Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Pina @ 2009 01 30, 11:12)
Singerita, aš tavo vietoje paskambinčiau gyd ir paaiškinčiau situaciją. Vistiek ji geriausiai išmano, kas su tavim gali vykti ir duos geriausią patarimą, kaip tau elgtis toliau.

O ką realiai ta gydytoja man gali padėti ? Pasakyti pagulėk, nesinervink, naudok toliau crinone. Ką daugiau realiai gali padaryti ? Nesustabdys ji man tų mėnesinių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2009 01 30, 12:16)
O ką realiai ta gydytoja man gali padėti ? Pasakyti pagulėk, nesinervink, naudok toliau crinone. Ką daugiau realiai gali padaryti ? Nesustabdys ji man tų mėnesinių  biggrin.gif

Nu iš kur tu iš anksto žinai, ką ji tau gali pasakyti? Todėl ji ir yra gydytoja, kad turbūt žino daugiau, nei mes pačios. Bent jau žinotum, kad padarei viską, kas nuo tavęs priklauso.
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2009 01 30, 12:16)
O ką realiai ta gydytoja man gali padėti ? Pasakyti pagulėk, nesinervink, naudok toliau crinone. Ką daugiau realiai gali padaryti ? Nesustabdys ji man tų mėnesinių  biggrin.gif

nu truksta zodziu zinok. atleisk, bet nesuprantu, kas geresne gydytoja - tu ar ginekologe g.gif
beto, turim reikala ne su naturaliu, ''savaime priimtu'' pastojimu, o isimtiniu, nes IVF yra sudetingas gydymas unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
Na as jei buciau pamaciusi antra juostele, tai iskart be kalbu buciau skambinusi gydytojai smile.gif As tai savo gyd. del kiekvienos smulkmenos skambindavau biggrin.gif
Juk Singerita negalima laukti, gal pas tave normalus nestumas, tik pavojus persileidimui. Gal pasiulys Jurininkuose ir dabar atlikti ta HCG, ar tavo gyd. ne Jurininkuose dirba?
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2009 01 30, 11:01)
Pasidariau testą - teigiamas, aišku antras brūkšniukas neryškus, bet tikrai įžiūrimas. Vaistų likutis kažin ar galėtų būti vis dėlto 14 dienų praėjo nuo ovitrelio. Tai čia turbūt dovi atvejis, nesivystantis arba ne vietoje  verysad.gif  Bet jau tai man būtų paguoda, nes tada aišku, kad realu jog galima pastoti  biggrin.gif

Pirmą kartą pamačiau II brūkšniukus, nors ir tokiam kontekste, bet vis vien neatsigrožiu  lotuliukas.gif

Kaip as noreciau kad tau uz tuos visus "trizniojimus" bac dvynukai ! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nesuprantu apie ka diskutuojama.... mars HCG darytis ir nenutraukti jokiu Crinone 4u.gif
Atsakyti
Nepriskambinu, turbūt užsiėmusi smile.gif

Bet bliamba man niekada nebūna normaliai, pirma vargau su tais susileidimais, dabar nauji X failai doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Aš turbūt turiu kokią iškreiptą aurą lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singerita: 30 sausio 2009 - 11:36
Singerita, nebesuprantu, tu nori nestuke.gif ar ne??? Siandien turejai pirma prie kraujo pridavimo stoveti, o cia mat pramiegojai... doh.gif Nejuokauk taip, skambink gydytojai ir tarkites, ka daryti... Jauciu, kad tikrai, kaip daugelis mergaiciu sako, padidins crinone doze, kol PRISIRUOSI atlikti kraujo tyrima 4u.gif sekmes wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Singerita @ 2009 01 30, 13:34)
Nepriskambinu, turbūt užsiėmusi  smile.gif

Tai skambink dar karta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2009 01 30, 11:34)
Nepriskambinu, turbūt užsiėmusi  smile.gif

Skambink kol prisiskambinsi !!!
Singerita, paklausyk mergaiciu, kurios turi daug daugiau patirties uz mus smile.gif
As irgi tos pacios nuomones, kad reikia del bet kokio iskilusio klausimo skambinti savo gyd. Juk ji geriausiai zino tavo situacija, o ne mes ! Ir be to, kai dar tokia dabar situacija.
Taigi sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinele83 @ 2009 01 30, 11:36)
Singerita, nebesuprantu, tu nori  nestuke.gif ar ne??? Siandien turejai pirma prie kraujo pridavimo stoveti, o cia mat pramiegojai...  doh.gif Nejuokauk taip, skambink gydytojai ir tarkites, ka daryti... Jauciu, kad tikrai, kaip daugelis mergaiciu sako, padidins crinone doze, kol PRISIRUOSI atlikti kraujo tyrima  4u.gif sekmes  wub.gif
Papildyta:
Tai skambink dar karta  doh.gif

Atmeta doh.gif
Aišku noriu, bet kai prasideda mmm tai man jokių kitų minčių ir nėra lotuliukas.gif
Atsakyti
Skambink i savo klinika ir rek i rageli, kol pakvies nors viena gydytoja g.gif
Atsakyti
Nusprendziau siandien krauja nuleisti rolleyes.gif Labai bijau, bet gal jau siandien zinosiu ar pastojau ar ne, nes jau nervai nelaiko laukti fear.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2009 01 30, 13:38)
Atmeta  doh.gif 
  Aišku noriu, bet kai prasideda mmm tai man jokių kitų minčių ir nėra  lotuliukas.gif

skambink uz 20 min, gal gyd. siuo metu uzimta del to ir atmeta.
Mano gyd. man buvo sakiusi jei kas atsitiks skambink be perstojo, kartais jei nekelsiu tai gal busiu operacinej. Tai gal ir tavo taspats. Tik nepasiduok skambink pastoviai wub.gif
Atsakyti