Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(allisa @ 2009 01 29, 11:57)
kazkaip niekur negirdejau apie ta saldyma,vis galvoju,ar tas uzsaldymas veiksminmgas,ar tikrai isemus jie geri buna,bet tikrai saldysim,nes maza kas smile.gif
madisa, o ka reiskia "pora įsodinų, dalį paaugintų iki blastocistų"

Blastocista, tai jau ilgiau paaugintas, įsodina ne 2,3 dienos embrijonus, o 5 ar 6. Pasak mano gydytojos pastojimo procentas padidėja iki 50 proc.
Atsakyti
[quote=Singerita,2009 01 29, 13:01]
Turbut 95 procentai tikimybės, kad iš skausmo. Nes jaučiasi kad nieko nėra verysad.gif

vyk blogas mintis, skauda nes embrioniukai pas tave siaucia lotuliukas.gif Labai tikiu, kad esi nestuke.gif Tai kada tau HCG sake darytis?
Papildyta:
QUOTE(Madissa @ 2009 01 29, 13:04)
Blastocista, tai jau ilgiau paaugintas, įsodina ne 2,3 dienos embrijonus, o 5 ar 6. Pasak mano gydytojos pastojimo procentas padidėja iki 50 proc.

O idomu kodel nesiulo visoms iki blastocistu auginti jei toks procentas padideja g.gif
Atsakyti
QUOTE(rozele78 @ 2009 01 29, 11:06)
vyk blogas mintis, skauda nes embrioniukai pas tave siaucia lotuliukas.gif Labai tikiu, kad esi nestuke.gif Tai kada tau HCG sake darytis?

Užtat ir problema, kad nieko neskauda, visiškai nieko schmoll.gif HVG nesakė darytis, tik testą vasario 3 d.
Atsakyti
QUOTE(rozele78 @ 2009 01 29, 12:06)
O idomu kodel nesiulo visoms iki blastocistu auginti jei toks procentas padideja g.gif

Kiek žinau nemažai kam siūlo, tik nevisada jos užauga, nes mamytės pilvelį jiems geriau dalintis nei toje terpėje. bet jei užauga tada lengviau implantuojas, nu bent man tai aiškino g.gif
Atsakyti
QUOTE(Madissa @ 2009 01 29, 12:04)

idomu,reikes su gydytoja rytoj pakalbeti,jeigu tikrai taip padideja tikimybe,o gal kuriai is jusu jau taip buvo daryta ir net veiksminga?
Papildyta:
QUOTE(allisa @ 2009 01 29, 12:11)
idomu,reikes su gydytoja rytoj pakalbeti,jeigu tikrai taip padideja tikimybe,o gal kuriai is jusu jau taip buvo daryta ir net veiksminga?

singerita,neliudek,manau viskas bus gerai nestuke.gif
loksins,idomu kiek ta laiko ta hiperstimuliacija tesis,kada praeis tie skausmai?
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2009 01 29, 13:09)
Užtat ir problema, kad nieko neskauda, visiškai nieko  schmoll.gif HVG nesakė darytis, tik testą vasario 3 d.

na tada jie pas tave labai ramus, saugiai jaucias wub.gif tai jau sestadieni arba sekmadieni bandyk testuka darytis.
Atsakyti

parastai reikia tureti bent 8 embrionus, is kuriu isauga vidutiniskai apie 2blastocistos. Bet ne butinai: mes turejom 8, be neuzaugo ne vienas sad.gif
alisa, tavo atveju TIKRAI auginciau iki blastocistu 4u.gif gal dali bent, kad pasiziuret ar auga kazkas. o kita dali saldyciau 4u.gif butinai pirma du geriausius isodinciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2009 01 29, 12:17)
parastai reikia tureti bent 8 embrionus, is kuriu isauga vidutiniskai apie 2blastocistos. Bet ne butinai: mes turejom 8, be neuzaugo ne vienas sad.gif
alisa, tavo atveju TIKRAI auginciau iki blastocistu  4u.gif gal dali bent, kad pasiziuret ar auga kazkas. o kita dali saldyciau  4u.gif butinai pirma du geriausius isodinciau  4u.gif

drinks_cheers.gif
pas mane iš 5 užaugo 1, nu bet finalas visteik buvo liūdnas, bet dėl kitų priežaščių.
Tiesa, tai papildomai kainuoja apie 800 lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madissa: 29 sausio 2009 - 11:26
QUOTE(allisa @ 2009 01 29, 09:14)
loksins,idomu kiek ta laiko ta hiperstimuliacija tesis,kada praeis tie skausmai?

Oi, nelabai aš ką apie hiperstimuliaciją žinau, pati nesu su tuo susidūrus blush2.gif Tiesiog pagal išpunktuotą kiekį ir tavo savijautą taip sprendžiu ax.gif Gal merginos, kurios susidūrę apie tai daugiau papasakos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(loksins @ 2009 01 29, 12:26)
Oi, nelabai aš ką apie hiperstimuliaciją žinau, pati nesu su tuo susidūrus blush2.gif Tiesiog pagal išpunktuotą kiekį ir tavo savijautą taip sprendžiu ax.gif Gal merginos, kurios susidūrę apie tai daugiau papasakos ax.gif

gydytoja man tikrai ja itare,sake kad bus ir dabar skausmai,pykinimas unsure.gif
liepe gerti daug vandens ir kuo daugiau pieno gerti ir valgyti baltyminio maisto,kazin kodel,man taip sunku tuos 3 litrus vandens per diena isgerti doh.gif
Atsakyti

Na su blastocistom pastojimo tikimybe gal ir didesne, bet iki ju isauginti yra sunku, labai priklauso nuo embrionu stiprumo. Pvz. pas mane neuzaugo, o embrioniukai isodinti antra diena sau siltai isitvirtino.
Atsakyti
QUOTE(allisa @ 2009 01 29, 13:30)
gydytoja man tikrai ja itare,sake kad bus ir dabar skausmai,pykinimas unsure.gif
liepe gerti daug vandens ir kuo daugiau pieno gerti ir valgyti baltyminio maisto,kazin kodel,man taip sunku tuos 3 litrus vandens per diena isgerti doh.gif

Oi man taip pat niekaip neiseina tieg vandens isgert doh.gif Kai man sake gerti tai apsikabinusi ta vandeni nesiojausi visur ir po truputi plempiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozele78: 29 sausio 2009 - 11:38