http://www.motinairv...amp;parent=lt_5
Cia dar raso apie kiausilasciu istyrima pries ivf,jei tik teisingai nuoroda ikeliau
QUOTE(siri @ 2009 01 29, 16:18)
gaga6 kaip Tu laikaisi?
Sveikos. Dabar visai neblogai jauciuosiu, tik kartais pilva padilgsi. Siandien pasidariau dar viena testa, kitos firmos tai parode ryskias dvi juosteles , tai kazkaip biski apiraminau, nes tie ankstesni vaiduokliai kele nerima.
QUOTE(gaga6 @ 2009 01 29, 19:00)
Sveikos. Dabar visai neblogai jauciuosiu, tik kartais pilva padilgsi. Siandien pasidariau dar viena testa, kitos firmos tai parode ryskias dvi juosteles , tai kazkaip biski apiraminau, nes tie ankstesni vaiduokliai kele nerima.
Fantastika
QUOTE(liepa7 @ 2009 01 29, 17:49)
Gerai, kad jau viskas gerai, alllisa. Bet jei atvirai merginos, tai mane siaubas apėmė Šitiek priauginti folikulų... man neprofesionalumu kvepia. Allisa, kokiom dozėm tave stimuliavo, kokioj čia klinikoj, ar stebėjo tave, ar dozes koregavo... Ryt įdės tai max 3, o tiek šaldyti...na, nežinau... bet tai tik mano nuomonė.
Sėkmės allisa ryt
Sėkmės allisa ryt
leidausi gonali po 150,8 kartus,jau po pirmos apziuros gydytoja is VK Visockiene pasake,kad labai daug ju pasigamino,nesupratau ka tai reiskia,ji pasake,kad itaria hiperstimuliacija ir jeigu man jinai bus,bus skausmai,issiganadau,po antros apziuros buvo siek tiek geriau,gonali reikejo leistis tik viena karta,jinai pasake,kad rizikuosim,as sutikau.
kaip supratau jinai minejo,kad mano kiausides gali buti policistines
Papildyta:
QUOTE(Corina @ 2009 01 29, 18:23)
Labukas, Alisa nu ir priauginai, jooo laabai daug, mano gyd noretu 10 geru jauciu net nedaleistu iki tiek:) Didziausios sekmes ryt ir ramiu 2 savaiteliu!!!
J01 ir Singerita oi laukiam laukiam mes testuku laukiam is jusu !!!
Man ryt pas gyd tikiuosi viskas atrodys gerai ir galesiu jau startuot:)
Papildyta:
Labukas, Alisa nu ir priauginai, jooo laabai daug, mano gyd noretu 10 geru jauciu net nedaleistu iki tiek:) Didziausios sekmes ryt ir ramiu 2 savaiteliu!!!
Papildyta:
bet mane neramina pilvo skausmai,cia gal del tos hiperstimuliacijos,nes man tikrai negera
Papildyta:
gaga6,labai uz tave dziaugiuosi
QUOTE(allisa @ 2009 01 29, 18:39)
bet mane neramina pilvo skausmai,cia gal del tos hiperstimuliacijos,nes man tikrai negera
Pas mane ir hiperstimuliacijos nebuvo, bet visą pilvą po punkcijos labai skaudėjo, vos paėjau, sėdėti buvo sunku. Gydytoja sakė, kad taip ir turi būti, nes labai kiaušidės padidėjusios. Tai įsivaizduoju, kad tau dar blogiau.
Gaga nuosirdiziai sveikinu, smagu!!! Laukiam aukstu HCG!!!
Siri laukiam tavo trynuku arba dvynuku patvirtinimo!!!
Siri laukiam tavo trynuku arba dvynuku patvirtinimo!!!
QUOTE(gaga6 @ 2009 01 29, 17:00)
Sveikinu Tikrai,labai daziaugiuosi uz tave
QUOTE(gaga6 @ 2009 01 29, 19:00)
...Siandien pasidariau diena testa, kitos firmos tai parode ryskias dvi juosteles ...
Sveikinu
QUOTE(rozele78 @ 2009 01 29, 11:52)
allisa o del saldymo tai zinoma, kad verta. O jei dar noresite leliuko, tai nebereiks narkozes daugiau patirt
labas visoms esu naujokė šiame forume:geda2: man 26, tačiau jau esu turėjusi dvi IVF
QUOTE(nemamyte2525 @ 2009 01 29, 20:51)
labas visoms esu naujokė šiame forume:geda2: man 26, tačiau jau esu turėjusi dvi IVF
Sveikute ... O kokios bedeles?
QUOTE(Saule3 @ 2009 01 29, 20:55)
Sveikute ... O kokios bedeles?
Vyro spermoje labai mažai gyvybingų spermijų
QUOTE(nemamyte2525 @ 2009 01 29, 21:03)
Vyro spermoje labai mažai gyvybingų spermijų
Uzjauciu, pas mus tas pats plius dar pas mane su sveikata ne kas...
Linkiu, kad trecias kartas nemeluotu