Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(rozele78 @ 2009 01 30, 10:21)
Singerita skambink greitai tada gydytojai ir sakyk kokia situacija, gal ka patars g.gif

Jeigu ryt dar teigiama rodys, tai skambinsiu, kaip tik dar rytoj dirbs. O tai dar nenoriu trukdyti, gal kartais kokia klaida, testas blogas, ar vaistu likuciai. Toliau naudosiu crinone, nesinervinsiu ir lauksiu rytojaus. smile.gif

O kaip mano kompanjonei J01 sekėsi, a ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2009 01 30, 11:27)
Jeigu ryt dar teigiama rodys, tai skambinsiu, kaip tik dar rytoj dirbs. O tai dar nenoriu trukdyti, gal kartais kokia klaida, testas blogas, ar vaistu likuciai. Toliau naudosiu crinone, nesinervinsiu ir lauksiu rytojaus.  smile.gif

O kaip mano kompanjonei J01 sekėsi, a ?  g.gif

Laikykis 4u.gif
O HCG pasidaryk būtinai!!!!!!

Yra Medicina practica Kretingoje,Tau netoli

J. Basanavičiaus g. 80, LT-97125 Kretinga
Dėl atliekamų tyrimų spektro ir jų kainų skambinkite UAB "Northway medicinos centrai" registratūrai telefonu (8 445) 70 078
Gal šiandien priduosi,o atsakymai bus tik pirmadieni,bet vis geraiau negu nieko,nes gal reikia padidinti crinone dozę?
Aš savame mieste šioje firmoje visada darausi horioninį gonodotropiną (kaina 26lt).HCG. Nes reikia jiems pasakyti pilną pavadinimą,o tai kai pasakai ar darote HCG,tai žiūri akis išpūtę lotuliukas.gif

Įkeliu iš jų puslapio kaip tiksliai vadinasi šis tyrimas ;Chorioninis gonadotropinas (HCG)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dijav: 30 sausio 2009 - 10:39
QUOTE(Dijav @ 2009 01 30, 10:37)
Laikykis  4u.gif
O HCG pasidaryk būtinai!!!!!!

Yra Medicina practica Kretingoje,Tau netoli

J. Basanavičiaus g. 80, LT-97125 Kretinga
Dėl atliekamų tyrimų spektro ir jų kainų skambinkite UAB "Northway medicinos centrai" registratūrai telefonu (8 445) 70 078
Gal šiandien pridupsi,o atsakymai bus tik pirmadieni,bet vis geraiau negu nieko,nes gal reikia padidinti crinone dozę?
Aš savame mieste šioje firmoje visada darausi horioninį gonodotropiną (kaina 26lt).HCG. Nes reikia jiems pasakyti pilną pavadinimą,o tai kai pasakai ar darote HCG,tai žiūri akis išpūtę lotuliukas.gif

Kad tokiose klinikose jie tuos tyrimus padaro tik per 3-4 dienas. Čia ne taip greitai viskas vyks, nes siunčia į Vilnių. O be to praėjo tik 10 dienų, HCG atsakymas jei ir bus tai labai mazas, nezinosiu kaip interpretuoti, vel bus rupestis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singerita: 30 sausio 2009 - 10:47
QUOTE(Singerita @ 2009 01 30, 10:27)
Jeigu ryt dar teigiama rodys, tai skambinsiu, kaip tik dar rytoj dirbs. O tai dar nenoriu trukdyti, gal kartais kokia klaida, testas blogas, ar vaistu likuciai. Toliau naudosiu crinone, nesinervinsiu ir lauksiu rytojaus.  smile.gif

O kaip mano kompanjonei J01 sekėsi, a ?  g.gif

Sveikute,

savijauta mano ta pati verysad.gif vis pilva maudena verysad.gif vis kas karta bijau i tulika eiti..
testo siandie nepasidariau, kadangi bijau atsakymo
gal ryt susiruosiu
Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2009 01 30, 10:40)
Sveikute,

savijauta mano ta pati verysad.gif  vis pilva maudena verysad.gif  vis kas karta bijau i tulika eiti..
testo siandie nepasidariau, kadangi bijau atsakymo
gal ryt susiruosiu

Na va o mes jau laukem geru atsakymu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2009 01 30, 11:40)
Kad tokiose klinikose jie tuos tyrimus padaro tik per 3-4 dienas. Čia ne taip greitai viskas vyks, nes siunčia į Vilnių.  O be to praėjo tik 10 dienų, HCG atsakymas jei ir bus tai labai mazas, nezinosiu kaip interpretuoti, vel bus rupestis  biggrin.gif

Taip atsakymas po kelių dienų,bet bent jau tiksliai žinosi ar kabinosi.Man 10 dieną HCG buvo 82.Po 2 dienu 248 ir t.t.testais nelabai galima pasitikėti,žinau tai iš savo patirties (turiu pilną maišiuką teigiamų testų per 3 IVF) biggrin.gif .Deja..................
Atsakyti
QUOTE(Dijav @ 2009 01 30, 10:51)
Taip atsakymas po kelių dienų,bet bent jau tiksliai žinosi ar kabinosi.Man 10 dieną HCG buvo 82.Po 2 dienu 248 ir t.t.testais nelabai galima pasitikėti,žinau tai iš savo patirties (turiu pilną maišiuką teigiamų testų per 3 IVF) biggrin.gif .Deja..................

Rimtai tiek daug turi teigiamų testų, o tai kažin kodėl taip g.gif Bet juk tu kaip suprantu ir buvai pastojusi, tik paskui persileidimas įvyko, tai todėl ir rodė teigiamą. g.gif Nes aš niekada gyvenime dar nebuvau mačiusi teigiamo, tai man ir taip tie II kaip stebuklas atrodo biggrin.gif
Jei tik dėl kabinimosi, tai galiu ir rytoj kraują nuleisti, nes tos klinikos kur per 3 dienas atsakymą duoda ir rytoj dirba. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singerita: 30 sausio 2009 - 10:57
QUOTE(Svetulia @ 2009 01 30, 11:15)
Sveikutes!
Pirmadieni man dare hiteroskopija, rado labai maziuka polypuka. Gal kas zino, ar jis galejo itakoti embriono impantacijai?

Aš turėjau polipą. Gydytoja sakė, jog jis trukdo pastojimui, o jei ir pastoji - veikia abortuojančiai. Įdomu, kaip tau darė IVF, jei yra polipas g.gif Man gydytoja pabrėžė, kad labai svarbu, jog gimda būtų švari. Prieš darant IVF būtina pašalinti visus tokius ir panašius darinius.
Atsakyti
Singerina, be kalbu reikia pasidaryti HCG ir nenutraukti Crinone kol nesuzinojai ats. HCG reikes kartoti itariu po dvieju dienu, kad isitikinti kas kaip g.gif
kad ir kaip skaudu, taciau gali buti ir negimdinis, ir nesivystantis unsure.gif arba silpnas nestumas, tuomet reikia greitai kreiptis pas gyd. Keista, kad iki siol gydytojui nepaskambinai g.gif
man buvo neseniai mmm po IVF, o paskui suzinojau, kad buvo nesivystantis
laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2009 01 30, 11:55)
Rimtai tiek daug turi teigiamų testų, o tai kažin kodėl taip  g.gif  Bet juk tu kaip suprantu ir buvai pastojusi, tik paskui persileidimas įvyko, tai todėl ir rodė teigiamą.  g.gif  Nes aš niekada gyvenime dar nebuvau mačiusi teigiamo, tai man ir taip tie II kaip stebuklas atrodo  biggrin.gif
    Jei tik dėl kabinimosi, tai galiu ir rytoj kraują nuleisti, nes tos klinikos kur per 3 dienas atsakymą duoda ir rytoj dirba.  ax.gif

Aš priduodavau kraują,pasakydavo,kad atsakymas bus po 2-3 dienų,bet pasiimdavau Vilniaus tel.ir kitą dieną skambindavau į Vilnių ir žinodavau atsakymą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2009 01 30, 11:55)
    Jei tik dėl kabinimosi, tai galiu ir rytoj kraują nuleisti, nes tos klinikos kur per 3 dienas atsakymą duoda ir rytoj dirba.  ax.gif

Singerita, aš tavo vietoje paskambinčiau gyd ir paaiškinčiau situaciją. Vistiek ji geriausiai išmano, kas su tavim gali vykti ir duos geriausią patarimą, kaip tau elgtis toliau.
Atsakyti
QUOTE(Pina @ 2009 01 30, 12:04)
Aš turėjau polipą. Gydytoja sakė, jog jis trukdo pastojimui, o jei ir pastoji - veikia abortuojančiai. Įdomu, kaip tau darė IVF, jei yra polipas  g.gif Man gydytoja pabrėžė, kad labai svarbu, jog gimda būtų švari. Prieš darant IVF būtina pašalinti visus tokius ir panašius darinius.

kad to polipo nesimate. dabar kai jau pradejome ruostis 2 IVF, gydytoja man pasiule padaryti ta hiteroskopija del viso ko. O polipas buvo visai maziukas. Siandien einu konsultaciaji, paziuresim kaip pakomentuos man visa tai. jau dabar stengiuosi daryti visus reikiamus ir nereikiamus tyrimus, kad tik viskas butu patikrinta, nes jau 3 IVF turbut nesugebesiu pasiruosti finansiskai.
Atsakyti