Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Singerita @ 2009 02 03, 10:10)
Sveikos, aš šiandien jaučiuosi tikrai ne kaip, nes prie visų bėdų dar ir susirgau, šiandien temperatūra 38  verysad.gif Jau baigiu prakeikti tą gydytoją, kad per jos atvažiuok, o reliai nieko naudos iš to atvažiavimo dar ir susirgau  doh.gif
  Na bet man dabar nervintis negalima, po visko galėsiu pagalvoti ar galima ką padaryti dėl šitos gydytojos. Labai laukiu kada pas gydytoją reiks važiuoti, net nebepamiegu  biggrin.gif

o kaip kraujavimas aprimo?
Atsakyti
QUOTE(milanija @ 2009 02 03, 10:13)
o kaip kraujavimas aprimo?

Naktį buvo aprimęs biški, bet dabar jaučiu vėl gimdą spazmuoja tai crinone susipurškiau biški apramina. Bet šiaip kraujuoju nemažai verysad.gif
Papildyta:
Einu toliau gulėti iki važiavimo smile.gif iki.
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2009 02 03, 10:10)
Sveikos, aš šiandien jaučiuosi tikrai ne kaip, nes prie visų bėdų dar ir susirgau, šiandien temperatūra 38  verysad.gif Jau baigiu prakeikti tą gydytoją, kad per jos atvažiuok, o reliai nieko naudos iš to atvažiavimo dar ir susirgau  doh.gif
  Na bet man dabar nervintis negalima, po visko galėsiu pagalvoti ar galima ką padaryti dėl šitos gydytojos. Labai laukiu kada pas gydytoją reiks važiuoti, net nebepamiegu  biggrin.gif

na kazkaip kai jau yramoteris nescia daznai suserga,nes mano patigydytoja yra paminejusi .kad taip nutinka.Na aiskus negerai,bet kas esi nestuke.gif tai tikrai
Atsakyti
Singerita,uz tavo visus vargus ir kancias bus atlyginta nestuke.gif
Dijav,nepamirsk parasyti kaip ten pas tave viskas smile.gif
Gal kuri ka zino apie gydytoja is Kauno VK Verbickiene?Jinai turi mane ryt apziureti del padidejusio pilvo po isodinimo rolleyes.gif
Atsakyti
Dijav, jau matau skaitai bigsmile.gif kiek turi?
Atsakyti
Labutis vioms 4u.gif
Prisiduodu pioneer.gif 6.30 išvykau iš namų;8.30 punkcija;9.30 jau pas gydytoja kabinete aptarinėjom kaip viskas vyks toliau:kokius vaistukus ,kada įsodinimas ir t.t.Išpunktavo 14.Aišku U sakė,kad rezultatai bus aiškūs galutinai rytoj,bet šiai dienai sakė manyčiau,kad viskas labai gerai.(Supratau dėl kiekio,nes tikėjosi mažiau).
Rytoj skambinsiu dėl apsivaisinimo.
Nuo šiandien aspirinas,estrofem po 2 tabl. ir nuo rytojaus crinonas.
Ačiū labai labai visoms už palaikymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dijav @ 2009 02 03, 14:39)
Labutis vioms 4u.gif
Prisiduodu  pioneer.gif 6.30 išvykau iš namų;8.30 punkcija;9.30 jau pas gydytoja kabinete aptarinėjom kaip viskas vyks toliau:kokius vaistukus ,kada įsodinimas ir t.t.Išpunktavo 14.Aišku U sakė,kad rezultatai bus aiškūs galutinai rytoj,bet šiai dienai sakė manyčiau,kad viskas labai gerai.(Supratau dėl kiekio,nes tikėjosi mažiau).

SAUNU!!! thumbup.gif
Tikiuosi greit patapsi nestuke.gif
Atsakyti
Valio, Dijav thumbup.gif laukiam rytdienos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dijav @ 2009 02 03, 15:39)
Labutis vioms 4u.gif
Prisiduodu  pioneer.gif 6.30 išvykau iš namų;8.30 punkcija;9.30 jau pas gydytoja kabinete aptarinėjom kaip viskas vyks toliau:kokius vaistukus ,kada įsodinimas ir t.t.Išpunktavo 14.Aišku U sakė,kad rezultatai bus aiškūs galutinai rytoj,bet šiai dienai sakė manyčiau,kad viskas labai gerai.(Supratau dėl kiekio,nes tikėjosi mažiau).

Saunuole thumbup.gif Manau rytoj rezultatai taip pat bus puikus, kaip ir siandien wub.gif
Atsakyti
Pasikeitė VK tvarka susimokėjimo už IVF procedūrą.Aš bent asmeniškai visada mokėdavau įsodinimo dieną,o dabar sesutė sako:pas mus pasikeitė tvarka,reiktų ,kad susimokėtumėte šiandien punkcijos diena, nes labai daug išvyksta ir pradingsta ir nebesusimoka.Nu atseit paskambina,jei niekas neapsivaisino tai ir neatvažiuoja susimokėti doh.gif .Va kaip sugeba kai kas suktis biggrin.gif .Už iSCI (jei reikės) ir už šaldymą ar auginimą iki blastocistų mokėti reikia įsodinimo dieną.
Tai nusivežkite pinigėlių,kas planuoja šias procedūras 4u.gif Dar crinonas 240 Lt plius.
O užmečiau akį į jų registracijos sąsiuvinį,tai kasdien ne po vieną procedūra atlieka, pas mus kažko mažai užsiregistravusių biggrin.gif
Drąsiau registruokitės,juk matote kokią čia palaikymo komandą turime 4u.gif
Atsakyti
Dijav 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dijav, saunus rezultatai siandien, taip ir toliau mirksiukas.gif
Atsakyti