Singerita sekmes ir siulyciau pas Salygiene pasilikti visam laikui Tai Gydytoja is didziosios raides As irgi pas ja perbegau jei neklystu tai nuo tavo dabartines gydytojos ir jos gera prieziura ir zmogiskumas geras zodis mums ispilde svajone kuria dabar supuojame ant savo ranku ir niekados nezadame paleisti sekmes ir tau daugiau pasitikejimo ir tu supuosi savo stebukliukus Nepasiduok
QUOTE(milanija @ 2009 02 02, 22:41)
Ziemos pabaiga... Virusai siaucia... Susirgt nelinkiu, vat sita pagaut linkiu kuo nuosirdziausiai!
Tik palik jus porai val jau vienu metu pamaniau, kad tik zurnalistu truksta .. o gal reiktu
Singerita, jau blogiausia praeity...
Vilmute, spaudziu iki mėlynumo...
Dijav, saulėto tau ryto
Singerita, jau blogiausia praeity...
Vilmute, spaudziu iki mėlynumo...
Dijav, saulėto tau ryto
QUOTE(austteja @ 2009 02 02, 22:43)
Singerita sekmes ir siulyciau pas Salygiene pasilikti visam laikui Tai Gydytoja is didziosios raides As irgi pas ja perbegau jei neklystu tai nuo tavo dabartines gydytojos ir jos gera prieziura ir zmogiskumas geras zodis mums ispilde svajone kuria dabar supuojame ant savo ranku ir niekados nezadame paleisti sekmes ir tau daugiau pasitikejimo ir tu supuosi savo stebukliukus Nepasiduok
Pritariu del sios gydytojos
Mazyte moteriskaite, pas kuria stiprybes, tikejimo ir meiles savo darbui tiek, kad jos rankose vyksta stebuklai. Su ja vien pasikalbejus visos bedos dingsta....
Manyje taip pat auga jos kuriniai
Sekmes Singeritai
Singerita, sekmes tau didziausios Su tokiu palaikymu, viskas bus SUPER
O Jus visos-tiesiog merginos is didziosios raides(nezinau kaip kitaip isreisti susizavejima).Akivaizdziai pamaciau, kaip forume suteikiama greita reali pagalba.
SUPER ZAVIUOSI JUMIS ZIAURIAI
O Jus visos-tiesiog merginos is didziosios raides(nezinau kaip kitaip isreisti susizavejima).Akivaizdziai pamaciau, kaip forume suteikiama greita reali pagalba.
SUPER ZAVIUOSI JUMIS ZIAURIAI
QUOTE(Vilma J. @ 2009 02 02, 22:09)
P.S.O mane prašom įtraukt į parašiuką, rytoj pagaliau iš trečio karto pasiimu savo snaigutes Gal šį kartą jau niekas kojos nepakiš
Vilmute, kuo didziausios sekmes ...
Apakus del sio forumo mergaiciu geranoriskumo
prisidesiu prie visu dekojanciu visoms skyrelio saunuolems,uz aktyvuma drasa ir gery,koks buvo parodytas geris veliau ar anksciau gyzta bumerangu...
Susivienijusioms visas problemas galima isspresti
Aciu mergaites uz tooooooooookius zygius
Tikrai visoms bus atlyginta
p.s. istorija sugraudino iki kaulu smegenu, nes grizo pacios isgyventas kosmaras, kurio metu man pagalbos ranka istiese kaunietes
Aciu mergaites uz tooooooooookius zygius
Tikrai visoms bus atlyginta
p.s. istorija sugraudino iki kaulu smegenu, nes grizo pacios isgyventas kosmaras, kurio metu man pagalbos ranka istiese kaunietes
Vilmute, sėkmes tau
Kazin kaip Singerita?As vakar vakare net apsiverkiau is dziaugsmo skaitydama koks beribis gerumas cia esanciu mergaiciu
Saunuoles merginos
Sinergita, Vilma laikau kumscius uz jus
Sinergita, Vilma laikau kumscius uz jus
Sveikos, aš šiandien jaučiuosi tikrai ne kaip, nes prie visų bėdų dar ir susirgau, šiandien temperatūra 38 Jau baigiu prakeikti tą gydytoją, kad per jos atvažiuok, o reliai nieko naudos iš to atvažiavimo dar ir susirgau
Na bet man dabar nervintis negalima, po visko galėsiu pagalvoti ar galima ką padaryti dėl šitos gydytojos. Labai laukiu kada pas gydytoją reiks važiuoti, net nebepamiegu
Na bet man dabar nervintis negalima, po visko galėsiu pagalvoti ar galima ką padaryti dėl šitos gydytojos. Labai laukiu kada pas gydytoją reiks važiuoti, net nebepamiegu