Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Madissa @ 2009 02 04, 19:15)
o mano trecias bandymas baigesi visisku fiasko.  verysad.gif

Madissa console.gif laikykis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(linulyte @ 2009 02 04, 18:46)
Bet rimtai ir kur ji dingo  g.gif Gal kuri turite galimybe susisiekti su ja ir paklausti ar jai viskas gerai.Visa diena galvoju apie ja.

As susisiekiau,temperaturos nebera thumbup.gif ,bet sako kraujuoju verysad.gif ,tai pasakiau ,kad siuo metu ji turi draugaut su lova.
Palaikom toliau singerita nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Madissa @ 2009 02 04, 19:15)
o mano trecias bandymas baigesi visisku fiasko.  verysad.gif pirmadieni ispunkavo 8, tik 2 buvo tinkami apsivaisint, is kuriu vienas apsivaisino. siandien sulaukiau skambucio, kad ir tas jau nebesidalina cray.gif
per tris dienas turbut isverkiau visas asaras, bet gyvent toliau reikia cray.gif

sekmes Dijav ir Vilmutei wub.gif  wub.gif  wub.gif

console.gif
O kaip praeitus kartus buvo? taip pat mažai tinkamų ?gal per anlksti išima,gal per vėlai?pas kokią gydytoją daraisi?
Dėl ko klausiu,nes man vieną kartą teko darytis ne pas U.Nes jinai pradėjo ir tūrėjo išvykti,tai perėmė kita VK gydytoja.Nu tai vis keitaliojo vaistus,tai nutarė prailgint leidimosi laiką,nors U buvo kitaip surašius,ir rezultatai buvo tragiški-išpunktavo 9,iš kurių apsivaisino 3 ir kitą dieną nustojo visi 3 dalintis doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Virge @ 2009 02 04, 19:32)
Madissa  console.gif laikykis  verysad.gif

laikausi kazkaip, vyras labai palaiko, taip ir laikomes vienas uz kito rolleyes.gif
nu nepasiduosiu dar as, jau tiek nueita, ranku nuleisti neketinu
Atsakyti
labas merginos.man kazkaip atrodo kad pacioj klinikoi kazka daro kad nesidalina,nes paskaitau ir matau kad daug pas ka ta pati problema.klinika pinigus traukia.
Atsakyti
QUOTE(Dijav @ 2009 02 04, 19:39)
console.gif
O kaip praeitus kartus buvo? taip pat mažai tinkamų ?gal per anlksti išima,gal per vėlai?pas kokią gydytoją daraisi?
Dėl ko klausiu,nes man vieną kartą teko darytis ne pas U.Nes jinai pradėjo ir tūrėjo išvykti,tai perėmė kita VK gydytoja.Nu tai vis keitaliojo vaistus,tai nutarė prailgint leidimosi laiką,nors U buvo kitaip surašius,ir rezultatai buvo tragiški-išpunktavo 9,iš kurių apsivaisino 3 ir kitą dieną nustojo visi 3 dalintis doh.gif .

praeitus kartus viskas budavo daug geriau, po 9 apsivaisino abu kartus, atra karta isauginom ir blasticista, deja rezultato nebuvo.
man tai atrodo kad per anksti buvo isimta, gydytoja kalte vercia spermai, bet sperma buvo 15 mln, anuos kartus buvo tikrai prastesne. dariausi ne pas U, gydytoja zmoniska bent sutvarke, kad dali pinigu grazintu
Atsakyti
QUOTE(Madissa @ 2009 02 04, 19:58)
praeitus kartus viskas budavo daug geriau, po 9 apsivaisino abu kartus, atra karta isauginom ir blasticista, deja rezultato nebuvo.
man tai atrodo kad per anksti buvo isimta, gydytoja kalte vercia spermai, bet sperma buvo 15 mln, anuos kartus buvo tikrai prastesne. dariausi ne pas U, gydytoja zmoniska bent sutvarke, kad dali pinigu grazintu

Tai aišku,kad sperma gera,juk taikė ISCI? pas mus šiuo klausimu tai tragedija,nes iki 8 mln tik būna,nors šį kartą ištisai vitaminus gėrė,gal kas geriau buvo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dijav: 04 vasario 2009 - 19:06
QUOTE(late @ 2009 02 04, 18:34)
As susisiekiau,temperaturos nebera thumbup.gif ,bet sako kraujuoju verysad.gif ,tai pasakiau ,kad siuo metu ji turi draugaut su lova.

Кому морду набить?
Kaltų nebus. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nakviša: 04 vasario 2009 - 19:36
Mergytes, gal ka nors zinot apie dainiuke???
Atsakyti
QUOTE(late @ 2009 02 04, 17:34)

Ji su gydytoju nekalbejo daugiau?nieko jai nepatare?
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2009 02 04, 20:33)
Кому морду набить?
Kaltų nebus.  g.gif

Мне doh.gif
Papildyta:
QUOTE(linulyte @ 2009 02 04, 20:55)
Ji su gydytoju nekalbejo daugiau?nieko jai nepatare?

Nezinau nieko,nes as jos visai nepazystu schmoll.gif ,tik sms parasiau,kaip sekasi ir tiek ax.gif
Atsakyti
Milanija, jei tau nesunku, gal pasuk Singeritai?.. ax.gif Kazkaip noretui, kad daktariukai dazniau ja paziuretu, taip gaila butu, jei blogai baigtusi 4u.gif
Atsakyti