Sveikos, mergaites Kokios cia diskusijos verda, kol perskaiciau , tai
Singerita, vs dar laikau uz tave kumstukus, tikiu,kad uz visas kancias tau bus atlyginta su kaupu- turesi savo maziukus
JO1, jau sveikinu tave su sekme
O as jau pradejau stimuliacija, susileidau dvi dozes, bet arba pas mane ten nieko nevyksta, ar taip turi buti - visiskai nieko nejauciu Labai bjau, kad bent jau butu ka ispunktuoti
Pina, aš niekada nieko nejaučiu, o išpunktavo vieną kartą 18, kitą 10 Nepergyvenk, viskas bus gerai
QUOTE(loksins @ 2009 02 04, 16:02)
Pina, aš niekada nieko nejaučiu, o išpunktavo vieną kartą 18, kitą 10 Nepergyvenk, viskas bus gerai
Aš tai savo 18 folikulų jaučiau ir dar kaip. Iki punkcijos savo išpūstą ir tempiantį pilvą vos panešiau
Papildyta:
Vilma, Dijav, linkiu išvysti teigiamus nėštumo testus
QUOTE(Dijav @ 2009 02 04, 11:38)
Iš antro karto sugebėjau prisiskambinti į VK (nes per jaudulį neteisingai tel.surinkau ).
Tai iš mano išpunktuotų 14,tinkamos apaisinimui buvo 9 kiaušialastės,iš kurių apsivaisino 8.Sakė kad labai puikūs rezultatai.
Dabar prasidės 2 sav.trizniojimai
Corina, VilmaJ
SEKMĖS
Tai iš mano išpunktuotų 14,tinkamos apaisinimui buvo 9 kiaušialastės,iš kurių apsivaisino 8.Sakė kad labai puikūs rezultatai.
Dabar prasidės 2 sav.trizniojimai
Corina, VilmaJ
SEKMĖS
Oi, tfu, tfu, tfu, ni pucha, ni piera, Dijav, ir siunciu virusiuka kol dar galiu
QUOTE(dizzy___ @ 2009 02 04, 12:30)
Dijav, didziausios sekmes, o del kiausialasciu juk ir naturaliame moters cikle ne visos jos buna kokybiskos, o cia isstimuliuota tiek folikulu, juk ne visi jie vienodi buvo punkcijos diena ir t.t. Buvau kazkada radus keleta straipsniu, bet dabar bijau suklaidint Tik esme ta, kad apie 20 proc buna nekokybisku kiausialasciu
Ir negerumas tas, kad su amzium tas procentas negailestingai dideja .
Superiniai rezultatai, Dijav!! Iki blastocistu auginsit?
QUOTE(kristinele83 @ 2009 02 04, 09:58)
Singerita, kaip tavo reikaliukai? Kaip temperatura?..
Bet rimtai ir kur ji dingo Gal kuri turite galimybe susisiekti su ja ir paklausti ar jai viskas gerai.Visa diena galvoju apie ja.
labukas,
Dijav, Vilma kuo greiciau tuos du pagaliukus isvysti linkiu!!!
Singerita auuuu , kokios zinios tikiuosi jai viskas gerai....
O cia dabar gal kvailai paklausiu, tai jei augini iki blasto.. tai vis vien pries tai deda tuos 2 dienu apvaisintus ar taip supratau?
O cia dabar gal kvailai paklausiu, tai jei augini iki blasto.. tai vis vien pries tai deda tuos 2 dienu apvaisintus ar taip supratau?
o mano trecias bandymas baigesi visisku fiasko. pirmadieni ispunkavo 8, tik 2 buvo tinkami apsivaisint, is kuriu vienas apsivaisino. siandien sulaukiau skambucio, kad ir tas jau nebesidalina
per tris dienas turbut isverkiau visas asaras, bet gyvent toliau reikia
sekmes Dijav ir Vilmutei
sekmes Dijav ir Vilmutei
Oi kaip gaila Madissa, truksta zodziu,laikykis....
QUOTE(kistex @ 2009 02 04, 17:28)
Oi, tfu, tfu, tfu, ni pucha, ni piera, Dijav, ir siunciu virusiuka kol dar galiu
k ciortu Ačiū už virusą,jis man labai reikalingas.
Laukiam Tavo stebukliuko
Papildyta:
QUOTE(Corina @ 2009 02 04, 18:59)
labukas,
Praeitą kartą man įsodino 2-trijų dienų,7 palikom auginti iki blastocistų,jei butų užaugę,būtų pakartotinai darę įsodinimą.Šaldyti mūsų atveju nepatarė,nes buvo silpnučiai ir butų atšilimo metu neišgyvenę,kaip bus dabar žinosiu tik rytoj pagal dalinimasi ir fragmentaciją.
QUOTE(Madissa @ 2009 02 04, 19:15)
o mano trecias bandymas baigesi visisku fiasko. pirmadieni ispunkavo 8, tik 2 buvo tinkami apsivaisint, is kuriu vienas apsivaisino. siandien sulaukiau skambucio, kad ir tas jau nebesidalina
sekmes Dijav ir Vilmutei
sekmes Dijav ir Vilmutei
Laikykis,man irgi panasei buvo,nors apsivaisino visi,bet isodino du is 14 ir tie patys tragiski ir gydytojas sake nieko gero
Yra priezastis,tik ja reikia rast
Nenuleisk ranku,tik stiprios pasiekia tiksla.