Orbit, šaunuolė
super,orbit, saunuole
Gerai tai tada rytoj 14.30 val bunu Jolsanoje, susitariau su milanija mane nuves Valio, gal bus mano vargų pabaiga.
Nelindau šimtą metų, bet atėjo gandai ir be SM kas čia darosi Nu košmaras tiesiog kažkoks
Gerai, kad yra SM ir mergaitės padeda vienai kitai
Tik aš gal durna, gal permažai IVF dariausi, bet jūs man papasakokit ar ne nuo tada kai HCG 1000 matosi nėštumas ????? Apie kokį moralinį terorą gydytoją kalbėjo???? Kaip be būtų manyčiau čia galėtų ir VA tart žodį VK vadovybei, papasakojant kokie cirkai vyksta Klaipėdoje, kokie ''kompetetingi'' daktarai ten dirba
Nebūtų juokinga jei nebūtų graudu.... šiurpi istorija
Singerita, širdele laikykis turim jau tokių pavyzdžių kai kraujavo, bet jau mažylius supuoja. Nepasiduok Mano HCG 17 dpo buvo 177 Nusišneka ta šundaktarė kaip reta
Nakviša, tu kaip visada šaunuolė
Dijav, labai laikysiu už tave kumštukus
P.S.O mane prašom įtraukt į parašiuką, rytoj pagaliau iš trečio karto pasiimu savo snaigutes Gal šį kartą jau niekas kojos nepakiš
Gerai, kad yra SM ir mergaitės padeda vienai kitai
Tik aš gal durna, gal permažai IVF dariausi, bet jūs man papasakokit ar ne nuo tada kai HCG 1000 matosi nėštumas ????? Apie kokį moralinį terorą gydytoją kalbėjo???? Kaip be būtų manyčiau čia galėtų ir VA tart žodį VK vadovybei, papasakojant kokie cirkai vyksta Klaipėdoje, kokie ''kompetetingi'' daktarai ten dirba
Singerita, širdele laikykis turim jau tokių pavyzdžių kai kraujavo, bet jau mažylius supuoja. Nepasiduok Mano HCG 17 dpo buvo 177 Nusišneka ta šundaktarė kaip reta
Nakviša, tu kaip visada šaunuolė
Dijav, labai laikysiu už tave kumštukus
P.S.O mane prašom įtraukt į parašiuką, rytoj pagaliau iš trečio karto pasiimu savo snaigutes Gal šį kartą jau niekas kojos nepakiš
pirmyn mergaite, Orbit jau viska sutare
sekmes tau dideliausios sekam tolaiu ir laikom kumscius
oj, , jau matei sutaret, veluoja sm sekmes
QUOTE(Orbit @ 2009 02 02, 21:00)
Nesusivaldziau ir katik paskambinau Salyginei, rezervavau tau laika rytoj 14.30 jos klinikoje Jolsanoje, pasakyk, kad nuo Viktorijos tikrai priims, nors klientu turi labai daug.
sekmes tau dideliausios sekam tolaiu ir laikom kumscius
oj, , jau matei sutaret, veluoja sm sekmes
Laikau uz tave suspaudus net koju kumscius
Singerita kuo didžiausios sėkmės tau rytoj šaunuolės merginos
Vilmute, su tavim iki pat galo
Dijav, nugi turi būti viskas gerai vieną kartą, kąąąą
Dijav, nugi turi būti viskas gerai vieną kartą, kąąąą
QUOTE(Vilma J. @ 2009 02 02, 21:09)
Moralinis teroras buvo, kai pasakiau gal man geriau gulėti ir gal galėtų nedarbingumą duoti. Bet nebesvarbu jau.
Einu toliau gulėti kojas suspaudusi.
Visoms be galo dėkinga
singerita, laikykis Pagaliau papulsi ten kur reikia, ivertins situacija ir bus veiksmu planas...kraujavimas - dar ne pabaiga
QUOTE(Vilma J. @ 2009 02 02, 22:09)
Tik aš gal durna, gal permažai IVF dariausi, bet jūs man papasakokit ar ne nuo tada kai HCG 1000 matosi nėštumas ?????
Taip, tu teisi, ir visai ne durna , nuo 1,000. Bet jau Singeritos atveju galejo matyti mazycius taskelius, kai kurie gydytojai isdrista tai ivardinti kaip isitvirtinusi embriona.
Sekmes tau ryt!! Tavo princesei reikia broliuko ar sesutes
QUOTE(loksins @ 2009 02 02, 21:12)
Vilmute, su tavim iki pat galo
QUOTE(Singerita @ 2009 02 02, 21:12)
Moralinis teroras buvo, kai pasakiau gal man geriau gulėti ir gal galėtų nedarbingumą duoti. Bet nebesvarbu jau.
Glušė kaip reta, jau kitaip negaliu pasakyti Žiūrėk ką ryt pasakys Sąlygienė, jei ką gal išeitų pas šeimos daktarą nedarbingumą vėliau susiveikt Čia tikrai reikia gulimo rėžimo ir ramybės, o ne graudaus ''nieko negalima padaryti....''