Sveikos supermamytės,

išbandžiau ir aš šitą aparatą. Suviliojo mane youtubei pamatytas vaizdelis, sedėjau isižiojus , taigi susiradau panele kaune kur pigiai daro, galvoju pabandysiu, pažiūrėsiu kas čia tokio stebuklingo. Taigi.... taupau pinigėlius dabar, reikia pirkt tik kad labai jau brangu, bet ateiciai būtinai reik.

Na man tai labai patiko, turiu problemų dėl odos sausumo, karts nuo karto išlysdavo seborėja vaizdas būdavo baisus , apie niežulį išvis neturiu ką ir besakyt, ant veido daugybe likusiu iplisimu randeliu ir niekas nepadėjo, o dabar jau metai laiko nieko panašaus nebuvo,liko keletas randeliu bet cia tik lazerio pagalba galima isnaikinti o smulkus visi dingo, net dabar grįžus po atostogų pasidariau vieną procedūrą ir vėl oda atsigavo nes nuo saulės labai išsausėjo. Pirmos procedūros buvo nemalonios labai erzino tas metalo skonis ir paraudimas, bet sakė beveik visada taip būna nes oda nesupranta kas vyksta. Bendradarbės prigazdino kad gali odą nudeginti nes su guinoto aparatu kai daresi tai savaite i darba nejo, pirma karta jau labai isigandus buvau, iškairo mergyckai rasiau tai nuramino, kad neįmanoma nes jis ten pats parenka bangos stiprumą Bandžiau ir pilvukui darytis, nes po

baisus liko tai nelabai padėjo nes jau apleidus buvau

. Šeip tikrai rekomenduoju pirma išbandyt ir tik tada nuspresti ar pirkti ar ne. Pati nusprendziau tiesiai is nu skin pirkti, per mergaite kur proceduras daro ji nuolaidą turi tai pigiau gausis

Na man tai labai patiko

laukiu nesulaukiu kol pati turėsiu