Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Orbit, šaunuolė thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
thumbup.gif super,orbit, saunuole
Atsakyti
Gerai tai tada rytoj 14.30 val bunu Jolsanoje, susitariau su milanija mane nuves thumbup.gif Valio, gal bus mano vargų pabaiga.
Atsakyti
Nelindau šimtą metų, bet atėjo gandai ir be SM kas čia darosi doh.gif Nu košmaras tiesiog kažkoks blink.gif doh.gif
Gerai, kad yra SM ir mergaitės padeda vienai kitai wub.gif

Tik aš gal durna, gal permažai IVF dariausi, bet jūs man papasakokit ar ne nuo tada kai HCG 1000 matosi nėštumas ????? Apie kokį moralinį terorą gydytoją kalbėjo???? Kaip be būtų manyčiau čia galėtų ir VA tart žodį VK vadovybei, papasakojant kokie cirkai vyksta Klaipėdoje, kokie ''kompetetingi'' daktarai ten dirba doh.gif
Nebūtų juokinga jei nebūtų graudu.... šiurpi istorija verysad.gif

Singerita, širdele laikykis wub.gif turim jau tokių pavyzdžių kai kraujavo, bet jau mažylius supuoja. Nepasiduok 4u.gif Mano HCG 17 dpo buvo 177 mirksiukas.gif Nusišneka ta šundaktarė kaip reta doh.gif

Nakviša, tu kaip visada šaunuolė thumbup.gif wub.gif

Dijav, labai laikysiu už tave kumštukus wub.gif wub.gif wub.gif

P.S.O mane prašom įtraukt į parašiuką, rytoj pagaliau iš trečio karto pasiimu savo snaigutes wub.gif Gal šį kartą jau niekas kojos nepakiš unsure.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilma J.: 02 vasario 2009 - 21:13
pirmyn mergaite, Orbit jau viska sutare
QUOTE(Orbit @ 2009 02 02, 21:00)
Nesusivaldziau ir katik paskambinau Salyginei, rezervavau tau laika rytoj 14.30 jos klinikoje Jolsanoje, pasakyk, kad nuo Viktorijos tikrai priims, nors klientu turi labai daug.

sekmes tau dideliausios 4u.gif sekam tolaiu ir laikom kumscius wub.gif
oj, blush2.gif , jau matei sutaret, veluoja sm blush2.gif sekmes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mocarta: 02 vasario 2009 - 21:10
Laikau uz tave suspaudus net koju kumscius 4u.gif
Atsakyti
Singerita kuo didžiausios sėkmės tau rytoj wub.gif šaunuolės merginos thumbup.gif
Atsakyti
Vilmute, su tavim iki pat galo wub.gif wub.gif wub.gif

Dijav, nugi turi būti viskas gerai vieną kartą, kąąąą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2009 02 02, 21:09)

Tik aš gal durna, gal permažai IVF dariausi, bet jūs man papasakokit ar ne nuo tada kai HCG 1000 matosi nėštumas ????? Apie kokį moralinį terorą gydytoją kalbėjo???? Kaip be būtų manyčiau čia galėtų ir VA tart žodį VK vadovybei, papasakojant kokie cirkai vyksta Klaipėdoje, kokie ''kompetetingi'' daktarai ten dirba  doh.gif 
Nebūtų juokinga jei nebūtų graudu.... šiurpi istorija  verysad.gif

Moralinis teroras buvo, kai pasakiau gal man geriau gulėti ir gal galėtų nedarbingumą duoti. Bet nebesvarbu jau.

Einu toliau gulėti kojas suspaudusi.
Visoms be galo dėkinga wub.gif
Atsakyti
singerita, laikykis 4u.gif Pagaliau papulsi ten kur reikia, ivertins situacija ir bus veiksmu planas...kraujavimas - dar ne pabaiga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2009 02 02, 22:09)
Tik aš gal durna, gal permažai IVF dariausi, bet jūs man papasakokit ar ne nuo tada kai HCG 1000 matosi nėštumas ?????
P.S.O mane prašom įtraukt į parašiuką, rytoj pagaliau iš trečio karto pasiimu savo snaigutes  wub.gif  Gal šį kartą jau niekas kojos nepakiš  unsure.gif  smile.gif

Taip, tu teisi, ir visai ne durna biggrin.gif , nuo 1,000. Bet jau Singeritos atveju galejo matyti mazycius taskelius, kai kurie gydytojai isdrista tai ivardinti kaip isitvirtinusi embriona.
Sekmes tau ryt!! 4u.gif Tavo princesei reikia broliuko ar sesutes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(loksins @ 2009 02 02, 21:12)
Vilmute, su tavim iki pat galo wub.gif  wub.gif  wub.gif

wub.gif

QUOTE(Singerita @ 2009 02 02, 21:12)
Moralinis teroras buvo, kai pasakiau gal man geriau gulėti ir gal galėtų nedarbingumą duoti. Bet nebesvarbu jau.

Glušė kaip reta, jau kitaip negaliu pasakyti doh.gif Žiūrėk ką ryt pasakys Sąlygienė, jei ką gal išeitų pas šeimos daktarą nedarbingumą vėliau susiveikt g.gif Čia tikrai reikia gulimo rėžimo ir ramybės, o ne graudaus ''nieko negalima padaryti....'' doh.gif
Atsakyti