Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(siri @ 2009 01 30, 13:33)
Na o man dare esant gimdoj mijomai ir pavyko g.gif
Papildyta:
Ne vakar, eisiu siandien smile.gif

labai priklauso kurioje vietoje mioma - ar ant sienelės ar kt, be to polipas ir mioma man bent aiškino skirtingi dalykai g.gif
Atsakyti
QUOTE(dizzy___ @ 2009 01 30, 14:05)
Nuo 30 sav pradejau judet, bet didziaja dali dienos vis tiek dar guliu ant soniuko, tik iseinu i parka vezlio zingsniu pavaiksciot ir padarau greita vakariene vyrui, na, jau tikrai lengviau, o ir itampa mazesne, kai kleckas paaugintas smile.gif Suma sumarum isgulejau gerus keturis menesiukus ax.gif  taigi, kartais musu kleckams reikia padet, bet jie sekmingai auga smile.gif

Na nedaug liko laukti, dabar issigulek ir issimiegok keliems metams i prieki, nes paskui miego tikrai truks.
Papildyta:
QUOTE(Šarūniukė @ 2009 01 30, 14:17)
labai priklauso kurioje vietoje mioma - ar ant sienelės ar kt, be to polipas ir mioma man bent aiškino skirtingi dalykai g.gif

o kur dar gali buti jei ne ant sieneles?
Atsakyti
QUOTE(siri @ 2009 01 30, 15:24)
Na nedaug liko laukti, dabar issigulek ir issimiegok keliems metams i prieki, nes paskui miego tikrai truks.
Papildyta:

Na buna kazkaip ir ne ant sieneles smile.gif Pas mane buvo viena ant sieneles, o kita kazkaip neprikibusi prie seneles. Tai ta kur neprikibusi, labai lengvai pasalino, o su kita sudetingiau buvo.
Atsakyti
Pagal lokalizaciją miomos būna:
1. Submukozinės (mazgai tuoj po gimdos gleivine);
2. Intramuralinės (giliai gimdos sienoje);
3. Subserozinės (po seroziniu dangalu);
4. Intraligamentinės (tarp gimdos raiščių lapelių iš ektopinių miometriumo užomazgų).

Gydymas yra skiriamas priklausomai nuo to, kokia miomos lokalizacija ir dydis, koks moters amžius, mėnesinių ciklo sutrikimas, nukraujavimas ir t.t.

Aš turėjau submukozinę. Apie jokį pastojimą nei kalbos niekas nevedė. Pirmiausia siuntė operuotis.
Turint intraligamentinę mano žiniomis pastojimas ir sėkmingas išnešiojimas galimas. Ją berods operuoja gimdymo metu.
Apie kitas dvi neesu taip plačiai įsigilinusi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimė: 30 sausio 2009 - 15:37
Pasiskambinau gydytojai, tai sakė gulėti ir rytoj pas ją ateiti. Žiūrėsim, tikrai sako gal hormonų trūksta, neprarasti dar vilties. wub.gif
O ir kraujavimas kažkaip nustojo, tik toks rudas crinonas krenta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singerita: 30 sausio 2009 - 15:48
QUOTE(Singerita @ 2009 01 30, 17:47)
Pasiskambinau gydytojai, tai sakė gulėti ir rytoj pas ją ateiti. Žiūrėsim, tikrai sako gal hormonų trūksta, neprarasti dar vilties.  wub.gif
  O ir kraujavimas kažkaip nustojo, tik toks rudas crinonas krenta  g.gif

Na tikrai esi nestuke.gif . As tavim labai tikejau, kad tapsi nestuke.gif Taip, kad nusiramink ir gulek wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rozele78 @ 2009 01 30, 15:51)
Na tikrai esi nestuke.gif . As tavim labai tikejau, kad tapsi nestuke.gif  Taip, kad nusiramink ir gulek wub.gif

Dėkui visoms už paguodą ir padrasinimą. Einu gulėti vacation1.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2009 01 30, 16:47)
Pasiskambinau gydytojai, tai sakė gulėti ir rytoj pas ją ateiti. Žiūrėsim, tikrai sako gal hormonų trūksta, neprarasti dar vilties.  wub.gif
  O ir kraujavimas kažkaip nustojo, tik toks rudas crinonas krenta  g.gif

Nu matai, Singerita, nereikia skelbt sau mirties nuosprendžio anksčiau laiko. smile.gif Gulėk, nesinervink ir prašyk lėliukų,kad tavęs nepaliktų. Gal gi viskas laimingai baigsis. Sėkmės tau ir tvirtybės 4u.gif
Atsakyti
Oi mergaites as cia kol perskaiciau kaip detektyvas taip itemptai blink.gif
Singerita tikejau ir tikiu tavo sekme!!!! Ilsekis paglostyk pilvuka , tiek ji prinervavai vakar dirzo duot tau reikia tongue.gif
J01 oi laukiam tavo HCG atsakymu!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Corina: 30 sausio 2009 - 16:18
QUOTE(siri @ 2009 01 30, 14:24)

Mioma- fibroidinis darinys, gali buti vidineje gimdos dalyje, pacioje gimdos sienoje ( raumeny), isoreje (is pilvo ertmes puses).
Atsakyti
Singerita, ilsekis, viskas bus gerai, manau tikrai tu esi nestuke.gif mirksiukas.gif

J01, kelinta tavo HCG atsakymas? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2009 01 30, 14:53)
Dėkui visoms už paguodą ir padrasinimą. Einu gulėti  vacation1.gif

nu tirai tikras detektyvas cia buvo,lauksim ziniu...
Atsakyti