Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(mimozyte @ 2009 02 02, 10:07)
Jetau, niu aš jūsų temutei nepriklausau, bet apie Singerittą jau visas SM skamba, visi jaudinasi, kad tik tau pavyktų mergyt 4u.gif  4u.gif Tikrai nesusilaikiau neįsikišusi ir nepasakiusi, kad labai už tave laikau kumštukus ir linkiu, kad vis dėlto tavo svajonė išsipildytų. Laikykis mergyt 4u.gif

Dėkui už palaikymą. 4u.gif Va kokia tapau įžymi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2009 02 02, 10:01)
Nuvažiavau, 13.30 val bus atsakymas. Tuo pačiu ir progesteroną išsitiriau, nors nežinau ar jis informatyvus būna tokiais atvejais.  g.gif

Nors šiaip jau nieko gero nebesitikiu, nes prasidėjo vėl stiprus kraujavimas.  verysad.gif

Kraujavimas tikrai nieko neparodo, mano drauge po IVF kraujavo be galo gausiai, kaip per tikras mm, bet dejosi crinone ir gulejo, mazyli pavyko issaugoti, o is pradziu gyd net nemate is kur kraujuoja, tik veliau paismate hematoma...taip, kad laikykis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *gabi*: 02 vasario 2009 - 10:36
QUOTE(allisa @ 2009 02 01, 15:09)

Merginos,gal kuriai buvo,kad po isodinimo pilva pute,mano pilvas kaip burbulas,atrodo,kad tuoj sprogsiu,gal galit patarti ka daryti,visos kelnes per mazos? 4u.gif

man buvo. pries isodinima 2-3 dienos ir po kokias 4-5 dienas buvau kaip balionas. sunkiai vaiksciojau, vos paejau. poto is karto praejo. daktaras itare hiperstimuliacija, dar pries isodinima padare daug kraujo tyrimu, paaiskejo kad nepavojinga, nereikejo imtis papildomu priemoniu. kai staiga pilvas dingo - kritau i panika kad dabar jau viskas blogai, pastoti nepavyko... smile.gif taciau po poros savaiciu suzinojau kad nestuke.gif

na, o ka as dariau? daug gulejau ir miegojau, mazai vaiksciojau, nesiojau tomis dienomis laisvesnius drabuzius. visgi geriausia tokiu atveju is pradziu pasikonsultuoti su savo daktaru, maza ka. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kantrioji @ 2009 02 02, 11:35)
man buvo. pries isodinima 2-3 dienos ir po kokias 4-5 dienas buvau kaip balionas. sunkiai vaiksciojau, vos paejau. poto is karto praejo. daktaras itare hiperstimuliacija, dar pries isodinima padare daug kraujo tyrimu, paaiskejo kad nepavojinga, nereikejo imtis papildomu priemoniu. kai staiga pilvas dingo - kritau i panika kad dabar jau viskas blogai, pastoti nepavyko...  smile.gif taciau po poros savaiciu suzinojau kad  nestuke.gif

na, o ka as dariau? daug gulejau ir miegojau, mazai vaiksciojau, nesiojau tomis dienomis laisvesnius drabuzius. visgi geriausia tokiu atveju is pradziu pasikonsultuoti su savo daktaru, maza ka.  ax.gif

sveikute,na,tikiuosi,kad ir man viskas bus gerai nestuke.gif
bet del visa ko nuvaziuosiu pas gydytoja treciadieni, kad apziuretu,nors siaip tai gerai jauciuosiu,nepykina,neskauda,tik vaiksciojantis burbulas esu doh.gif
Papildyta:
Singerita,pranesk savo rezultataus kaip tik gausi,labai jau norisi isgirsti geru naujienu smile.gif
Atsakyti
Singerita laikau kumstelius uz tave 4u.gif Laikykis mergyt 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Vajej, niu kur ji dingo su savo skaičiukais?? Singeritta, kur gi tu?? bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
HCG 147, kaip ir norma, bet kad kraujuoju baisiai. Tai važiuoju dabar pas gydytoją. Bet sakė jei jau kraujuoju tai nieko nebebus, nebeišgelbėsim angel_sadangel.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singerita: 02 vasario 2009 - 13:38
QUOTE(Singerita @ 2009 02 02, 14:36)
HCG 147, kaip ir norma, bet kad kraujuoju baisiai. Tai važiuoju dabar pas gydytoją.

HCG dziugina bigsmile.gif
Butinai pranesk kaip sekesi pas gydytoja 4u.gif
Atsakyti
Singerita, pas gydytoją ir paskui tiesiai į lovą wub.gif Laikau kumščius wub.gif
Atsakyti
VALIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
SVEIKINU, NUOŠIRDŽIAI 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2009 02 02, 15:36)
HCG 147, kaip ir norma, bet kad kraujuoju baisiai. Tai važiuoju dabar pas gydytoją.

Singerita HCG tikrai dziugina biggrin.gif Saugok save labai wub.gif Pranesk, kaip sekesi pas gydytoja ka sake.
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2009 02 02, 14:36)

Na,tikiuosi,kad po visu situ kanciu,viskas pas tave bus ok.Man tik keista,kad i ligonine neguldo taves,mano draugei taip buvo,tai ilgai ligonneje gulejo g.gif
Atsakyti