Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(J01 @ 2009 01 30, 13:43)
Nusprendziau siandien krauja nuleisti  rolleyes.gif Labai bijau, bet gal jau siandien zinosiu ar pastojau ar ne, nes jau nervai nelaiko laukti  fear.gif

Tai JAU nusileidai? g.gif
Atsakyti
Singerita, tu čia visas ant ausų pastatei lotuliukas.gif , skambink į kliniką tegu sujungia su gyd., toks jausmelis mes tavo nestuke.gif norim labiau nei tu pati wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinele83 @ 2009 01 30, 11:44)
Tai JAU nusileidai?  g.gif

Dar ne, po darbo leksiu , ir po 2 val bus atsakymas
Atsakyti
QUOTE(gaga6 @ 2009 01 29, 19:00)
Sveikos. Dabar visai neblogai jauciuosiu, tik kartais pilva padilgsi. Siandien pasidariau dar viena testa, kitos firmos tai parode ryskias dvi juosteles  thumbup.gif , tai kazkaip biski apiraminau, nes tie ankstesni vaiduokliai kele nerima.

thumbup.gif Labai sveikinu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinele83 @ 2009 01 30, 11:42)
Skambink i savo klinika ir rek i rageli, kol pakvies nors viena gydytoja  g.gif

Niekas tokiu laiku VK nedirba, gydytojai ten po pietų gi tepradeda dirbti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Babulka @ 2009 01 30, 11:32)
Kaip as noreciau kad tau uz tuos visus "trizniojimus" bac dvynukai !  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Nesuprantu apie ka diskutuojama.... mars HCG darytis ir nenutraukti jokiu Crinone  4u.gif

Čia tai būtų geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2009 01 30, 13:45)

Ta prasme iki 14 val?nes jei po darbo, tai tsakymai rytoj, ar tu kazkur turi "skyle", kur visa para daro?.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renete @ 2009 01 30, 11:44)
Singerita, tu čia visas ant ausų pastatei lotuliukas.gif , skambink į kliniką tegu sujungia su gyd., toks jausmelis mes tavo  nestuke.gif  norim labiau nei tu pati  wub.gif

Klinikoje tokiu laiku dar niekas nedirba, o gydytoja išjungė telefoną verysad.gif Na užsiėmus matyt
Papildyta:
Ale kur dingo mano atsakymai blink.gif

Tokiu laiku klinikoje dar gydytojai nedirba, mano gydytoja išjungė telefoną. Na vienu žodžiu niekur nepriskubėsiu verysad.gif
Papildyta:
Ale kur dingo mano atsakymai blink.gif

Tokiu laiku klinikoje dar gydytojai nedirba, mano gydytoja išjungė telefoną. Na vienu žodžiu niekur nepriskubėsiu verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(J01 @ 2009 01 30, 11:45)

Lauksim atsakymų, tikiuosi tau be X failų, o garantuotai nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinele83 @ 2009 01 30, 11:48)
Ta prasme iki 14 val?nes jei po darbo, tai tsakymai rytoj, ar tu kazkur turi "skyle", kur visa para daro?..  g.gif

Medicinos diagnostikos centre, Grybu g. siandien daro iki 17.30val ir po 2 val dar galima siandien suzinoti ats. O as vaziuosiu kokia 16 val.
Atsakyti
[quote=Singerita,2009 01 30, 12:53]
Klinikoje tokiu laiku dar niekas nedirba, o gydytoja išjungė telefoną verysad.gif Na užsiėmus matyt
Papildyta:
Dirba pabandyk skambinti i kabineta. Turetu dirbti gyd Bondarenko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Innesiukas: 30 sausio 2009 - 11:59
QUOTE(Medeina @ 2009 01 30, 10:06)
Singerita  console.gif , labai gaila...Dėl tavo alternatyvų-tai galiu pasakyt tik tiek:
dabar esi neviltyje ir dėl to pas tave tokios mintys..jei žmogų, su kuriuo gyveni ir nori kartu pasenti mirksiukas.gif myli-niekas nebaisu-kaip tik turit vienas kitą palaikyt ir kartu išgyvent šį periodą, iki kito, galbūt sėkmingo karto wub.gif Taip atsiranda stiprybė..
Mes su vyru santuokoje 12 metų ir apie vyro "problemas" sužinojau prieš pat vestuves-buvo skaudu iki negalėjimo verysad.gif ...bet, kaip matai, žmogaus, kurį myliu-nepalikau ir nepaliksiu..Lygiai ir jis taip pat-sunkiom minutėm, sako-gal tau reiktų kito vyro, su kuriuo galėtum patirt svarbiausią jausmą gyvenime-motinystę, nes aš to duot negaliu..žodžiai prasiveržia silpnumo akimirkom, kai eilinį kartą nepasiseka IVF..o po to vėl kylam kartu-ir vėl kuriam svajones 4u.gif

Medeina, lenkiu galva pries tokias moteris kaip TU wub.gif
Singerita, Labai, labai gaila, laikykis, manau jokie zodziai dabar nepaguos, tiesiog reikia laiko angel_sadangel.gif
Atsakyti
SIRI, o ką Tau vakar gydytoja sakė? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siri @ 2009 01 30, 13:18)
Medeina, lenkiu galva pries tokias moteris kaip TU wub.gif

O aš nelenkiu. Nes tai nėra didvyriškumas, tik elementariausias žmogiškumas.
Atsakyti