Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Ne akmens amzius tikrai vazineja
J01 nekartojei HCG? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,
na ir istorja, nebekomentuosiu, jau prikomentavot kaip reikiant 4u.gif
As turiu gyd. Salygienes mobilu, ji rytoj dirba nuo 15 val berods, bet esant tokiai situacijai manau priimtu ir Jurininku ligoninej anksciau, nes ji pirmiausia yra Zmogus, Moteris, Mama. As jai pati ryt is ryto galiu paskambinti, musu neblogi santykiai, galiu jos telefona duoti Singeritai, parasyk man i AZ atsiusiu.
Galiu nuvezt tave, Gyvenu Klaipedoje, kiek suprantu tu is Kretingos, tai paimciau ir is Kretingos, ir parvesciau namo, tik nenulesik ranku, kovok, jei ne del saves tai del savo zirniuku wub.gif
Atsakyti
Orbit thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Orbit @ 2009 02 02, 21:27)
Sveikos,
na ir istorja, nebekomentuosiu, jau prikomentavot kaip reikiant  4u.gif
As turiu gyd. Salygienes mobilu, ji rytoj dirba nuo 15 val berods, bet esant tokiai situacijai manau priimtu ir Jurininku ligoninej anksciau, nes ji pirmiausia yra Zmogus, Moteris, Mama. As jai pati ryt is ryto galiu paskambinti, musu neblogi santykiai, galiu jos telefona duoti Singeritai, parasyk man i AZ atsiusiu.
Galiu nuvezt tave, Gyvenu Klaipedoje,  kiek suprantu tu is Kretingos, tai paimciau ir is Kretingos, ir parvesciau namo, tik nenulesik ranku, kovok, jei ne del saves tai del savo zirniuku  wub.gif

Tu saunuole,jei veiksmas vyktu Vilniuje,lygiai taip pat,kaip tu pasielgciau thumbup.gif
Ji is Palangos,as jai jau net skambinau doh.gif
Padek tu ja itikint,kad reikia pas Salygiene apsilankyt wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo late: 02 vasario 2009 - 20:32
QUOTE(Corina @ 2009 02 02, 20:22)
Ne akmens amzius tikrai vazineja
J01 nekartojei HCG?  rolleyes.gif

Labas,

kartojau, siandien 13d rodo 99. Kita savite einu pas gyd ir tik tada apsiraminsiu smile.gif

Singerita , netturiu zodziu, gal viskas susitvarkys
Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2009 02 02, 11:31)
Labas,

kartojau, siandien 13d rodo 99. Kita savite einu pas gyd ir tik tada apsiraminsiu  smile.gif

Oi kaip saunu thumbup.gif lauksim ziniu butinai, ech wub.gif siltai laikyk zirniuka/us visus 9menesiukus 4u.gif
Gaga o kaip tavo skaiciukai?
Atsakyti
QUOTE(Orbit @ 2009 02 02, 20:27)
Sveikos,
na ir istorja, nebekomentuosiu, jau prikomentavot kaip reikiant  4u.gif
Galiu nuvezt tave, Gyvenu Klaipedoje,  kiek suprantu tu is Kretingos, tai paimciau ir is Kretingos, ir parvesciau namo, tik nenulesik ranku, kovok, jei ne del saves tai del savo zirniuku  wub.gif

Senai jai pas gydytoja S reikejo,nes kiek zinau ji VK gydosi,tik nezinau pas kokia gyd.bet itariu.
saunuole Orbit thumbup.gif
Atsakyti
Dabar Singerita ilsisi tai jos prisisaukt nebus kaip , o cia jau jai ryt visas planas sugalvotas thumbup.gif Na tikekimes atsiras....
Atsakyti
QUOTE(Corina @ 2009 02 02, 21:38)
Dabar Singerita ilsisi tai jos prisisaukt nebus kaip , o cia jau jai ryt visas planas  sugalvotas  thumbup.gif Na tikekimes atsiras....

As galiu duot mobilu numeri jos,ar jai sms parasyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2009 02 02, 20:07)
Mane tai šita Singeritos situacija nervina iš pat pradžių, nuo pieštuko pritraukimo stadijos. Tik tegul nors kažkiek klaipėdietės aną pusę "patvarko".
Božė, koks jovalas  g.gif

cool.gif

lotuliukas.gif juokas pro asaras.

Singerita jei reik mes visos i pagalba tau,kad tik pasisektu
Atsakyti
Sveikos detektyvas superinis bigsmile.gif as gyvenu visai netoli Singeritos, esu bedarbe laiko turiu ( iki 13val,paskui einu i pokalbi del daro),galiu nuvest,tik duokit jos telefona kas turi,jei vaziuos susiderinsim nuvesiu.
Atsakyti
QUOTE(milanija @ 2009 02 02, 21:43)
Sveikos detektyvas superinis  bigsmile.gif  as gyvenu visai netoli Singeritos, esu bedarbe laiko turiu ( iki 13val,paskui einu i pokalbi del daro),galiu nuvest,tik duokit jos telefona kas turi,jei vaziuos susiderinsim nuvesiu.

AS thumbup.gif TUOJ,PALAUK I A.Z
Atsakyti