Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana-grožio procedūros

sveikos mamytes ir ne tik smile.gif ir as buvau gavusi dovanėle apsilankyti SPA procedūroje ir ka galiu pasakyti thumbup.gif tikrai likau labai patenkinta- masažas, medaus įviniojimas ir pilingas rolleyes.gif aplinka labai jauki - prie žvakučių ir muzika tokia meditacinė biggrin.gif toooks atsipalaidavimas, norėčiau visai pakartoti clap.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif As nuo vyro gavau dovanu kupona i spa centra pasidaryti karsta akmenu masaza,procedura uztrunka virs valandos,pazystama buvo sake labai fainai,nekantrauju ir as isbandyti,uzsirasiau vasario 9 dienai,galesiu paskui parasyti ar patiko.
Labai grazus kuponas,toks baltas su auksu wub.gif
Atsakyti
Buvau gavus dovanu ceki is vyro Eslaudos grožio salone. Pati ten prasiau, nes netoli namų jis yra. Sugalvojau manikiurui ir pedikiurui ji isnaudoti, tai mane šioms proceduroms galėjo užrašyti tik po 1,5 mėnesio doh.gif - atsisakiau ir paprašiaum kad pinigus grąžintų blush2.gif - ilgai vyras vargo, kol susitarė dėl to doh.gif
Atsakyti
Mano svajone gaut kupona i spa centra,nu ale ka nieks nesusipranta padovanoti g.gif Kas cia dabar lotuliukas.gif Vis kokius bliudus,puodus,samcius lotuliukas.gif Nesiseka ax.gif As MB vis metau namiokus,o jis kaip koks klin klin blink.gif
Atsakyti
QUOTE(muscata @ 2008 01 14, 23:20)
sveikos mamytes ir ne tik smile.gif ir as buvau gavusi dovanėle apsilankyti SPA procedūroje ir ka galiu pasakyti thumbup.gif tikrai likau labai patenkinta- masažas, medaus įviniojimas ir pilingas rolleyes.gif aplinka labai jauki - prie žvakučių ir muzika tokia meditacinė biggrin.gif toooks atsipalaidavimas, norėčiau visai pakartoti clap.gif

Sveikos,ir as buvau gavusi SPA centre atpalaiduojanti kuno masaza,buvau neseniai po gimdymo,dar visa neatsigavusi tai gryzau kaip naujas zmogus.Pasaka!!!Labai gera tokia dovana.100% uz tokias dovanas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arnaaa @ 2008 02 04, 20:33)
Sveikos,ir as buvau gavusi SPA centre atpalaiduojanti kuno masaza,buvau neseniai po gimdymo,dar visa neatsigavusi tai gryzau kaip naujas zmogus.Pasaka!!!Labai gera tokia dovana.100% uz tokias dovanas mirksiukas.gif

hmm... o dabar mastau išmėginti Birštono TULPĖS sanatorijos malonumus smile.gif kiek skaičiau atsiliepimus - gana geri biggrin.gif gal esate kas buvę? Kokias procedūras verta išmėginti? 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
ir man labai patiko tokia dovana gauti wub.gif grizau namo tokia atsigavusi, kaip po geru atostogu... thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif O negalima uzsakyti pvz telefonu ar kaip kitaip tam SPA centre g.gif Noriu MB dovana padaryt, o cia jusu nebloga mintis. Tik beda, kad as be masinos, o jo prasyt, kad vestu jau nebus dovana schmoll.gif Dar idomu ar speciau, nes geguzes 1 d.gimtadienis g.gif Ten gal dideles eiles ?? help.gif
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2007 08 02, 13:15)
saulejoj: www.sauleja.lt 4u.gif

Noriu draugei uzsakyti masaziuka sitam salone. Gal zinot ar ten iskart priima procedurai, ar reikes laukti kada bus laisvu vietu? Aciu
Atsakyti
Mums su vyru padovanojo kupona i Northway sveikatingumo centra 4u.gif , bet kilo problema, kadangi as nescia, labai nedaug is siulomu paslaugu galiu pasinaudoti verysad.gif . Bet administratore minejo, kad dar menesiui galetu pratesti galiojima rolleyes.gif , tai butu thumbup.gif , kadangi jau busiu pagimdzius, tai galeciau atsikvept ir atsipalaidoti. Nes tikrai butu apmaudu prarasti tokia dovana blush2.gif
Atsakyti
O man tokia dovana šioks toks galvos skausmas smile.gif nesu aš masažų fanatikė... Per šį gimtadienį gavau net du kuponus, vieną į sugiharą, o kitą į northway medical spa. Tai pirmajam nuėjau į veido valymą. O antrajam jau ir nebesugalvojau kur eiti.. visokios pirtys, vonios neidomu, nes sporto klube galiu kada noriu nueit. Taip ir liko neišnaudotas, o galiojimas jau poryt baigiasi verysad.gif
Atsakyti
Buvau gavusi nuo vyro 400lt čeki-dovaną į sugiharą. Tai pirmas nervas paėmė- kai reikėjo išsirinkti iš to jų gausaus paslaugų sąrašo. doh.gif biggrin.gif Šiaip esu labai patenkinta tokia dovana- bet ji man sukėlė ir nepatogumų- vis nerasdavau laiko nuvažiuot iki to grožio centro. Bet kai jau prisiruošiau- tai grįžau patenkinta. Prašysiu ir kitamet panašios dovanėlės blush2.gif , vis geriau nei kokie buities prietaisai, ar kvepalai...
Atsakyti