QUOTE(JolaManta @ 2012 03 08, 19:45)
Na, kad žinokit esu apmokyta, keletą kartų buvau seminare, kur vyko apmokymai, kaip naudotis aparatu, be to draugė irgi turi (kartu pirkome), bandėme kartu... Viską darau gerai. Draugė, tarp kitko, labai patenkinta savimi, bet aš tai nelabai matau, kad ji pasikeitė į gerą pusę
Bendravau su Nu skin platintoja, klausiau, gal kam reikia to aparačiuko, nes aš jo nebenoriu, tai ji man sako, kad aš ne pirma kreipiuosi su tokiu prašymu. Nežinau, čia gal nuo odos priklauso, kad ne visoms tinka
Naudojau tik Galvanikui skirtas priemones
Gal reikės vėl pamėginti
Tai gal tik jums nera rezultatu, nes jus nepastebite?
Gal kiti mato tuos rezultatus. Siulau nusifotografuoti ir po kokiu 10-15 proceduru vel nusifotografuoti , tada galesite sulyginti kokia buvote ir kokia tapote. As pradzioj ir sakiau nera cia jokiu rezultatu, tai prode kur ziureti
ziurekite i linija, kuri eina nuo nosies iki lupos, po to ziurekite i antakio auksciausia taska, vokai turetu buti per koki milimetra pakile, jau po pirmos proceduros . Tiesiog pasidarykite puse veido, pasiziurekite ar yra skirtumas ir po to kita puse.
Aisku jis neislygins jusu veido, nepadarys kaip 18 , bet rauksles bus trumpesnes, ne tokios gilios, o mazos ir negilios isnyks. O jei galite sau leisti pabandykite agelook kremukus prausiklius ir seruma. Tai oi oi koks bus rezultatas.