Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana-grožio procedūros

Na tas Impuls+ pasiūlymas labai įdomus. Tik nelabai supratau trukmės. Pradžioj parašyta 15-10 ir pan. min, paskui gale parašyta 1,5 ar 2h. Tai čia reikia suprasti, kad masažas trunka 10-15-20min. pasirinktinai koks masažas daromas, o visas kitas laikas jacuzzi ir pan.? Ar kaip?
Ir dar kas dovanojote ar nenuobodu vienam žmogui ten eiti?
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2006 01 10, 09:18)
ir as galvoju savo brangiausiam kokia masaza padovanot bet nezinau kur ir koki ir kad pavydas neimtu smile.gif gal zinot ka Kaune? blush2.gif

www.groziocentras.lt
Atsakyti
Buvau gavus masažą ir tikrai likau labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Buvau vyrui padovanojus kompleksa "Medaus menuo" dviems(na zinoma su manim blush2.gif ax.gif ) Vilniuj SPA Vitoj.Lyg taip vadinas,prie Lenkijos ambasados.Labai labai patiko ir jam,ir man.Trunka 3val.Dviese pasilikom toj patalpoj visai nuogi,maudemes,kaitinomes pirtelej,veliau atejo masaziste,atliko masazus su medum,veliau vel atejo ir buvo atpalaiduojantis masazas. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pempe @ 2006 04 30, 21:16)
www.groziocentras.lt

As pasinaudojau Linijos paslaugomis ir nebrangu ir vyras buvo patenkintas
Atsakyti
Kai pagimdžaiu vaikiuką ir bendradarbės ruošėsi ateiti mūsų sveikinti, sutapo taip, kad ir mano gimtadienis buvo. Tai nuo kolektyvo vaikiukas gavo vokelį, o aš čekį į grožio saloną (manikūras, pedikiūras, antakių korekcija ir kūno masažas).
Aš likau labai maloniai nustebinta ir pradžiuginta. Nes po gimdymo dar nė kart nebuvau išlėkusi pasigražinti, tai visos šitos procedūros man buvo tikrai super dovana.
Manau tikrai verta tokias dovanas dovanoti.
Atsakyti
Manau tokios dovanos yra nereali dovana moteriai ar vyrui. Norjau paklausti klaipediečių kur Klaipėdoje atlieka tokias procedūras, nes labai norėčiau piršliam padaryti tokią dovaną, o jie gi į Vilnių dėl vienos procedūros nevažiuos.

būsiu dėkinga už informaciją
Atsakyti
Taip taip ir as labai noreciau suzinot, kur Klaipedoje galima pasinaudot grozio procedurom bigsmile.gif
Sesei noriu padovanot ceki 30-ojo gimtadienio proga.
Gal yra jau isbandziusiu? Ir kokios kainytes?
Atsakyti
va va ir mane tas domina... ieskau internete nieko klaipedoje nematau... gal kas zino?
Atsakyti
QUOTE(stazyte @ 2006 07 24, 08:27)
Taip taip ir as labai noreciau suzinot, kur Klaipedoje galima pasinaudot grozio procedurom  bigsmile.gif
Sesei noriu padovanot ceki 30-ojo gimtadienio proga.
Gal yra jau isbandziusiu? Ir kokios kainytes?

STAZYTE radau radau M.Smilteles g.SOTHYS SPA tel. (8-46) 315 063
as imu dovanai mamai spa thumbup.gif atrodo laaabai gundanciai clap.gif
Atsakyti
o mes susimetem ir draugei nupirkom kvietima i grozio instituta i pedikiura su visais pricindalais smile.gif
ojoj koki aji buvo patenkinta.
ten kvietimas galioja viena menesi, o ir kaino svisia normalios.
ir uzsirasyti kada nori gali, ir dirba patogiu laiku smile.gif
nu zodziu, ziuresim koks bu srezultatas biggrin.gif
Atsakyti
ziauriai patiktu tokia dovana, ziauriai thumbup.gif
Atsakyti