Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(rozele78 @ 2009 01 29, 12:06)
O idomu kodel nesiulo visoms iki blastocistu auginti jei toks procentas padideja g.gif

Pvz.: BAK-e man minejo, jog is ju statistiniu duomenu, jiems nepavyksta gaut daug didesnio procento su blastocistom, geresni rezultatai su poros dienu embrionais ir veliau atsildytais, nei auginimas iki blastocistu g.gif
Atsakyti
QUOTE(dizzy___ @ 2009 01 29, 13:42)
Pvz.: BAK-e man minejo, jog is ju statistiniu duomenu, jiems nepavyksta gaut daug didesnio procento su blastocistom, geresni rezultatai su poros dienu embrionais ir veliau atsildytais, nei auginimas iki blastocistu g.gif

Nes netūri dar dauk praktikos tame ir yra neatidirbę tam tikros terpės.Pas mane iš paliktų 6 embrioniukų taip pat neišaugo nei viena blastosistą.Bet! pasitarus su emriologę mes jų šaldyti taip pat negalėjom,nes buvo silpnučiai ir pasak embriologės nebūtų išgyvenę.(atšildymo metu).Todėl palikom auginti iki blastosistų.Užsienyje dažniau augina iki blastosistų.Įsodinus blastosistą šansai pastot padidėja apie 70 proc.
Šį kartą taip pat įsodinsim 2,kitus auginsime iki blastosistų.Jei užaugs,bus pakartotinis įsodinimas (1 embrioniuko).
Atsakyti
QUOTE(Dijav @ 2009 01 29, 10:57)
Užsienyje  dažniau augina iki blastosistų.

Ne visur schmoll.gif Pas mus griežtai nusistatę prieš blush2.gif Bandžiau prašyt, bet nepavyko ax.gif
Atsakyti
gaga6 kaip Tu laikaisi?
Atsakyti
QUOTE(Dijav @ 2009 01 29, 13:57)
Nes netūri dar dauk praktikos tame ir yra neatidirbę tam tikros terpės.Pas mane iš paliktų 6 embrioniukų taip pat neišaugo nei viena blastosistą.Bet! pasitarus su emriologę mes jų šaldyti taip pat negalėjom,nes buvo silpnučiai ir pasak embriologės nebūtų išgyvenę.(atšildymo metu).Todėl palikom auginti iki blastosistų.Užsienyje  dažniau augina iki blastosistų.Įsodinus blastosistą šansai pastot padidėja apie 70 proc.
Šį kartą taip pat įsodinsim 2,kitus auginsime iki blastosistų.Jei užaugs,bus pakartotinis įsodinimas (1 embrioniuko).

Sekmes didziausios 4u.gif Man patiko, kad tiesiai sviesiai pasake, jog neverta mest pinigu, nes mums nieko gero nesigauna ir is tiesu saldyti man uzkibo, o kas ten zino, jei butume augine iki blastocistu....
Atsakyti
QUOTE(dizzy___ @ 2009 01 29, 15:53)
Sekmes didziausios 4u.gif  Man patiko, kad tiesiai sviesiai pasake, jog neverta mest pinigu, nes mums nieko gero nesigauna ir is tiesu saldyti man uzkibo, o kas ten zino, jei butume augine iki blastocistu....

Tau pasisekė, kad taip patarė, nes jau turėjo patirties, o aš dariau pirmą kartą, kai tik toje klinikoje antrą mėnesį IVF buvo pradėti daryti, tai dar patirties nebuvo, tai tik veltui buvo išmesti pinigai doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Merginos, noriu pasidalinti informacija, kurią neseniai perskaičiau itališkam forume. smile.gif

Pabandysiu ją trumpai papasakoti.Žodžiu, D. Britanijoje neseniai buvo nustatyta, kad net 50 proc. kiaušialąsčių būna su chromosomų anomalijom.(Moterų virš 40 metų šis procentas išauga iki 76 %).Ir jei būna apvaisintos būtent šios kiaušialąstės su chromosomų anomalijom, tai nėštumas baigiasi persileidimu arba ivf išvis nepavyksta.Eksperimente dalyvavo 41 metų moteris, kuriai nepasisekė 13 pagalbinio apvaisinimo būdų (turbūt ivf).Bet po to, kai jai buvo atskirtos geros kiašialąstės nuo su chromosomų anomalijom, ši moteris pastojo ir po 2 mėnesių taps mama. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dizzy___ @ 2009 01 29, 14:42)

Aisku reiskia Lietuva dar tiek nepazengusi, kad isaugintu kokybiskus iki blastocistu. O as jau pradejau galvoti, kaip ateity reiks cia elgtis, kad tikrai buciau nestuke.gif Na kol prisiruosiu IVFui, tai gal pramoks ir musu embriologai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozele78: 29 sausio 2009 - 16:15
Sella, musu gydytojams iki tokiu patirciu dar toli... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(allisa @ 2009 01 29, 11:44)
...tai net 21 apsivaisino.ginekologe minejo,kad net 40 iseme smile.gif
ryt 12.30 isodinimas smile.gif

Gerai, kad jau viskas gerai, alllisa. Bet jei atvirai merginos, tai mane siaubas apėmė blink.gif blink.gif Šitiek priauginti folikulų... doh.gif man neprofesionalumu kvepia. Allisa, kokiom dozėm tave stimuliavo, kokioj čia klinikoj, ar stebėjo tave, ar dozes koregavo... Ryt įdės tai max 3, o tiek šaldyti...na, nežinau... bet tai tik mano nuomonė.
Sėkmės allisa ryt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinele83 @ 2009 01 29, 17:21)
Sella, musu gydytojams iki tokiu patirciu dar toli...  4u.gif

Kas žino, gal ta naujovė pasieks ir Lietuvą. smile.gif

Manau, kad tas atradimas yra atsakymas, kodėl kartais ivf nepasiseka...

Array Comparative Genomic Hybridisation" (Array CGH
) - taip vadinasi ši technika.Kas mokate angliškai, galite pasiskaityti daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sella: 29 sausio 2009 - 16:58
Labukas, Alisa nu ir priauginai, jooo laabai daug, mano gyd noretu 10 geru jauciu net nedaleistu iki tiek:) Didziausios sekmes ryt ir ramiu 2 savaiteliu!!!
J01 ir Singerita oi laukiam laukiam mes testuku laukiam is jusu !!!
Man ryt pas gyd tikiuosi viskas atrodys gerai ir galesiu jau startuot:)
Atsakyti