Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana-grožio procedūros

Aš vyrui gimtadienio proga padovanojau SPA procedūras - burbulinę vonią, kūno pilingą, stiprų nugaros masažą.Tai grįžo labai labai patenkintas, ir dabar jau planuoja kada vėl galės pakartoti wub.gif
Atsakyti
Aš ir esu gavusi tokią dovaną - apsilankymą SPA. Darė pylingą, po to relaavausi burbulinėj vonioj su aliejais, galiausiai padarė tikrai gerą masažą. Likau patenkinta, bet širdy vistiek buvo truputį gaila tos sumos (nes kainavo tikrai nemenkai) ir galvojau, geriau bučiau kokių kvepalu gavus, papuošalą, ar kazka tokio materialaus...
Atsakyti
Per paskutini savo ginnmntadieni buvau 9 nestumo men. Kai vyras paklause ko noreciau dovanu tai ir pasakiau kad Ajurvedos salone masazo. Truputi teko palaukti bet ... wub.gif dovanas kurios skirtos relaksui ir groziui. thumbup.gif dovana.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EDITA*: 13 liepos 2007 - 21:41
Gimtadienio proga padovanojau MB Sugiharos SPA procedūrą dviem. Na negi save nuskriausi ax.gif Buvo dar smagiau, kai abu pliuškenomės baseine, kaitinomės pirtyje ir kartu vaikščiojom į kitas procedūras smile.gif Jis liko labai patenkintas thumbup.gif
Atsakyti
Kur Kaune galėčiau užsakyti masažą (dovanai)? g.gif
Atsakyti
saulejoj: www.sauleja.lt 4u.gif
Atsakyti
merginos patarkit kur geriausiai daro masazus, noriu draugei padovanoti kupona i SPA centra cool.gif bet nzn i koki, ieskau internete ir niekaip negaliu apsispresti ax.gif o kokios vertes kuponai yra? 150 gal yra? patarkit man prashau 4u.gif busiu labaj dekinga drinks_cheers.gif , beje SPA salonas turetu buti vilniuje mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kysa007: 03 lapkričio 2007 - 17:59
Sveikos 4u.gif

Na, ir mes su vyru galvojam uzsisakyti "Cezario ir Kleopatros" programa Sugiharoje Kaledu proga. Noriu paklausti ten buvusiu, kokio dydzio ten baseinas (Akropolyje ir pacioj Klinikoj Vilniuj, Sugiharos gatvej)? Susidariau nuomone, kad jis labai maziukas, kazin ar imanoma paplaukiot ar tik labiau siaip atsivesint? Kokie siaip atsiliepimai apie sia programa? Buciau labai dekinga, jei pasidalintumete 4u.gif
Atsakyti
manau kad tokia dovana labai gera, nestovi ir nedulka kas nors spintoj, liuks as zu
Atsakyti
As buvau gavusi nuo drauges tokia dovanele, man labai patiko thumbup.gif ji ispirko grozio salone tam tikra suma, o as uz ja galejau rinktis proceduras thumbup.gif
man butent patiko, kad galiu pasirinkti, ko as noriu, nes viena karta buvau gavusi masazui ir manikiurui ceki, tai tuo pasinaudojo vyras, nekenciu masazu, o manikiura pati geriau pasidarau nei salone tongue.gif
Atsakyti
Draugės 30-ečio proga su kita drauge sugalvojom padaryti jai staigmeną. Sutarėm su vyru, kad ji tą dieną būtų namuose. Atvažiavom su kita drauge ir išsivežėm ją. Vien mūsų pasirodymas jau buvo staigmena biggrin.gif Užrišom akis, akd nematytų ir nusivežėm į grožio centrą "Sanabella" Antakalnyje. Tai mergina net neįsivaizdavo kuriame miesto gale yra. Užrištom akim įvedėm į saloną, administratorė pasitiko ir įteikė jai dovanų čekį nuo mūsų-masažą ir manikiūrą biggrin.gif Nu jau patenkinta draugė buvo thumbup.gif Ir tik iš manikiūrininkės sužinojo, jog yra Antakalnyje bigsmile.gif lotuliukas.gif Po to dar į kavinukę užsukom pasėdėti, žodžiu, gera popietė mergaičių kompanijoje gavosi thumbup.gif
Atsakyti
Šiap tai cia pilna pasiulymu: www.groziodovanos.lt, tikrai issirinksit
Atsakyti