Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Pina @ 2009 01 30, 12:04)
Aš turėjau polipą. Gydytoja sakė, jog jis trukdo pastojimui, o jei ir pastoji - veikia abortuojančiai. Įdomu, kaip tau darė IVF, jei yra polipas  g.gif Man gydytoja pabrėžė, kad labai svarbu, jog gimda būtų švari. Prieš darant IVF būtina pašalinti visus tokius ir panašius darinius.

Na o man dare esant gimdoj mijomai ir pavyko g.gif
Papildyta:
QUOTE(Dijav @ 2009 01 30, 13:23)
SIRI, o ką Tau vakar gydytoja sakė? 4u.gif

Ne vakar, eisiu siandien smile.gif
Atsakyti
QUOTE(siri @ 2009 01 30, 13:26)
Na o man dare esant gimdoj mijomai ir pavyko g.gif

Nu tau išvis nerealiai sekasi thumbup.gif Ką vakar matė gyd? nestuke.gif nestuke.gif ar nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Pina @ 2009 01 30, 13:25)
O aš nelenkiu. Nes tai nėra didvyriškumas, tik elementariausias žmogiškumas.

Neturiu atsakymo i tavo komentara
Papildyta:
QUOTE(Pina @ 2009 01 30, 13:33)
Nu tau išvis nerealiai sekasi  thumbup.gif Ką vakar matė gyd?  nestuke.gif  nestuke.gif ar  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif

Siandien po pietu parasysiu. Labai laukiu ir tuo paciu bijau doh.gif
Atsakyti
Singerita,mergyt sorry kad neiskenciau paskambinau savo gyd, papasakojau situacija,tai sake be komentaru saut greit i priemimo skyriu butina apziura,tavo gyd kaip tik siandien ligoninej dirba wub.gif
Atsakyti
Singerita, kai pamatei dvi juosteles, tai ir vyras ne toks beviltiskas pasidare? lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Linkiu, kad viskas baigtusi sekme, laikykis mergyt wub.gif
Papildyta:
Nepykit kartais uz kandzius pasisakymus, hormonu audros prasidejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2009 01 30, 12:16)
O ką realiai ta gydytoja man gali padėti ? Pasakyti pagulėk, nesinervink, naudok toliau crinone. Ką daugiau realiai gali padaryti ? Nesustabdys ji man tų mėnesinių  biggrin.gif

As gal jau tukstanti kartu rasiau, bet pasikartosiu, kai kraujavau is karto liepe susileist HCG, matyt, organizmas dar nemane, jog nescias, tuomet didele doze vit c, magnis, lova ir crinone du kart per diena, ai dar estrofem tris kart per diena...na, musu kleckui jau 34 sav..sunkiai as jas isgulejau, bet pirmyn vis judam...taip, kad nenuleisk ranku, gal maziui tereikia siek tiek pagalbos, jog geriau isitvirtintu
Atsakyti
QUOTE(dizzy___ @ 2009 01 30, 13:53)
As gal jau tukstanti kartu rasiau, bet pasikartosiu, kai kraujavau is karto liepe susileist HCG, matyt, organizmas dar nemane, jog nescias, tuomet didele doze vit c, magnis, lova ir crinone du kart per diena, ai dar estrofem tris kart per diena...na, musu kleckui jau 34 sav..sunkiai as jas isgulejau, bet pirmyn vis judam...taip, kad nenuleisk ranku, gal maziui tereikia siek tiek pagalbos, jog geriau isitvirtintu

dizzy, Tau dar lovos rezimas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(siri @ 2009 01 30, 14:00)
dizzy, Tau dar lovos rezimas? g.gif

Nuo 30 sav pradejau judet, bet didziaja dali dienos vis tiek dar guliu ant soniuko, tik iseinu i parka vezlio zingsniu pavaiksciot ir padarau greita vakariene vyrui, na, jau tikrai lengviau, o ir itampa mazesne, kai kleckas paaugintas smile.gif Suma sumarum isgulejau gerus keturis menesiukus ax.gif taigi, kartais musu kleckams reikia padet, bet jie sekmingai auga smile.gif
Atsakyti
Jau 8 dienas susileidau gonal po 225,nu bet vakar labai bloga buvo visą dieną,pykino nerealiai,savijauta tragiška.........Šiandien lygtai nieko,pilva čiut čiut tempia doh.gif .Nu kaskartą kiti pojūčiai.Nors niekada tokiom dozėm nesileisdavau vaitų (būvo 125-150).Bet dabar kelis kartus perklausiau gydytojos ar nemažinsim dozės,sakė ne.Aišku jinai geriau žino,bet nesuprantu nuo ko tai priklauso.Jokių tyrimų prieš šį IVF nedarė.Tiktai citomegalus.
Atsakyti
QUOTE(Dijav @ 2009 01 30, 14:07)
Jau 8 dienas susileidau gonal po 225,nu bet vakar labai bloga buvo visą dieną,pykino nerealiai,savijauta tragiška.........Šiandien lygtai nieko,pilva čiut čiut tempia  doh.gif .Nu kaskartą kiti pojūčiai.Nors niekada tokiom dozėm nesileisdavau vaitų (būvo 125-150).Bet dabar kelis kartus perklausiau gydytojos ar nemažinsim dozės,sakė ne.Aišku jinai geriau žino,bet nesuprantu nuo ko tai priklauso.Jokių tyrimų prieš šį IVF nedarė.Tiktai citomegalus.

Dozė labai priklauso ką mato pastoviai žiūrint ehoskopu, t.y. nuo folikulų dydžio ir augimo tempo. Aš leidausi po 300 ir 200 ir tikrai jokių pykinimų nebuvo, gal kažko užvalgei g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2009 01 30, 14:09)
Dozė labai priklauso ką mato pastoviai žiūrint ehoskopu, t.y. nuo folikulų dydžio ir augimo tempo. Aš leidausi po 300 ir 200 ir tikrai jokių pykinimų nebuvo, gal kažko užvalgei g.gif

Tai ,kad vakar iš vis netūrėjau laiko pavalgyti,dar ir tas turbūt prisidėjo prie mano silpnumo.Šiandien užtat valgau kas kelios h biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetulia @ 2009 01 30, 11:15)
kad to polipo nesimate. dabar kai jau pradejome ruostis 2 IVF, gydytoja man pasiule padaryti ta hiteroskopija del viso ko. O polipas buvo visai maziukas. Siandien einu konsultaciaji, paziuresim kaip pakomentuos man visa tai. jau dabar stengiuosi daryti visus reikiamus ir nereikiamus tyrimus, kad tik viskas butu patikrinta, nes jau 3 IVF turbut nesugebesiu pasiruosti finansiskai.

man irgi polipa pries IVF rado visai netycia - is pradziu ziurejo viena daktare, nieko nerado, sukirtom rankas del IVF starto datos ir ji isvare atostogu.... smile.gif laimei papuoliau pas kita daktara, kuris pries IVF starta apziurejo gimda ir rado polipa. butinai salinom. tik tada po menesio startavom IVF.
Atsakyti