dizzy,gulejimas +vaistai ,taip tikrai padeda,bet vien gulet ir laukt nezinia ko cia jau gryna nesamone
virge,kaip gali but nekaringas,kad zmogus sieki stebuklo,o batc,per kazkokia sundaktare,sorry,kitu zodziu siuo metu nerandu,galima prarast,taip ilgai laukiamo leliuko.
jauciu laikas nuo interneto eit,bet negaliu,kad taip lengvai viskas paleidziama vejais
QUOTE(gerve @ 2009 02 02, 20:44)
Teisingas bus tas, po kurio rezultatas-
100 % sutinku
Ir kokį čia aktyvumą sukėliau
Dėl to neryžtingumo ar mano psichologinės būsenos, nežinau kaip jūs bet kai aš pradėjau kraujuoti aišku iškarto supanikavau, argi galima kitaip, nes tada iškarto aišku kad kažkas negrai. O dar tas kraujavimas kas antrą dieną Atrodo jau nebekraujuoji, jau viskas gerai o paskui ir vėl tas pats O paskambini gydytojai pasako - nieko nepadarysi, jei jau kruojuoji vadinasi valosi ir nebesustabdysi.
Nežinau gal aš ir nesu tokia stipri, kad čia trydalioju dėl kiekvieno kraujavimo, bet tiesiog nežinau ką daryti.
Dėl gydytojos tiesiog nežinojau pas ką daugiau eiti, taip ji man darė IUI, taip su ja man ir nesisekė žiauriai tas IUI, bet maniau gal atsitiktinumas.
Bet tam pregnyliui reikia recepto ? Be recepto niekas neparduos, ir dar šičia aš jo niekur nenusipirksiu, o kokia jo paskirtis ?
Papildyta:
Net nežinau, bet gyd Diržauskas irgi man daugiau nieko nepatarė. Sakė yra biologinis nėštumas, ar jis augs parodys laikas, kol kas naudoti criinone ir tiek. Ir trečiadienį pakartoti HCG.
Dėl to neryžtingumo ar mano psichologinės būsenos, nežinau kaip jūs bet kai aš pradėjau kraujuoti aišku iškarto supanikavau, argi galima kitaip, nes tada iškarto aišku kad kažkas negrai. O dar tas kraujavimas kas antrą dieną Atrodo jau nebekraujuoji, jau viskas gerai o paskui ir vėl tas pats O paskambini gydytojai pasako - nieko nepadarysi, jei jau kruojuoji vadinasi valosi ir nebesustabdysi.
Nežinau gal aš ir nesu tokia stipri, kad čia trydalioju dėl kiekvieno kraujavimo, bet tiesiog nežinau ką daryti.
Dėl gydytojos tiesiog nežinojau pas ką daugiau eiti, taip ji man darė IUI, taip su ja man ir nesisekė žiauriai tas IUI, bet maniau gal atsitiktinumas.
Bet tam pregnyliui reikia recepto ? Be recepto niekas neparduos, ir dar šičia aš jo niekur nenusipirksiu, o kokia jo paskirtis ?
Papildyta:
Net nežinau, bet gyd Diržauskas irgi man daugiau nieko nepatarė. Sakė yra biologinis nėštumas, ar jis augs parodys laikas, kol kas naudoti criinone ir tiek. Ir trečiadienį pakartoti HCG.
QUOTE(Singerita @ 2009 02 02, 19:49)
Jis organizmui duoda zenkla, kad tu tikrai nescia, dirbtinai uzkelia HCG kraujyje, na, jei nera kaip nupirkt, gulk i lova ir tuomet du kart per diena crinone, man reikejo dar ir estrofem tris kart per diena, bet gal pas tave su estrogenais viskas liuks, tuomet magnis tris kart per diena diasporal arba magne B6 po dvi kapsules tris kartus per diena, vit C longvit tris kart per diena, kai nustosi kraujuot mazink vit C po viena tablete ir dar bent savaite gerk visai nustojus kraujuot, na, isgelbesi tu savo maziu, tik gulek ir padek jam !
As kraujavau kaip ir tu kas antra diena, visiskai raudonu krauju, man atsakymas buvo, kad tiesiog trapios kraujagysles, taigi, ar ji mate hematoma gimdoj??? Kad embrionu nemato, tai faktas...jie pasimatys tik po 10 dienu...o dabar gulek prikalta ir tik i wc, valgyk lovoj
Ir kokį čia aktyvumą sukėliau
O tu greitaja gali issikviest?gal nors ligoninej kruva tyrimu padarytu ir lasaline pastatytu,ar tau iskviest adresa parasyk
Nepatikesit,nesivaldau,kad taip viskas pro pirstus ziurima
QUOTE(dizzy___ @ 2009 02 02, 18:55)
Jis organizmui duoda zenkla, kad tu tikrai nescia, dirbtinai uzkelia HCG kraujyje, na, jei nera kaip nupirkt, gulk i lova ir tuomet du kart per diena crinone, man reikejo dar ir estrofem tris kart per diena, bet gal pas tave su estrogenais viskas liuks, tuomet magnis tris kart per diena diasporal arba magne B6 po dvi kapsules tris kartus per diena, vit C longvit tris kart per diena, kai nustosi kraujuot mazink vit C po viena tablete ir dar bent savaite gerk visai nustojus kraujuot, na, isgelbesi tu savo maziu, tik gulek ir padek jam !
As kraujavau kaip ir tu kas antra diena, visiskai raudonu krauju, man atsakymas buvo, kad tiesiog trapios kraujagysles, taigi, ar ji mate hematoma gimdoj??? Kad embrionu nemato, tai faktas...jie pasimatys tik po 10 dienu...o dabar gulek prikalta ir tik i wc, valgyk lovoj
Vykdysiu visus nurodymus Nežinau šeštadienį matė dvi akutes, ten sakė embrionai, o šiandien tik kažkokį sutirštėjimą.
Dėl to neryžtingumo ar mano psichologinės būsenos, nežinau kaip jūs bet kai aš pradėjau kraujuoti aišku iškarto supanikavau, argi galima kitaip, nes tada iškarto aišku kad kažkas negrai. O dar tas kraujavimas kas antrą dieną Atrodo jau nebekraujuoji, jau viskas gerai o paskui ir vėl tas pats
Singerita, nebenagrinek saves, klausyk, ka zmones pataria Gulk, ilsekis, vyk nereikalingas slogias mintis i sona, pamastyk apie teigiamus dalykus.. Tu tiesiog privalai dabar buti stipri.. Laikykis.. Del vaistuku tau merginos pasakys, berods nestumo palaikymui .. Tik nebesinervink... Laikykis, visos laikom uz tave kumstukus...
QUOTE(late @ 2009 02 02, 18:56)
O tu greitaja gali issikviest?gal nors ligoninej kruva tyrimu padarytu ir lasaline pastatytu,ar tau iskviest adresa parasyk
Kad aš pas gydytoją ligoninėje ir buvau, sakė kol nėra tikro nėštumo nieko negalima daryti ir į ligoninę guldyti. Gal nereikia tos greitosios, geriau namie pagulėsiu
QUOTE(Singerita @ 2009 02 02, 19:54)
Naturaliai pastojus tikrai niekas nestumo nesistengia saugot, bet mes juk kitokios, bent mano gydytoja stengiasi visomis keturiomis ta maziuka saugot, ir ka gi genetiniai tyrimai liuks, tiesiog musu mergaitei reikejo padet isitvirtint....as isivaizduoju, kaip sudetinga, kai visi gydytojai kartoja ta pati, tu viena uz borto, bet tikrai ne viena patyrei tokia situacija, daznai kraujuojama ir baigiasi viskas gerai, gulkis ir laikom visos kumscius uz tavo stipruoli!
Klaipedietes, kur jus!!!!!!!!! Padekit sitoj situacijos Singeritai, na nuvezkit kuri pas Salygiene rytoj - cia absurdas su tos gydytojos patarimais
O sirsems pasakysiu tiek - negalit normaliai patarineti - nesakykit geriau nieko, zmogui ir taip sunku, veliau galesit issisneketi kiek norit, dabar jai reikia realios PAGALBOS
Cia dar tikrai ne pabaiga
Ech, butum tu kauniete, jau sestadieni butum pristatyta normaliam daktariukui
O sirsems pasakysiu tiek - negalit normaliai patarineti - nesakykit geriau nieko, zmogui ir taip sunku, veliau galesit issisneketi kiek norit, dabar jai reikia realios PAGALBOS
Cia dar tikrai ne pabaiga
Ech, butum tu kauniete, jau sestadieni butum pristatyta normaliam daktariukui
Na bet ir gydytoja pasitaike! Kaip supratau tai net jokiu vaistu neisrase, paguleti nepasiule. Singerita is forumieciu daugiau pasiulymu isgirdo nei is savo gydytojos.
Panos klaipedietes!! Jei kuri automobili turit, padekit jai nusigauti iki tos Salygienes.
Panos klaipedietes!! Jei kuri automobili turit, padekit jai nusigauti iki tos Salygienes.
Maziausiai keistas man tos gydytojos noras matyt 800 IU/L HCG.
Puoliau narsyt neta, stai ka radau:
buvo atlikti stebejimai 774 nesciu moteru, kuriu nestumai baigesi gimdymu. Taigi pas jas HCG 12 po isodinimo( visos IVF-ines) vidurkis buvo 115 IU/L.
HCG skaiciukas dvigubeja kas 48-72 val
Radau lentele, tik cia dienos po pastojimo, kas butu punkcijos diena musu atveju:
Vidurkis Nuo iki
12 diena 25 0-50
13 50 25-100
14 75 50-100
15 150 100-200
16 300 200-400
17 700 400-1,000
18 1,710 1,050-2,800
19 2,320 1,440-3,760
20 3,100 1,940-4,980
21 4,090 2,580-6,530
Puoliau narsyt neta, stai ka radau:
buvo atlikti stebejimai 774 nesciu moteru, kuriu nestumai baigesi gimdymu. Taigi pas jas HCG 12 po isodinimo( visos IVF-ines) vidurkis buvo 115 IU/L.
HCG skaiciukas dvigubeja kas 48-72 val
Radau lentele, tik cia dienos po pastojimo, kas butu punkcijos diena musu atveju:
Vidurkis Nuo iki
12 diena 25 0-50
13 50 25-100
14 75 50-100
15 150 100-200
16 300 200-400
17 700 400-1,000
18 1,710 1,050-2,800
19 2,320 1,440-3,760
20 3,100 1,940-4,980
21 4,090 2,580-6,530