Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

mergaites, pasakykyt kiek reikia turet pinigeliu IVF wub.gif
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2009 01 30, 16:50)
Singerita, ilsekis, viskas bus gerai, manau tikrai tu esi  nestuke.gif  mirksiukas.gif

J01, kelinta tavo HCG atsakymas?  mirksiukas.gif

Sveikos paneles, niu va as neiskentejau ir pasidariau du nestumu testus, nupirkau tuos kur galima bet kuriuo paros metu darytis, vienas parode ryskesnia antra juostele, kitas maziau matoma, tada sese liepe nueiti ir vis delto pasidaryti HCG, nors siandie tik 10 d., bet sake, kad bent jau zinosiu ar yra vilties ar ne, tai po dviejuu valandu gavau atsakyma - 32,1, nukrypymas +, pasimetusi esu, nes supainiojo man viska tos normos ribos, kurios yra nuo 0-30, kaip jus galvojat? nes rankos dreba, nzn ar dziaugtis ar ne...
Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2009 01 30, 18:59)
32,1, nukrypymas  +, pasimetusi esu, nes supainiojo man viska  tos normos ribos, kurios yra nuo 0-30, kaip jus galvojat? nes rankos dreba, nzn ar dziaugtis ar ne...

viskas gerai, nestumas 4u.gif sveikinu 4u.gif nusiramink ir megaukis 4u.gif 4u.gif as del viso ko pakartociau HCG 14diena, kad isitikint galutinai mirksiukas.gif
gudrune, minimum 7000lt, maximum 15000lt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 30 sausio 2009 - 18:10
QUOTE(J01 @ 2009 01 30, 19:59)
Sveikos paneles, niu va as neiskentejau ir pasidariau du nestumu testus, nupirkau  tuos kur galima bet kuriuo paros metu darytis, vienas parode ryskesnia antra juostele, kitas maziau matoma, tada sese liepe nueiti ir vis delto pasidaryti HCG, nors siandie tik 10 d., bet sake, kad bent jau zinosiu ar yra vilties ar ne, tai po dviejuu valandu gavau atsakyma - 32,1, nukrypymas  +, pasimetusi esu, nes supainiojo man viska  tos normos ribos, kurios yra nuo 0-30, kaip jus galvojat? nes rankos dreba, nzn ar dziaugtis ar ne...

yahoo.gif yahoo.gif VALIO thumbup.gif Manau tikrai tu nestuke.gif thumbup.gif SVEIKINU
yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
Singerita labai labai laikau kumstelius kad tik viskas pasisektu tik i gera wub.gif

JO1 tyliai sveikinu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2009 01 30, 14:47)
Pasiskambinau gydytojai, tai sakė gulėti ir rytoj pas ją ateiti. Žiūrėsim, tikrai sako gal hormonų trūksta, neprarasti dar vilties.  wub.gif
  O ir kraujavimas kažkaip nustojo, tik toks rudas crinonas krenta  g.gif

Linkiu,kad viskas butu gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif nestuke.gif
Atsakyti
Oi mergytes nejaugi tikrai sis skyrelis atsigaus pagaliau wub.gif
J01 10 ir daugiau skaitosi nestuke.gif(aisku cia pasirodo kiekviena klinika savaip skaiciuoja) Tyliai sveikinu ir laukiam po keliu dienu dar vieno patvirtinimo thumbup.gif
Siri kiek zuikiu turi pas save ar jau suzinojei rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Corina: 30 sausio 2009 - 20:11
Sveikos mergaites, as cia patyliukais paskaitinedavau smile.gif
Po antrojo bandymo esu ir as nestuke.gif Siandien po kraujo tyrimo pasake kad esu savaite kaip nestuke.gif
O kiekvienas tyrimu centras tikrai skirtingus rodiklius turi.
Sekmes visoms!!!
Nenukabinkit nosyciu! 4u.gif
Atsakyti
Sveikinimai R&V thumbup.gif Lengvo nesiojimo, o jau zinai kiek turesi? OI dar tik kraujuka nuleidai, tada dar nelabai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Corina: 30 sausio 2009 - 20:40
QUOTE(R&V @ 2009 01 30, 22:33)
Po antrojo bandymo esu ir as  nestuke.gif Siandien po kraujo tyrimo pasake kad esu savaite kaip  nestuke.gif
Sekmes visoms!!!

Sveikinu tave thumbup.gif O koki tau skaiciuka pasake? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Corina @ 2009 01 30, 18:39)
Sveikinimai R&V  thumbup.gif Lengvo nesiojimo, o jau zinai kiek turesi? OI dar tik kraujuka nuleidai, tada dar nelabai doh.gif

Aciu!
kai tik suzinosiu kiek,duosiu zinot smile.gif bet tai turbut greit nebus???be keliu menesiu turbut nepasakys???
Atsakyti
QUOTE(R&V @ 2009 01 30, 19:33)
Po antrojo bandymo esu ir as  nestuke.gif Siandien po kraujo tyrimo pasake kad esu savaite kaip  nestuke.gif
Sekmes visoms!!!

Sveikinu tave 4u.gif Gero tau nesiojimo wub.gif
Atsakyti