QUOTE(nicki0905 @ 2010 03 10, 22:36)
sweikos panos, gal galit pasakyti ar galima galvanic spa naudoti su kitomis kosmetinemis priemonemis ar naturaliais aliejukais? aciu uz atsakymus
Sveika,
na, kiek aš esu girdėjusi, tai galima Tik iš pradžių bandyk su trumpesniu laiku ir stebėk odos reakciją Bet šiaip, aš sąnariams visada įtrinu Shaping gelį su Lioton 1000, kad poliarizuota kosmetika padėtų tam pačiam Lioton giliau įsiskverbti. Na, čia jau reikia bandyti, stebėti ir spręsti. Žinoma, Nu Skin poliarizuota kosmetika yra 100 proc. pritaikyta gilesniam įvedimui, o už kitos kosmetikos poveikį tikrai neatsako
Gal bus idomu - http://www.beza.lt/l...aparatas_aurora
QUOTE(ausru @ 2010 05 01, 13:07)
Aha, kažką buvau girdėjusi apie šį aparačiuką Dabar ir susipažinau
O cia nuorodele, kas norite isigyti siu ,,nuostabiu,, produktu pigiau http://catalog.ebay....geloc-/77847132
reik tiketis, kad ponia Irena nenunes ebay-ui stogo
QUOTE(aviad22 @ 2010 05 05, 14:13)
O cia nuorodele,
kiek siuntimas į LT ?
QUOTE(aviad22 @ 2010 05 05, 14:13)
O cia nuorodele, kas norite isigyti siu ,,nuostabiu,, produktu pigiau http://catalog.ebay....geloc-/77847132
Ebay viską gali rasti. Tik klausimas, ar laimingai ir sėkmingai įvyks pirkimas - nemažai nusvilusių žinau...
ketinu parsisiųsti gretimoje temoje aptariamą Aurorą aparatą - kaip suprantu iš esmės aparatas atlieka tas pačias funcijas kaip ir Galvanic spa. Būčiau dėkinga, jei žinovės pasakytų, ar tiktų su juo naudoti Nu skin kosmetiką?
Jei taip - domintų pasiūlymai su kainomis ir kiekiais (galima į AŽ (reikėtų gelio ultragarsiniam valymui, jei toks yra, ir dar kokių nors drėkinančių, maitinančių priemonių, skirtų giliam įterpimui.
Labai ačiū
Jei taip - domintų pasiūlymai su kainomis ir kiekiais (galima į AŽ (reikėtų gelio ultragarsiniam valymui, jei toks yra, ir dar kokių nors drėkinančių, maitinančių priemonių, skirtų giliam įterpimui.
Labai ačiū
QUOTE(saimona @ 2010 05 12, 20:32)
ketinu parsisiųsti gretimoje temoje aptariamą Aurorą aparatą - kaip suprantu iš esmės aparatas atlieka tas pačias funcijas kaip ir Galvanic spa. Būčiau dėkinga, jei žinovės pasakytų, ar tiktų su juo naudoti Nu skin kosmetiką?
Labai ačiū
Labai ačiū
Parašiau į AŽ
O gal kas demonstruojat to aparaciuko galimybes?
QUOTE(Azazella @ 2010 05 13, 21:33)
O gal kas demonstruojat to aparaciuko galimybes?
Jūs turite omeny Aurora ar Galvanic? Nes čia temelė apie Galvanic
QUOTE(Serket @ 2010 05 14, 08:51)
Jūs turite omeny Aurora ar Galvanic? Nes čia temelė apie Galvanic
Tai kokia tema, ta ir turiu omeny