Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Nežinau, bet manau jau per vėlu, nes pradėjo kristi kažkokie kruvini gabalai. cry.gif Bent jau einu pagulėti visko prigėrusi. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2009 02 02, 20:34)
Nežinau, bet manau jau per vėlu, nes pradėjo kristi kažkokie kruvini gabalai.  cry.gif Bent jau einu pagulėti visko prigėrusi.  verysad.gif

Ne,nevelu,tave siandien echoskopavo,crionas eina lauk.tikrai nieko cia baisaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Singerita, nematau problemos ir be masinos iki Salygienes klinikos nusigaut g.gif Tik reikia labai didelio noro. Su autobusu nuvaziuoji iki Big centro ir eini pestute, aisku atstumas yra nemazas. Ir zinoma ne siuo metu, kai jau tokia situacija. paklausyk patyrusiu merginu patarimu ilsekis ir kai reikes uzsidaryti nedarbinguma eik iki Salygienes. Na tikrai manau, kad viskas baigsis gerai juk tiek tave palaikanciu merginu thumbup.gif
Tiesa dar pamirsau paklausti, o kaip iki VK klinikos nuvaziuoji ten taip pat tiesiogiai autobusai nevaziuoja g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozele78: 02 vasario 2009 - 20:01
Kažkokios "pasakėlės iš rūsio". blink.gif
Late, važiuojam ryt į Klaipėdą? g.gif Gal kas nors pas tą kitą užregistruoti gali rytdienai? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2009 02 02, 21:02)
Kažkokios "pasakėlės iš rūsio".  blink.gif
Late, važiuojam ryt į Klaipėdą?  g.gif Gal kas nors pas tą kitą užregistruoti gali rytdienai?  cool.gif

O mudvi tai tikrai nulektume,dar pakeliui ka reiks aplankysim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(late @ 2009 02 02, 20:04)
O mudvi tai tikrai nulektume,dar pakeliui ka reiks aplankysim biggrin.gif

Mane tai šita Singeritos situacija nervina iš pat pradžių, nuo pieštuko pritraukimo stadijos. Tik tegul nors kažkiek klaipėdietės aną pusę "patvarko".
Božė, koks jovalas g.gif

cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2009 02 02, 20:34)
Nežinau, bet manau jau per vėlu, nes pradėjo kristi kažkokie kruvini gabalai.  cry.gif Bent jau einu pagulėti visko prigėrusi.  verysad.gif

Ikisiu ir as savo trigrasi,singerita zuikeli nieko nelauk ieskok masinos,prasyk vyro salygiene antradieniais savo klinikoje dirba,manau jog tikrai jinai tave priims tokioje situacijoje,nieko nelauk paziurek internete yra klinikos tel.pasiskambink ir vaziuok,paguleti paskui visus menesius galesi 4u.gif to is visos sirdies tau linkiu
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2009 02 02, 21:07)
Mane tai šita Singeritos situacija nervina iš pat pradžių, nuo pieštuko pritraukimo stadijos. Tik tegul nors kažkiek klaipėdietės aną pusę "patvarko".
Božė, koks jovalas  g.gif

cool.gif

Nu jau tau tik nervintis nevalia schmoll.gif ,savo puza glostyk,o mes penktadieni dar ne taip ji paglostysim?
Kad Klaipedietes kazko tyli doh.gif
O mes net is Vilniaus susiruosusios vaziuot blink.gif ,ei Nakvisa,o jei tau prasides......bet man atrodo, kad susitvarkysim ir tada trise leksim singeritos gelbet thumbup.gif
Atsakyti
Kas cia per diskusijos, Singerita pati turi labai noreti apsilankyti pas kita gydytoja, o ne mes smile.gif Kai labai nori tai viskas yra imanoma ir susisiekimas lengvas pasidaro. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(late @ 2009 02 02, 20:11)
Nu jau tau tik nervintis nevalia schmoll.gif ,savo puza glostyk,o mes penktadieni dar ne taip ji paglostysim?
Kad Klaipedietes kazko tyli  doh.gif

Mano pūzas banguoja, baigėsi pasispardymo era, dabar tik banguoja guzais.
Blyn, kad kraujuoja dar nieko nereikšia, su tokiu HCG visko gali būti. Aš kraujavau, gulėjau lovoje su citrinos arbata rankoje. Bet niekada neišgirdau iš gydytojos, ka djau viskas basta. Netgi tada kai persileidinėjau - dvigubino crinone dozę, darė hcg kiekvieną dieną du kartus ir lovos rėžimą be jokių kalbų skyrė. Sekantį kartą kai užvanojo imunitetą slopinančių, vis tiek kraujavo, bet jokių - "viskas, neturime ką daryti" nebuvo.

QUOTE(late @ 2009 02 02, 20:11)
O mes net is Vilniaus susiruosusios vaziuot blink.gif ,ei Nakvisa,o jei tau prasides......bet man atrodo, kad susitvarkysim ir tada trise leksim singeritos gelbet thumbup.gif

Nieko, būsi pribuvėja smile.gif Nors diedas alų geria, tai nelabai kvepia dar išsilukštenimu cool.gif

Ne, rimts, klaipedietės, autobusu kratytis į miestą yra nesąmonė, tuo labiau, kad kratosi jie, stoviniuoja, plius dar stovėti gali reikėt. Jei niekas negali - man tai dzin, aš galiu ir nulėkti. Man kepurė nenukris nuo galvos cool.gif
Atsakyti
Wow na ir istorija blink.gif Oi Singerita turi tu uztareju ir patareju, labai panasi tavo istorija su kraujavimu i dizzy... ji tau pataria kaip savo mazyli gelbejo tai vat paklausyk tu jos console.gif Kur tavo vyras tokioj situacijoj, jau tiek pinigu paaukojot eikit iki galo, galu gale taksi juk yra iki tos kitos gyd palekt, gulekis ir va gerk ka dizzy pataria, vyras gali palakstyt uz tave, saugok mazylius iki galo....
Atsakyti
Na ji rase, kad neturi su kuo vaziuoti, o siaip gal nepatarinekim vaziuoti su autobusu ax.gif taciau manau, kad KLP taxi vazineja? g.gif
Papildyta:
visos vienu metu ta pati parasem thumbup.gif

ALIO????????? Klaipedietes, padekit gi merginai wub.gif
Atsakyti