Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(allisa @ 2009 01 29, 11:48)
aciu uz palaikyma smile.gif
kaip manote,ar verta saldyti?

Zinoma verta, nejaugi ismesi g.gif Super skaiciai thumbup.gif Manau tikrai pagerinsi statistika mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rozele78 @ 2009 01 29, 10:42)
Na tikrai man atrodo ankstoka dar g.gif  Nors pora dieneliu palauk dar biggrin.gif  Oi nekantrios merginos esat biggrin.gif

Man tai jau nervai nebelaiko, žinočiau atsakymą tai nors išsiverkti būtų galima doh.gif
Atsakyti
allisa o del saldymo tai zinoma, kad verta. O jei dar noresite leliuko, tai nebereiks narkozes daugiau patirt wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozele78: 29 sausio 2009 - 10:52
QUOTE(loksins @ 2009 01 29, 11:38)

Labai bijau, kad tiek nebutu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2009 01 29, 12:51)
Man tai jau nervai nebelaiko, žinočiau atsakymą tai nors išsiverkti būtų galima  doh.gif

Na ner cia ko verkti, pamatysi greitai dziugausi is laimes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(allisa @ 2009 01 29, 11:48)
aciu uz palaikyma smile.gif
kaip manote,ar verta saldyti?

aš bandyčiau prašyti, kad pora įsodinų, dalį paaugintų iki blastocistų, o kitus šalytų broliukams bigsmile.gif jeigu aišku visi gerai dalisis, geriausia tai pasitarti su gydytoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2009 01 29, 11:51)
Man tai jau nervai nebelaiko, žinočiau atsakymą tai nors išsiverkti būtų galima  doh.gif

Na tai nesikankink, pradek gadinti testus nuo rytojaus rolleyes.gif
Atsakyti
Oj...nuostabūs žodžiai smile.gif
va mes su vyru tiek kartu jau bandem bet nieko...o taip norim vaikuti tureti... sad.gif
Atsakyti
kazkaip niekur negirdejau apie ta saldyma,vis galvoju,ar tas uzsaldymas veiksminmgas,ar tikrai isemus jie geri buna,bet tikrai saldysim,nes maza kas smile.gif
madisa, o ka reiskia "pora įsodinų, dalį paaugintų iki blastocistų"
Atsakyti
QUOTE(belldandy777 @ 2009 01 29, 11:55)
Oj...nuostabūs žodžiai smile.gif
va mes su vyru tiek kartu jau bandem bet nieko...o taip norim vaikuti tureti... sad.gif

Bandet ivf?
Atsakyti
QUOTE(rozele78 @ 2009 01 29, 10:54)
Na ner cia ko verkti, pamatysi greitai dziugausi is laimes wub.gif

Turbut 95 procentai tikimybės, kad iš skausmo. Nes jaučiasi kad nieko nėra verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(allisa @ 2009 01 29, 10:57)
kazkaip niekur negirdejau apie ta saldyma,vis galvoju,ar tas uzsaldymas veiksminmgas,ar tikrai isemus jie geri buna,bet tikrai saldysim,nes maza kas smile.gif
madisa, o ka reiskia "pora įsodinų, dalį paaugintų iki blastocistų"

Jeigu būna negeri nesodina biggrin.gif O šiaip atšilimo procentas apie 30 lyg tai g.gif
Atsakyti
allisa, eik tu sau, 40 blink.gif Tai gal ir vėmei dėl kokios hiperstimuliacijos? g.gif

siri, tai jau čia bijok nebijojus biggrin.gif
Atsakyti