Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(dizzy___ @ 2009 02 03, 19:56)
aspirinas siuo metu del kraujavimo nera gerai, tegu tik daug skysciu geria

nu as irgi dabar ta pati pagalvojau,kraujavimas sake biski aprimes dabar
Atsakyti
QUOTE(milanija @ 2009 02 03, 20:56)
aisku skambinu Singeritai,o koki kviest seimos? Ar tiesiog greitaja?

Tegu isgeria paracetamolio, jei temperatura nukrenta, tuomet ryt is ryto ateis seimos gydytoja, bet jei ji jaucia drebuli, oda dregna, salta reikia greitosios, kad ivertintu padeti...juk neisku, nuo ko jei tokia temperatura
Atsakyti
O dieve Singerita, vargšė, nu jau taip viskas gavosi, kad sunku ką ir bepridurti verysad.gif Laikykis mažute wub.gif
Kaip gerai, kad yra Milanija wub.gif Milanija, auksas tu, o ne žmogus wub.gif 100 komplimentu 4u.gif
Atsakyti
O prie hiperstimuliacijos temperaturos nebuna...? Man cia siaip mintis, nezinau... pas ja gi daug folikulu ispunktavo g.gif
Atsakyti
Milanija,tu dabar Singeritai kaip angelas sargas wub.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 02 03, 20:02-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2009 02 03, 20:02)
O dieve Singerita, vargšė, nu jau taip viskas gavosi, kad sunku ką ir bepridurti verysad.gif  Laikykis mažute wub.gif
Kaip gerai, kad yra Milanija wub.gif  Milanija, auksas tu, o ne žmogus wub.gif 100 komplimentu 4u.gif

Aciu ax.gif Ne auksas tik taip pat svajojanti kaip ir bet kuri kita is sio skyrelio wub.gif
Is kitos puses sedziu tokiam pat laive,per visus savo bandymus visada buvau viena ir zinau ka tai reiskia,kai nera vyro salia tokiu sunkiu momentu verysad.gif
Ka tik kalbejau,tai gyd jei sake kad aspirina galima,isgere aspirino tablete ir paracetamolio,dabar guli lovoj,sutarem jei nakti sukils vel temperatura kvies greitaja,jei nebekils tiek ryt kviesis seimos gyd kad pratestu nedarbinguma pati niekur neis is namu.
Atsakyti
QUOTE(milanija @ 2009 02 03, 21:13)

Ka tik kalbejau,tai gyd jei sake kad aspirina galima,isgere aspirino tablete ir paracetamolio,dabar guli lovoj,sutarem jei nakti sukils vel temperatura kvies greitaja,jei nebekils tiek ryt kviesis seimos gyd kad pratestu nedarbinguma pati niekur neis is namu.

Labai gerai, kad pasitaret del aspirino, tikekimes viskas jai susitvarkys...puikiai zinau, ka ji isgyvena, nes mano vyras irgi visada budavo uzsienyje, dabar pati su juo...galiu pasakyt, kad savijauta visiskai pasikeite...
Milanija, tu tikra saunuole 4u.gif
Atsakyti
Milanija lai Singerita kvieciasi dabar greitaja ir pasako, kad laukiasi. Arba skambinkite Salygienei ji pasakys ka galima gerti. Nes man po punkcijos ir isodinimo buvo temperatura, tai Salygiene buvo sakiusi jei sukiltu aukstesne israsytu specialius antibijotikus skirtus nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(kantrioji @ 2009 02 03, 19:45)
Bendras pastojimų skaičius (neskirstant pagal amžių) išlieka pakankamai aukštas ir siekia 38 proc. Tai galime aiškinti tuo, kad embrionai talpinami specialioje klampioje terpėje "Embryo Glue" ("embrionų klijai"), pagerinančioje embrionų prilipimą prie gimdos sienelės.

Na man visai gražiai atrodo čia tie klijai lotuliukas.gif thumbup.gif , Dijav, paklausk Usonienės ką jie mano apie tuos Embyro klijus? Kodėl VK jų nenaudoja? Kažkaip pastaruoju metu pradedu manyti, kad VK nuo tų liaupsių pamiršta naujoves ir jų taikymą darant IVF. Ale kažkam gaunasi ir taip, tai kam dėl kitų, kuriesm nesigauna plėšytis doh.gif Sorry, kad taip, gal klystu, jei ką sužinosite informuokite wub.gif Pasidomėčiau pati, bet vien su tokiu klausimu pas usoniene eiti neverta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rozele78 @ 2009 02 03, 20:36)
Milanija lai Singerita kvieciasi dabar greitaja ir pasako, kad laukiasi. Arba skambinkite Salygienei ji pasakys ka galima gerti. Nes man po punkcijos ir isodinimo buvo temperatura, tai Salygiene buvo sakiusi jei sukiltu aukstesne israsytu specialius antibijotikus skirtus nestuke.gif

Tai gyd israse kai buvom tik sake gert paskutiniu atveju,pradziai bandyt be antibiotiku.
Atsakyti
smile.gif+2009 02 03, 21:44-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2009 02 03, 21:44)
Na man visai gražiai atrodo čia tie klijai lotuliukas.gif  thumbup.gif , Dijav, paklausk Usonienės  ką jie mano apie tuos Embyro klijus? Kodėl VK jų nenaudoja? Kažkaip pastaruoju metu pradedu manyti, kad VK nuo tų liaupsių pamiršta naujoves ir jų taikymą darant IVF. Ale kažkam gaunasi ir taip, tai kam dėl kitų, kuriesm nesigauna plėšytis doh.gif  Sorry, kad taip, gal klystu, jei ką sužinosite informuokite wub.gif  Pasidomėčiau pati, bet vien su tokiu klausimu pas usoniene eiti neverta lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif , tirsiog as, man ir lygiai tokios pat mintys apie VK, jau pradejau dairytis i kitasVilniaus klinikas ar net uzsieni. Man tas konvejeris tikrai labai nepatinka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(milanija @ 2009 02 03, 22:50)
Tai gyd israse kai buvom tik sake gert paskutiniu atveju,pradziai bandyt be antibiotiku.

Na bet tokia temperatura tai tikrai cia krastutinis atvejis g.gif Auksta temperatura blogiau, nei antibijotikas nestumo metu.
Papildyta:
QUOTE(Madissa @ 2009 02 03, 22:57)
drinks_cheers.gif , tirsiog as, man ir lygiai tokios pat mintys apie VK, jau pradejau dairytis i kitasVilniaus klinikas ar net uzsieni. Man tas konvejeris tikrai labai nepatinka verysad.gif

Vk tai tikrai jau kaip konvejeris dirba, jiems visai nerupi kaip tu jautiesi verysad.gif BAKe tai jau pasirupina labai sauniai smile.gif Lyginant VK ir BAK tai diena ir naktis mirksiukas.gif
Atsakyti