mergaites, pasakykyt kiek reikia turet pinigeliu IVF
QUOTE(avilte @ 2009 01 30, 16:50)
Singerita, ilsekis, viskas bus gerai, manau tikrai tu esi
J01, kelinta tavo HCG atsakymas?
J01, kelinta tavo HCG atsakymas?
Sveikos paneles, niu va as neiskentejau ir pasidariau du nestumu testus, nupirkau tuos kur galima bet kuriuo paros metu darytis, vienas parode ryskesnia antra juostele, kitas maziau matoma, tada sese liepe nueiti ir vis delto pasidaryti HCG, nors siandie tik 10 d., bet sake, kad bent jau zinosiu ar yra vilties ar ne, tai po dviejuu valandu gavau atsakyma - 32,1, nukrypymas +, pasimetusi esu, nes supainiojo man viska tos normos ribos, kurios yra nuo 0-30, kaip jus galvojat? nes rankos dreba, nzn ar dziaugtis ar ne...
QUOTE(J01 @ 2009 01 30, 18:59)
32,1, nukrypymas +, pasimetusi esu, nes supainiojo man viska tos normos ribos, kurios yra nuo 0-30, kaip jus galvojat? nes rankos dreba, nzn ar dziaugtis ar ne...
viskas gerai, nestumas sveikinu nusiramink ir megaukis as del viso ko pakartociau HCG 14diena, kad isitikint galutinai
gudrune, minimum 7000lt, maximum 15000lt
QUOTE(J01 @ 2009 01 30, 19:59)
Sveikos paneles, niu va as neiskentejau ir pasidariau du nestumu testus, nupirkau tuos kur galima bet kuriuo paros metu darytis, vienas parode ryskesnia antra juostele, kitas maziau matoma, tada sese liepe nueiti ir vis delto pasidaryti HCG, nors siandie tik 10 d., bet sake, kad bent jau zinosiu ar yra vilties ar ne, tai po dviejuu valandu gavau atsakyma - 32,1, nukrypymas +, pasimetusi esu, nes supainiojo man viska tos normos ribos, kurios yra nuo 0-30, kaip jus galvojat? nes rankos dreba, nzn ar dziaugtis ar ne...
VALIO Manau tikrai tu SVEIKINU
Singerita labai labai laikau kumstelius kad tik viskas pasisektu tik i gera
JO1 tyliai sveikinu
JO1 tyliai sveikinu
QUOTE(Singerita @ 2009 01 30, 14:47)
Pasiskambinau gydytojai, tai sakė gulėti ir rytoj pas ją ateiti. Žiūrėsim, tikrai sako gal hormonų trūksta, neprarasti dar vilties.
O ir kraujavimas kažkaip nustojo, tik toks rudas crinonas krenta
O ir kraujavimas kažkaip nustojo, tik toks rudas crinonas krenta
Linkiu,kad viskas butu gerai
Oi mergytes nejaugi tikrai sis skyrelis atsigaus pagaliau
J01 10 ir daugiau skaitosi (aisku cia pasirodo kiekviena klinika savaip skaiciuoja) Tyliai sveikinu ir laukiam po keliu dienu dar vieno patvirtinimo
Siri kiek zuikiu turi pas save ar jau suzinojei
J01 10 ir daugiau skaitosi (aisku cia pasirodo kiekviena klinika savaip skaiciuoja) Tyliai sveikinu ir laukiam po keliu dienu dar vieno patvirtinimo
Siri kiek zuikiu turi pas save ar jau suzinojei
Sveikos mergaites, as cia patyliukais paskaitinedavau
Po antrojo bandymo esu ir as Siandien po kraujo tyrimo pasake kad esu savaite kaip
O kiekvienas tyrimu centras tikrai skirtingus rodiklius turi.
Sekmes visoms!!!
Nenukabinkit nosyciu!
Po antrojo bandymo esu ir as Siandien po kraujo tyrimo pasake kad esu savaite kaip
Sekmes visoms!!!
Nenukabinkit nosyciu!
Sveikinimai R&V Lengvo nesiojimo, o jau zinai kiek turesi? OI dar tik kraujuka nuleidai, tada dar nelabai
QUOTE(R&V @ 2009 01 30, 22:33)
Sekmes visoms!!!
Nenukabinkit nosyciu!
Sekmes visoms!!!
Nenukabinkit nosyciu!
Sveikinu tave O koki tau skaiciuka pasake?
QUOTE(Corina @ 2009 01 30, 18:39)
Sveikinimai R&V Lengvo nesiojimo, o jau zinai kiek turesi? OI dar tik kraujuka nuleidai, tada dar nelabai
Aciu!
kai tik suzinosiu kiek,duosiu zinot bet tai turbut greit nebus???be keliu menesiu turbut nepasakys???
QUOTE(R&V @ 2009 01 30, 19:33)
Sekmes visoms!!!
Nenukabinkit nosyciu!
Sekmes visoms!!!
Nenukabinkit nosyciu!
Sveikinu tave Gero tau nesiojimo