kada pirma karta isgereme stimuliavimui skirta tablete ar isidureme pirmaja doze..., mes esame tokios stiprios, kaip niekas kitas sioje zemeje, nes mes turime TIKEJIMA ir VILTI, kitaip nebutu jokiu "kita karta" wub.gif Tiesiog tam tikrais momentais pasidaro sunku, bet tunelio gale vis tiek matome maza sviesele, kuri mus veda i ta didiji troskima, i ta dar neispildyta svajone - motinyste... wub.gif Niekada nepasiduokite, niekada... wub.gif
Atsakyti
Labai užjaučiu, Singerita verysad.gif Paklausyk mergaičių patarimų - gal dar ne viskas prarasta. O jei ir taip- būk stipri. Tikrai bus kitas kartas, ir būtinai sėkmingas, jei tik norėsi to iš visos širdies.
Papildyta:
QUOTE(Saule3 @ 2009 01 30, 00:40)
Papildyta:
Pina, kaip nuotaikos?

Kada pradedi stimuliacija?

Vis dar laukiu savo mmm ant dienų. Tada skambinu gydytojai.
O nuotaikos tai pačios įvairiausios. Nuo... iki. doh.gif
Atsakyti
Singerita, labai labai tave užjaučiu verysad.gif , bet suprask, pirmas blynas deja dažnai būna prisvilęs, vat ką daryti kaip man, kuriai ir trečias prisvilęs? Neprarask vilties ir tikėjimo, o dėl vyro keitimo... Jei taip galvoji ne iš pykčio, tai gal nieko bendro nėra tarp jūsų? Manau, kad skyrybos yra kraštutinis atvejis, jis taikomas, ne tada kai nėra vaikų, o kai nėra meilės, pagarbos, tam žmogui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinele83 @ 2009 01 30, 00:06)
Singerita ir kitos bandytojos, visada pasidarykite HCG, jis, o ne mmm, padeda galutini taskeli IVF byloje, nerizikuokite del negimdinio nestumo ir kitu blogybiu  4u.gif
O del stiprybes mergaites..., mes esame nuo tos dienos pacios stipriausios, kai suzinojome savo DIDELES nelaimes, kada pirma karta isgereme stimuliavimui skirta tablete ar isidureme pirmaja doze..., mes esame tokios stiprios, kaip niekas kitas sioje zemeje, nes mes turime TIKEJIMA ir VILTI, kitaip nebutu jokiu "kita karta"  wub.gif Tiesiog tam tikrais momentais pasidaro sunku, bet tunelio gale vis tiek matome maza sviesele, kuri mus veda i ta didiji troskima, i ta dar neispildyta svajone - motinyste...  wub.gif Niekada nepasiduokite, niekada...  wub.gif

thumbup.gif

Singerita labai gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2009 01 30, 09:30)
thumbup.gif

Singerita labai gaila verysad.gif

Prince, kaip tu? kokioje stadijoje? Manau, kad ir tau jau laikas kibti į darbelius wub.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 01 30, 08:33-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2009 01 30, 08:33)
Prince, kaip tu? kokioje stadijoje? Manau, kad ir tau jau laikas kibti į darbelius wub.gif

lotuliukas.gif laukiu taves ax.gif
Na as dar truputi tempiu vis kaupiuosiu ir kaupiu pinigelius:D tai tikrai pranesiu kada mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2009 01 29, 20:39)
Ir iš kur pas kitas tiek stiprybės, pagarba  wub.gif

Aš tai pradedu galvoti apie kitas alternatyvas, tokias kaip skyrybas ir naujo gyvenimo pradėjimą. Gal naujasis būtų laimingesnis  unsure.gif

Singerita console.gif , labai gaila...Dėl tavo alternatyvų-tai galiu pasakyt tik tiek:
dabar esi neviltyje ir dėl to pas tave tokios mintys..jei žmogų, su kuriuo gyveni ir nori kartu pasenti mirksiukas.gif myli-niekas nebaisu-kaip tik turit vienas kitą palaikyt ir kartu išgyvent šį periodą, iki kito, galbūt sėkmingo karto wub.gif Taip atsiranda stiprybė..
Mes su vyru santuokoje 12 metų ir apie vyro "problemas" sužinojau prieš pat vestuves-buvo skaudu iki negalėjimo verysad.gif ...bet, kaip matai, žmogaus, kurį myliu-nepalikau ir nepaliksiu..Lygiai ir jis taip pat-sunkiom minutėm, sako-gal tau reiktų kito vyro, su kuriuo galėtum patirt svarbiausią jausmą gyvenime-motinystę, nes aš to duot negaliu..žodžiai prasiveržia silpnumo akimirkom, kai eilinį kartą nepasiseka IVF..o po to vėl kylam kartu-ir vėl kuriam svajones 4u.gif
Atsakyti
Singerita, labai gaila verysad.gif
Atsakyti
Singerita puikiai tave suprantu, pati taip pat jauciausi visai neseniai. Spali dariausi IVF, kuris buvo nesekmingas. Atrode, kad viskas gyvenimas baigesi, daug pralietu asaru verysad.gif Pinigeliu taip pat sekanciam IVFui nebera. Bet laikas tikrai gydo zaizdas, aisku ne taip kaip noretusi. Nieko negalima kaltinti, tikrai imk pavyzdi is kitu merginu ir buk stipri wub.gif As tikiu, kad mes surinksime sekanciam IVfui pinigelius, nesvarbu tegul, kad ir 2 meteliai prabegs, bet tikrai jis mums si karta atnes sekme wub.gif
Pamenu, kaip mane visai neseniai merginos guode, dabar as pasiryzusi toms kurioms nepasiseke paguosti, o toms kurios jau nestuke.gif dziaugiuosi kartu. Nepraraskime vilties merginos ateis laikas ir tikrai visos supuosime savo mazylius wub.gif
Atsakyti