Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

zinai, kaip buna, gali nuo vilko ant meskos uzsikokt. ar sekanti vyra pagal spermogramos rez. rinksies smile.gif ? isiskirt issidraskyt greit galima, tik paskui labai jau sunku kazka is naujo klijuot. Aisku jei ir be to, kad vyro prasta sperma dar yra problemu, tai zinoma tau geriau zinot, bet tik del spermos kokybes g.gif
gal geriau tokiu atveju tyliai kur i sona pasuk blush2.gif issiskirt visada suspesi smile.gif
o pas tave jokiu problemu nerado ? laparaskopija ? hysteroskopija ? viskas puiku ?

QUOTE(Singerita @ 2009 01 30, 00:39)

Aš tai pradedu galvoti apie kitas alternatyvas, tokias kaip skyrybas ir naujo gyvenimo pradėjimą. Gal naujasis būtų laimingesnis  unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2009 01 29, 22:39)
<...>
  Aš tai pradedu galvoti apie kitas alternatyvas, tokias kaip skyrybas ir naujo gyvenimo pradėjimą. Gal naujasis būtų laimingesnis  unsure.gif

Mažule console.gif
Po kiekvieno nepavykusio IVF'o namuose būdavo paskelbtas karo stovis ir karštligiškai reikalaujama skyrybų. Kai praeidavo pyktis (ant savęs, kad nepavyko), praeidavo ir noras skirtis. Bent jau mano vyras paniškai bijodavo neigiamo testo, nes žinojo, kad man vėl prasidės stogo slinkimo fazė. cool.gif
Atsakyti
Pasidariau testą - teigiamas, aišku antras brūkšniukas neryškus, bet tikrai įžiūrimas. Vaistų likutis kažin ar galėtų būti vis dėlto 14 dienų praėjo nuo ovitrelio. Tai čia turbūt dovi atvejis, nesivystantis arba ne vietoje verysad.gif Bet jau tai man būtų paguoda, nes tada aišku, kad realu jog galima pastoti biggrin.gif

Pirmą kartą pamačiau II brūkšniukus, nors ir tokiam kontekste, bet vis vien neatsigrožiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Singerita, greitai varai kraujo nusileidinėt 4u.gif

QUOTE(kristinele83 @ 2009 01 29, 22:06)
Niekada nepasiduokite, niekada...  wub.gif

Aš kai paskutiniu metu skysta, tai ir nusiašarot spėjau biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Lek darytis HCG,kuo skubiau doh.gif
Atsakyti
Su HCG jau pramiegojau, nes iki 11 val teima kraują, o aš pati ne iš Klp tai taip greitai nenulėksiu verysad.gif
Visą naktį verkiau, tai pramiegojau ir darbą, ir visus HCG, nors aišku iš testo nieko ir nesitikėjau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singerita: 30 sausio 2009 - 10:09
QUOTE(Singerita @ 2009 01 30, 10:01)
  Pirmą kartą pamačiau II brūkšniukus, nors ir tokiam kontekste, bet vis vien neatsigrožiu  lotuliukas.gif

friends.gif nu va reiskia dar vilties yra.

Kaip gerai kad cia tiek daug suprantanciu ir patarianciu,jei as buciau prisijungus i ta bureli bent kiek anksciau gal irgi buciau pamacius II bruksnelius.Bet yra kaip yra.Singerita saulele butinai pasidaryk HCG,kad isitikintum,o tai paskui save grausi taip kaip as verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Singerita @ 2009 01 30, 10:09)
Su HCG jau pramiegojau, nes iki 11 val teima kraują, o aš pati ne iš Klp tai taip greitai nenulėksiu  verysad.gif
  Visą naktį verkiau, tai pramiegojau ir darbą, ir visus HCG, nors aišku iš testo nieko ir nesitikėjau

man atrodo kad jurininku ligoninej galima pasidaryt iki pietu g.gif
Atsakyti
QUOTE(milanija @ 2009 01 30, 10:13)

man atrodo kad jurininku ligoninej galima pasidaryt iki pietu g.gif

Būtent jūrininkų ligoninėje ir teima kraują iki 11 val, esu klaususi ne kartą. smile.gif Tiek jau to, žiūrėsiu kas rytoj bus, ryškės testas ar visai išnyks. ax.gif
Atsakyti
Sveikutes!
Pirmadieni man dare hiteroskopija, rado labai maziuka polypuka. Gal kas zino, ar jis galejo itakoti embriono impantacijai?
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2009 01 30, 12:09)
Su HCG jau pramiegojau, nes iki 11 val teima kraują, o aš pati ne iš Klp tai taip greitai nenulėksiu  verysad.gif

Singerita skambink greitai tada gydytojai ir sakyk kokia situacija, gal ka patars g.gif
Atsakyti
kiek zinau, polypai veikia kaip kontraceptikai, as ir is pirmo karto nepastojau, kol nepasalino polypa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*gabi* @ 2009 01 30, 11:22)
kiek zinau, polypai veikia kaip kontraceptikai, as ir is pirmo karto nepastojau, kol nepasalino polypa  4u.gif

O, geras blink.gif As tai sito nezinojau. Gal del to polypo is nesigavo man IVF g.gif
Atsakyti