QUOTE(Ruutta @ 2013 09 19, 11:32)
norėjau paklausti dėl duonos ar bulkos (na nusprendžiau, kad karštam sumuštiniui ji reikalinga ), ar ją specialią be gliuteno perkate kur, ar pati kepate? Iš kokių tuomet miltų? Kaip iš viso spręsti visą tą duonos klausimą Aš ne vienus metus namie kepdavau duoną, su raugais ir mielėm, purią, skanią, atrodo įgūdžių tam netrūksta , bet iš grikių, ryžių ar kukurūzų miltų neiškepu normalios nors verk Kažkokios lepioškės drėgnos birios prisiplojusios gaunasi, net atpjaut neišeina Neiškelia jų nei raugas, nei mielės
Gal čia diskutuojančios gali pasidalinti duonos bulkos paslaptimis - kokią, iš kur gaunat? Ar kuo keičiat?
Gal čia diskutuojančios gali pasidalinti duonos bulkos paslaptimis - kokią, iš kur gaunat? Ar kuo keičiat?
Esu kepusi Mielines bandeles su džemu (tik be džemo), bet čia reikia specialių begliutenių miltų, skonis buvo neblogas. Prieš jas esanti duona su saulėgrąžomis man nepavyko Įdomu ir man, gal kas žino kitokių receptų...
Receptai