Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Singerita, mars i lova, kojas uzkelk aukciau ir gulek ir pirmadienio mirksiukas.gif o tau neliepe padidinti crinone dozes? g.gif
Atsakyti
Singerita,manau tau dabar geriausia kuo daugiau ilsetis ir vyti visas negeras mintis salin smile.gif
Atsakyti
Dijav, reikia is sarasiuko isimti viena nauja mamyte - sausio 28 dienos ankstu ryta pupuliukas2 susitiko su savo mergyte wub.gif wub.gif wub.gif Aukit dideles ir sveikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinele83 @ 2009 01 31, 15:17)
Singerita, mars i lova, kojas uzkelk aukciau ir gulek ir pirmadienio  mirksiukas.gif o tau neliepe padidinti crinone dozes?  g.gif

Ne neliepė, dar perklausiau sakė nereikia ir vieno pakanka g.gif Atsikėliau, negaliu pamiegoti, mąstau kaip iki citrinų daeiti biggrin.gif
Atsakyti
Keistai kazkaip cia tavo gydytoja susnekejo... juk pirma pagalba visada ir budavo crinone doze didinimas... g.gif o tu negali ramiai paguleti, su kompu lovoje?.. tegul kiti tau citrinas nesa bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinele83 @ 2009 01 31, 15:41)
Keistai kazkaip cia tavo gydytoja susnekejo... juk pirma pagalba visada ir budavo crinone doze didinimas...  g.gif o tu negali ramiai paguleti, su kompu lovoje?.. tegul kiti tau citrinas nesa  bigsmile.gif

Na nežinau, jinai sakė kad jokio skirtumo kokia ta dozė, jis savo funkciją atlieka g.gif Pasiėmiau tų savo žirnių nuotrauką tai žiūriu ir kalbinu, kad pasiliktų biggrin.gif

Kad nėra kam atnešti tų citrinų, aš viena. Na reiks kaip nors iki parduotuvės nueiti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2009 01 31, 17:45)
Kad nėra kam atnešti tų citrinų, aš viena. Na reiks kaip nors iki parduotuvės nueiti  ax.gif

Singerita, gal snd apseik be citrinu,ka? mirksiukas.gif Nors snd pagulek ramiai, o ryt nueisi tu citrinu, nes manau vaiksciojimas labiau pakenks negu citrinos pades mirksiukas.gif
Mano draugei kai grese persileidimas, tai savaite visiskai niekur nejo, tik iki tuoleto, net vyras valgyti i lova nese. mirksiukas.gif Tai buk gerute, pasisaugok, kad paskui nereiktu verkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2009 01 31, 16:45)
Na nežinau, jinai sakė kad jokio skirtumo kokia ta dozė, jis savo funkciją atlieka  g.gif  Pasiėmiau tų savo žirnių nuotrauką tai žiūriu ir kalbinu, kad pasiliktų  biggrin.gif 

Kad nėra kam atnešti tų citrinų, aš viena. Na reiks kaip nors iki parduotuvės nueiti  ax.gif

Nepyk,bet man ta tavo gydytoja nuo pat pirmų minučių nepatinka,Beja dar vienas atvejis buvo,kaip ta pati gydytoja neteisingai išaiškino kaip leistis gonali (nu kad kas kartą reikia pasukti pieštuką doh.gif ).
Crinonas yra progesteronas,kurio jeigu truksta,tai gali įvykti persileidimas,todėl jį didina ir ne tik rimti Lietuvos gydytojai,bet ir užsienyje taip pat .

dizy rašė,kad jai medikai liepė padidinti crinono dozę+ vitamina C (tai ką ir turi labai dauk citrinos).
Gal namie turi vitamino C ?
sekmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dijav: 31 sausio 2009 - 16:03
QUOTE(Singerita @ 2009 01 31, 17:45)
Na nežinau, jinai sakė kad jokio skirtumo kokia ta dozė, jis savo funkciją atlieka  g.gif  Pasiėmiau tų savo žirnių nuotrauką tai žiūriu ir kalbinu, kad pasiliktų  biggrin.gif 

Tai gal kokią draugę turi? paprašyk/sudaryk sąrašą ir atneš mirksiukas.gif
bent jau mano draugės tikrai atitemptų viską, ko reikia ax.gif

Tiesa, kas tavo gyd?
Atsakyti
Oi, Dijav, koks pazistamas tas adateliu badymasis doh.gif . Ryte durdavau viena, pavakary- net tris. Skatinanciu vienu 6 buteliukus milteliu tirpindavau vienam ml, kitus du- kitam, nes max 6 galima buvo i viena svirkstuka. Tai pasiruosdavau tuos tris svirkstukus ir kaupdavaus, kaupdavaus lotuliukas.gif . I pabaiga su adatyte badinedavau pilva atsargiai, ieskodavau kur maziau skaudes gal doh.gif . Vyras sakydavo, leiskis tu greiciau, cia i tave beziurint jau skauda. biggrin.gif
O kai reikejo sprogdukus susileist i raumenis, kaip tik nieko namie nebuvo, tai atsistojau pries veidrodi atsukus dupce, ir duriau adata iki galo biggrin.gif . Kitiem pribadzius tu adatu be skaiciaus, bet kai sau reikia- nelengva.
Del progesterono padidinimo- man kai kabinos ir buvo HCG skaiciukai graziai kylantys, kad ir mazuciai, labai operatyviai gavau dar kazkokiu kapsuliu gerti, nors progesterona pas mus dazniausiai tris kart dienoj detis skiria.
Citrinos tai ir butu to paties 81mg aspirino pakaitalas tuo atveju.

Singerita, paprastai pataria gulinet ant kairio sono, del geresnio aprupinimo krauju.
Sekmes visoms!! 4u.gif
Atsakyti
Privalgiau dirbtinio vitamino C ir išmiegojau. Na crinone aš pati savo nuožiūra pasidinau, gal padės. Bet kol kas dar nesiliovė, bet pilvo nebeskauda.

Nesuprantu tai ką tie mano vaikai ten daro gimdoj, kad kraują paleidžia lotuliukas.gif

Be to dabar tik perskaičiau sveikinimai J01 thumbup.gif
O allisa tai pavarei šitiek folikulų, daug sesučių ir broliukų užšaldei thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singerita: 31 sausio 2009 - 18:29
QUOTE(Singerita @ 2009 01 31, 19:29)
Privalgiau dirbtinio vitamino C ir išmiegojau. Na crinone aš pati savo nuožiūra pasidinau, gal padės.  Bet kol kas dar nesiliovė, bet pilvo nebeskauda...

Laikau kumscius, Singerita...
Atsakyti