Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Petrowna @ 2009 02 05, 16:51)
kristinele.jei ne paslaptis,tai kokia gydytojos pavarde Kauno Vk,kur dingo tavo duomenys????turiu itarima...

Gydausi pas V, duomenu nera, nes ji nepilde korteles po apsilankymu, o kur dingo protokolai - nezinau atsakymo... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinele83 @ 2009 02 05, 15:58)
Gydausi pas V, duomenu nera, nes ji nepilde korteles po apsilankymu, o kur dingo protokolai - nezinau atsakymo...  doh.gif

nuojauta manes neapgavo,kad cia bus pirstus prikisusi V, nes man dar ne tokiu bajeriu buvo su ja,net nenoriu prisiminti....o siaip tai daug geru esu atsiliepimu apie ja is kitu prisiskaiciusi,tai ir nenorejau niekam nuotaikos gadinti...
Atsakyti
QUOTE(Laimuze509 @ 2009 02 05, 02:23)
Matai kai pasiseka, tai viskas atrodo  super, tai nekreipi dėmesio į tokias "smulkmenas" kaip bendravimas, ar neužpildyta kortelė, bet kai nepasiseka vieną, antrą ar trečią kartą, o gydytojas negali nieko pasiūlyt, jokių kitų tyrimų, ar naujovių, bent pasiaiškint kodėl neprigyja jei įsodina idealius embrionus, o tik pasiūlo sekantį IVF... tai nori nenori mintis peršasi, kad mes esam tik pasipelnijimo šaltinis...

Sveika, as kazkaip pasigedau taves, nepyk jei praleidau kazka, paskutini kart sakei startavai su IVF tik nemaciau rezultatu is sito pasakymo kiek supratau nepavyko verysad.gif o gal klystu blush2.gif
Atsakyti
Mums darė mikrodelecijos tyrimą (vyrui),kai buvome su siuntimu dėl kariotipų,genetikė pati pasiūlė.Su siuntimu ir kariotipai ir Y mikrodelecijos tyrimas yra nemokami.Prasitarus U,kad norime pas genetikus išrašė siuntimą be jokių prieštaravimų ir davė genetikės mobilų, taip pat neėme už konsultaciją nei lito,nes buvau atvykus tik pranešt liūdnas mano naujienas ir paprašyti siuntimo.
Mirodelecija parodo ar yra "iškritų" chromosomose,kažkas panašaus į įskilimus,pakitimus ir t.t,kurie atsiranda vyrams su metais ir tai gali įtakoti blogą spermos gamybą ir kokybę. Apie tai,kad neįmanoma pastot radus tas iškritas nieko neminėjo.Jei būtų radę pas maniškį,tai būtumėmėe galėje daryti prielaidas ,kad dėl to nesivystė mūsų leliai.Nerado jokių pakitimų. Tyrimas yra daromas iš kraujo.
Atsakyti
Dijav kuo dideliausios sekmes ir ramiu 2 savaiteliu, linkiu teigiamo rezultato!!!!
O kiek dienu tau stimuliavo?
Kazi kaip Singerita gyvuoja g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Corina: 05 vasario 2009 - 16:41
QUOTE(Medeina @ 2009 02 05, 16:37)
Nu radau apie tas akcijas biggrin.gif , tik man iškilo klausimas-ten rašo "Y chromosomos AZF zonos mikrodelecijos (t.y. pažaidos, kai nėra tam tikro chromosomos fragmento) nustatomos apie 10-15 proc. vyrų su sunkaus laipsnio oligoastenospermija" Tai sakykit, gerbiama Gudziv  kas pasikeis, jei bus nustatyta Y chromosomos AZF zonos mikrodelecija? Ar čia jau bus dedamas galutinis taškas, kad vyras tikrai yra nevaisingas (tada beliktų dairytis donoro blush2.gif ).

Ne paskutinis taskas schmoll.gif . Pas mus yra itarimas, kad turi vyras tai.
Kai paklausem gydytojos (kurios kompetencija ir ziniom nusivilt neteko, o as laaaabai reiklus pacientas), atsakymas buvo paprastas, tai jei suzinosit kad yra sis pakitimas, kuris, beje, persiduos vyriskos lyties kudikiui, tai ka- nedarysit IVF-o? Ir dar ji paantrino, kad jei ir gimtu sunus, ka mes zinom kas bus po 25 metu sitoj srity, juk viskas zengia i prieki.
Tai as is jos pasakymo supratau, ir is musu pirmos patirties aisku, kad pastoti imanoma, net iki blastocistu uzauginti, o kad kabinosi ir nepasiliko, tikrai nenurasau ant sito pakitimo. O mes ir neesam tikri, kad ji turim, tyrimo nesidarem.
Atsakyti
Merginos tik negalvokite ,kad nesijaucia "konvejerio" kitose salyse.... kadangi nevaisingu ar sunkiai pastojanciu poru daugeja del neaiskiu priezasciu todel ir klinikose zmoniu be galo daug , o gyd ne marios .... taip ir jauciasi jog viskas greit daroma. Aisku as nesiskundziu prieziura (gydausi US klinikoje) , klausymai visi atsakyti , bet kaip kazkuri jau minejo klinikoms tai kasdieninis darbas , o mums tai kazkas labai didelio ir sunkiai pasiekiamo.... Esu labai nusivylusi,kad cia kai kurioms dingsta info is korteliu ar ji tiesiog praleidziama pro akis ir nepadaromas darbas iki galo kai uz tai tiek daug mokama.... Nenurasykim kliniku ant ju pasipelnymo, manau jog jiems labai svarbu pasisekimas ir gero vardo islaikymas nes jie va is to gyvena, kad jus kazkam perduosit jog jums ta klinika tiko ir patiko taip jie gaus daugiau klientu... Bet sutinku su tomis kurioms noretusi jog bent jau visa informacija ir testu rezultatai butu vietoje .... Nu ir prirasiau blink.gif
Atsakyti
Isbraukit mane is sarasiuko. Pentadieni buvau nescia, o siandien jau nebe.
Nesuprantu nieko...Antras kraujo tyrimas paneige nestuma...Pasak daktares nustojo vystytis...
Ate ir siam skyreliui bei supermamoms!
Sekmes visoms!
Atsakyti
QUOTE(kristinele83 @ 2009 02 04, 23:49)
Apie VK po siandien zodziu nebeturiu - jus nors karta matet savo pildomas korteles??? Man reikia duomenu, o ju pasirodo nera!!!!!!!!  unsure.gif

Taip zinau, siaubas, reikejo dokumentu rudeni, (daryti 2 IVF, 1 IUI VK), o ju nebuvo, kazkur Vilniuj, per pusmeti neatsirado Kaune, kilo mintis ir man, kad gal ju is viso nera... Beje, po puses metu paskambino kazkoks vyras is VK ir teiravosi ar man pavyko 2IVF, nors pas gyd. buvau ir sakiau, kad nepavyko... Sunervino dar tas skambutis... Jautruole as smile.gif ... Bet del to pakeiciau klinika, galiuosi, kad is pradziu i MV nenuejau, gal viskas butu buve kitaip, o gal ir ne smile.gif ... Liudna, kad tokioj istaigoj tokia betvarke... Beje taip pat lankiausi pas V...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saule3: 05 vasario 2009 - 18:14
QUOTE(R&V @ 2009 02 05, 18:55)
Isbraukit mane is sarasiuko. Pentadieni buvau nescia, o siandien jau nebe.
Nesuprantu nieko...Antras kraujo tyrimas paneige nestuma...Pasak daktares nustojo vystytis...
Ate ir siam skyreliui bei supermamoms!
Sekmes visoms!

labai uzjauciu tave mazut, laikykis console.gif
Atsakyti
QUOTE(Corina @ 2009 02 05, 17:38)
Dijav kuo dideliausios sekmes ir ramiu 2 savaiteliu, linkiu teigiamo rezultato!!!!
O kiek dienu tau stimuliavo?
Kazi kaip Singerita gyvuoja g.gif

5 dienas-gonalis po 225;
4 dienas-gonalis po 225 +centrotide;
1 diena-tik centrotide;
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dijav: 05 vasario 2009 - 18:06
QUOTE(Dijav @ 2009 02 05, 09:06)
5 dienas-gonalis po 225;
4 dienas-gonalis po 225 +centrotide;
1 diena-tik centrotide;

wow kokios dozes doh.gif tai po to kai 1 diena centrotide po kiek laiko punkcija dare , tikriausiai po kokiu 36-48 val? Nes kiek suprantu tada jau leidaisi HCG (ovitrel ar panasiai) ? Man viskas ant nosies tai bisko siaip skaiciuot bandau blush2.gif O cia skaitosi ilgas ar trumpas protokolas? Nepyk pirmas kartas tai ir klausiu ax.gif
Atsakyti