Singerita, mars i lova, kojas uzkelk aukciau ir gulek ir pirmadienio o tau neliepe padidinti crinone dozes?
Dijav, reikia is sarasiuko isimti viena nauja mamyte - sausio 28 dienos ankstu ryta pupuliukas2 susitiko su savo mergyte Aukit dideles ir sveikos
QUOTE(kristinele83 @ 2009 01 31, 15:17)
Singerita, mars i lova, kojas uzkelk aukciau ir gulek ir pirmadienio o tau neliepe padidinti crinone dozes?
Ne neliepė, dar perklausiau sakė nereikia ir vieno pakanka Atsikėliau, negaliu pamiegoti, mąstau kaip iki citrinų daeiti
Keistai kazkaip cia tavo gydytoja susnekejo... juk pirma pagalba visada ir budavo crinone doze didinimas... o tu negali ramiai paguleti, su kompu lovoje?.. tegul kiti tau citrinas nesa
QUOTE(kristinele83 @ 2009 01 31, 15:41)
Keistai kazkaip cia tavo gydytoja susnekejo... juk pirma pagalba visada ir budavo crinone doze didinimas... o tu negali ramiai paguleti, su kompu lovoje?.. tegul kiti tau citrinas nesa
Na nežinau, jinai sakė kad jokio skirtumo kokia ta dozė, jis savo funkciją atlieka Pasiėmiau tų savo žirnių nuotrauką tai žiūriu ir kalbinu, kad pasiliktų
Kad nėra kam atnešti tų citrinų, aš viena. Na reiks kaip nors iki parduotuvės nueiti
QUOTE(Singerita @ 2009 01 31, 17:45)
Kad nėra kam atnešti tų citrinų, aš viena. Na reiks kaip nors iki parduotuvės nueiti
Singerita, gal snd apseik be citrinu,ka? Nors snd pagulek ramiai, o ryt nueisi tu citrinu, nes manau vaiksciojimas labiau pakenks negu citrinos pades
Mano draugei kai grese persileidimas, tai savaite visiskai niekur nejo, tik iki tuoleto, net vyras valgyti i lova nese. Tai buk gerute, pasisaugok, kad paskui nereiktu verkti
QUOTE(Singerita @ 2009 01 31, 16:45)
Na nežinau, jinai sakė kad jokio skirtumo kokia ta dozė, jis savo funkciją atlieka Pasiėmiau tų savo žirnių nuotrauką tai žiūriu ir kalbinu, kad pasiliktų
Nepyk,bet man ta tavo gydytoja nuo pat pirmų minučių nepatinka,Beja dar vienas atvejis buvo,kaip ta pati gydytoja neteisingai išaiškino kaip leistis gonali (nu kad kas kartą reikia pasukti pieštuką ).
Crinonas yra progesteronas,kurio jeigu truksta,tai gali įvykti persileidimas,todėl jį didina ir ne tik rimti Lietuvos gydytojai,bet ir užsienyje taip pat .
dizy rašė,kad jai medikai liepė padidinti crinono dozę+ vitamina C (tai ką ir turi labai dauk citrinos).
Gal namie turi vitamino C ?
sekmės
QUOTE(Singerita @ 2009 01 31, 17:45)
Tai gal kokią draugę turi? paprašyk/sudaryk sąrašą ir atneš
bent jau mano draugės tikrai atitemptų viską, ko reikia
Tiesa, kas tavo gyd?
Oi, Dijav, koks pazistamas tas adateliu badymasis . Ryte durdavau viena, pavakary- net tris. Skatinanciu vienu 6 buteliukus milteliu tirpindavau vienam ml, kitus du- kitam, nes max 6 galima buvo i viena svirkstuka. Tai pasiruosdavau tuos tris svirkstukus ir kaupdavaus, kaupdavaus . I pabaiga su adatyte badinedavau pilva atsargiai, ieskodavau kur maziau skaudes gal . Vyras sakydavo, leiskis tu greiciau, cia i tave beziurint jau skauda.
O kai reikejo sprogdukus susileist i raumenis, kaip tik nieko namie nebuvo, tai atsistojau pries veidrodi atsukus dupce, ir duriau adata iki galo . Kitiem pribadzius tu adatu be skaiciaus, bet kai sau reikia- nelengva.
Del progesterono padidinimo- man kai kabinos ir buvo HCG skaiciukai graziai kylantys, kad ir mazuciai, labai operatyviai gavau dar kazkokiu kapsuliu gerti, nors progesterona pas mus dazniausiai tris kart dienoj detis skiria.
Citrinos tai ir butu to paties 81mg aspirino pakaitalas tuo atveju.
Singerita, paprastai pataria gulinet ant kairio sono, del geresnio aprupinimo krauju.
Sekmes visoms!!
O kai reikejo sprogdukus susileist i raumenis, kaip tik nieko namie nebuvo, tai atsistojau pries veidrodi atsukus dupce, ir duriau adata iki galo . Kitiem pribadzius tu adatu be skaiciaus, bet kai sau reikia- nelengva.
Del progesterono padidinimo- man kai kabinos ir buvo HCG skaiciukai graziai kylantys, kad ir mazuciai, labai operatyviai gavau dar kazkokiu kapsuliu gerti, nors progesterona pas mus dazniausiai tris kart dienoj detis skiria.
Citrinos tai ir butu to paties 81mg aspirino pakaitalas tuo atveju.
Singerita, paprastai pataria gulinet ant kairio sono, del geresnio aprupinimo krauju.
Sekmes visoms!!
Privalgiau dirbtinio vitamino C ir išmiegojau. Na crinone aš pati savo nuožiūra pasidinau, gal padės. Bet kol kas dar nesiliovė, bet pilvo nebeskauda.
Nesuprantu tai ką tie mano vaikai ten daro gimdoj, kad kraują paleidžia
Be to dabar tik perskaičiau sveikinimai J01
O allisa tai pavarei šitiek folikulų, daug sesučių ir broliukų užšaldei
Nesuprantu tai ką tie mano vaikai ten daro gimdoj, kad kraują paleidžia
Be to dabar tik perskaičiau sveikinimai J01
O allisa tai pavarei šitiek folikulų, daug sesučių ir broliukų užšaldei
QUOTE(Singerita @ 2009 01 31, 19:29)
Privalgiau dirbtinio vitamino C ir išmiegojau. Na crinone aš pati savo nuožiūra pasidinau, gal padės. Bet kol kas dar nesiliovė, bet pilvo nebeskauda...
Laikau kumscius, Singerita...