Iš antro karto sugebėjau prisiskambinti į VK (nes per jaudulį neteisingai tel.surinkau ).
Tai iš mano išpunktuotų 14,tinkamos apaisinimui buvo 9 kiaušialastės,iš kurių apsivaisino 8.Sakė kad labai puikūs rezultatai.
Dabar prasidės 2 sav.trizniojimai
Corina, VilmaJ
SEKMĖS
Dijav, Vilma puikūs rezultatai, sekmės, sekmės, sekmės
Dijav, fantastika
Vilmut, o kaip atšilo puikiai Dabar ramaus tau laukimo šitas porą savaičių
Vilmut, o kaip atšilo puikiai Dabar ramaus tau laukimo šitas porą savaičių
VilmaJ, Dijav - Dievulis Jūsų neapleis Kuo nuoširdžiausios sėkmės
Tikiuosi Singerita laikosi didvyriškai
Tikiuosi Singerita laikosi didvyriškai
O kodėl būna netinkamos apvaisinimui išpunktuotos kiaušialastės ?(dabar šis klausimas neramina).Gal kas tūri daugiau info?
Dėl perėjimo į kitas klinikas,tai VK tikrai duoda išrašus (jie kažkiek kainuoja ir reikia paprašyti prieš kelias dienas).Bet vėlgi ar kas gali garantuoti,kad naujoje klinikoje pavyks?Juk ir pvz.USA (gerve gali daugiau papasakoti),yra kam iš įsodina IDEALIUS embrioniukus ,bet deja jie neprigyja,nors ten daug daugiau jie yra pažengę tame reikale.O pas mus žėkit pasako ,kad mažai šansų,nes per mažai lastelių,o prigyja ir ne vienas.
Vis skamba genetikės pasakyti žodžiai:"pastojimo ir vaikų tūrėjimo klausime greičiausiai galime kaltinti likimą,nes medicina labai dažnai nesugeba atsakyti,kodėl taip atsitinka pas vienas ar kitas šeimas".
Buvau susinervinus po tokios frazės,bet bent jau mano atveju tai medicina neatsakė kodėl su manim taip viskas vyksta.Visur tas pats:pas jus viskas gerai,pas jus viskas gerai............bet žinote mano finalus-jie tragiški
Ir va vėl startuoju,vėl labai tikiu,tik ašarų šį kartą mažiau
Dėl perėjimo į kitas klinikas,tai VK tikrai duoda išrašus (jie kažkiek kainuoja ir reikia paprašyti prieš kelias dienas).Bet vėlgi ar kas gali garantuoti,kad naujoje klinikoje pavyks?Juk ir pvz.USA (gerve gali daugiau papasakoti),yra kam iš įsodina IDEALIUS embrioniukus ,bet deja jie neprigyja,nors ten daug daugiau jie yra pažengę tame reikale.O pas mus žėkit pasako ,kad mažai šansų,nes per mažai lastelių,o prigyja ir ne vienas.
Vis skamba genetikės pasakyti žodžiai:"pastojimo ir vaikų tūrėjimo klausime greičiausiai galime kaltinti likimą,nes medicina labai dažnai nesugeba atsakyti,kodėl taip atsitinka pas vienas ar kitas šeimas".
Buvau susinervinus po tokios frazės,bet bent jau mano atveju tai medicina neatsakė kodėl su manim taip viskas vyksta.Visur tas pats:pas jus viskas gerai,pas jus viskas gerai............bet žinote mano finalus-jie tragiški
Ir va vėl startuoju,vėl labai tikiu,tik ašarų šį kartą mažiau
Singerita, kaip tavo reikaliukai? Kaip temperatura?..
Dijav, didziausios sekmes, o del kiausialasciu juk ir naturaliame moters cikle ne visos jos buna kokybiskos, o cia isstimuliuota tiek folikulu, juk ne visi jie vienodi buvo punkcijos diena ir t.t. Buvau kazkada radus keleta straipsniu, bet dabar bijau suklaidint Tik esme ta, kad apie 20 proc buna nekokybisku kiausialasciu
Dijav, sekmes tau dideliausios.. kantrybes laukime
QUOTE(Vilma J. @ 2009 02 04, 10:14)
Džiugu, kad atsirado tiek gerų žmogučių ir ištiesė pagalbos ranką Singeritai Lenkiu galvą prieš tokias merginas
Kad jau prisidaviau, kad deduosi snaigutes , tai prisiduodu, kad vakar parsivežiau tris savo kleckiukus namo Sekėsi labai gerai Iš penkių snaigučių atšilo ..... visos penkios Tik dvi atšilusios taip ir stovėjo vietoje, nerodydamos jokių dalinimosi ženklų Tad labai ir nereikėjo sukti galvos ką dabar daryyyyyyt ? Įsodino vieną - 4, ir du - 5 ląstelių O toliau jau viskas Dievulio ir likimo rankose......
Kad jau prisidaviau, kad deduosi snaigutes , tai prisiduodu, kad vakar parsivežiau tris savo kleckiukus namo Sekėsi labai gerai Iš penkių snaigučių atšilo ..... visos penkios Tik dvi atšilusios taip ir stovėjo vietoje, nerodydamos jokių dalinimosi ženklų Tad labai ir nereikėjo sukti galvos ką dabar daryyyyyyt ? Įsodino vieną - 4, ir du - 5 ląstelių O toliau jau viskas Dievulio ir likimo rankose......
QUOTE(Dijav @ 2009 02 04, 10:38)
Iš antro karto sugebėjau prisiskambinti į VK (nes per jaudulį neteisingai tel.surinkau ).
Tai iš mano išpunktuotų 14,tinkamos apaisinimui buvo 9 kiaušialastės,iš kurių apsivaisino 8.Sakė kad labai puikūs rezultatai.
Corina, VilmaJ
SEKMĖS
Corina, VilmaJ
SEKMĖS
mergaites sekmes jums
QUOTE(Dijav @ 2009 02 04, 10:38)
Isa mano (atrodo) 14 kiausialasciu tinkamos buvo tik 4, apsivaisino 3, ir vienas maziukas pasiliko pas mane svarbu kokybe, o ne kiekybe
Na apie Singerita jokiu ziniu Milanija, gal ka zinai, kaip Singeritai ar nukrito temperatura. Labai jau mes nerimaujame