Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštas, Pirma Komunija ir Santuokos kursai

QUOTE(Kristina.J @ 2009 01 28, 18:21)
As kursus praeisiu per viena diena Vilniuje.  mirksiukas.gif

Na kaip as supratau kalba eina apie dok.tvarkimasi kitoje salyje, siuo atveju uk... bigsmile.gif tai ir rasau kaip ce viskas vyksta...tad jei viska tvarkaisi lt tai aisku viskas padaroma per 1dienai...tai kam ce dar gilintis apie tuos dokumentus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uk-girl: 28 sausio 2009 - 19:37
QUOTE(uk-girl @ 2009 01 28, 17:34)
Na kaip as supratau kalba eina apie dok.tvarkimasi kitoje salyje, siuo atveju uk... bigsmile.gif tai ir rasau kaip ce viskas vyksta...tad jei viska tvarkaisi lt tai aisku viskas padaroma per 1dienai...tai kam ce dar gilintis apie tuos dokumentus  rolleyes.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uk-girl @ 2009 01 28, 17:58)
Taip geriause tuos kursus atlikti betkurioje kataliku baznycioje...
Na jei rugpjuti planuojat vestuves tai patarciau paskubeti, nes kaip jau rasiau tie kursai trunka ilgai ir prasideda sausio men.. tiem kas ketina vasara tuoktis...nes ir dok siuntimas virs men sake uztrunka  ax.gif

Ui... maniau, kad dar laiko yra... g.gif
Uzsirasiau To Do siam savaitgaliui, ziuresim kaip bus...
I rytu Londona is vakaru nesinoretu 6 kartus vakarais vaziuoti... schmoll.gif

Aciu!
Atsakyti
Gal kuri žinot, ar Bernardinų bažnyčioj pakanka tik pažymos, kad esi krikštytas? Ar būtina komunija/sakramentas?
Atsakyti
kai mes ejom i baznycia tik klause ar prieje komunijos krikstyti,o kadangi tuokiames toje pacioje baznycioje kur ejau ir pirma komunija ir kriksta, tai sake jokiu dokumentu ieskoti nereikia, o del sutvirtinimo tik paklause, as neturiu jokio sutvirtinimo tai tik pazymejo kad nera ir viskas nieko nesake:) tik dabar dar viena nesamone po tu kursu, dar reikia atvesti po du liudininkus ir kiekvienos puses kad paliudytu kad tikrai nurime kitos santuokos, siaubas kazkoks blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rugie @ 2009 01 27, 14:38)
Sveikos paneles,

Musu vestuves bu siu metu Rugpjuti, ogi pasiskambinus kunigui suzinojau kad tuoktis baznycioje nera taip lengva  mastau.gif As jauna nesu priejusu Pirmos Komunijos o mano busimasis yra net nekrikstytas! g.gif

Ir kadangi mes gyvename Londone visa tai turesime susitvarkyti kazkokioj kataliku baznycioj cia. Ar esate bent viena su tuo susidurus? smile.gif

Butu labai idomu is Jusu gaut ziniu.

Dukui smile.gif

doh.gif Niekaip nesuprantu sitos dabartines mados tuoktis baznycioje jeigu zmogus absoliuciai net nezino apie religija esminiu dalyku.... kazkaip labai jau juokingai skamba, nepykit, bet... kam ta veidmainyste, jeigu nesidomi, nevaikstai ten - kam save apgaudinet, nuo to seima nebus laimingesne:hm
Papildyta:
QUOTE(laurute22 @ 2009 02 07, 12:08)
kai mes ejom i baznycia tik klause ar prieje komunijos krikstyti,o kadangi tuokiames toje pacioje baznycioje kur ejau ir pirma komunija ir kriksta, tai sake jokiu dokumentu ieskoti nereikia, o del sutvirtinimo tik paklause, as neturiu jokio sutvirtinimo tai tik pazymejo kad nera ir viskas nieko nesake:) tik dabar dar viena nesamone po tu kursu, dar reikia atvesti po du liudininkus ir kiekvienos puses kad paliudytu kad tikrai nurime kitos santuokos, siaubas kazkoks blink.gif

"siaubas kazkoks" - ar gi galima taip apie baznycia kalbeti... ko ten einat, jeigu jau toks siaubas??? Niekas gi nevercia.. schmoll.gif
Atsakyti
su krikstu tai buvo ivykis frusty.gif esu krikstyta bet nejus i ta baznycia jokio iraso nebuvo apie mane (o ir pazyma pametus esu) kazkoks nesusipratimas g.gif gerai kad kartu tuo pat metu krikstijo ir mano pusesere tai pasakiau jos pavarde ir siaip ne taip patikejo tai atnaujino irasa knygoje ir tiek doh.gif o tai nzn ka butu reikeje daryti thumbup.gif iskarto israse pazyma ir leido tuoktis clap.gif
Atsakyti
Mums tvarkantis dokumentus irgi buvo nesklandumu. Vyra visai maza krikstijo namuose ir nebuvo baznycios knygoje irasu. Teko nuvykti kelis kartus i baznycia, bet viskas sklandziai issisprende, tiesa reikejo artimuju liudijimo kad tikrai krikstytas wink.gif
Atsakyti
labas vakaras mergaites! 4u.gif
mums iskilo tokia problemele. mano busimas vyrelis toks "pagonis" ir kazkada kai reikejo neprieme pirmosios komunijos. smile.gif
vienoje baznycioje mums pasake kunigelis kad butinai reikia priimti nes kitaip negales palaimint musu santuokos.
o kitoje - kad nebutina... g.gif
tai kaip dabar cia yra? pasimetem mes truputuka blink.gif
gal kuri turejo panasia problemele?
Atsakyti
QUOTE(desante_lt @ 2009 05 01, 19:36)
labas vakaras mergaites!  4u.gif 
mums iskilo tokia problemele. mano busimas vyrelis toks "pagonis" ir kazkada kai reikejo neprieme pirmosios komunijos. smile.gif
vienoje baznycioje mums pasake kunigelis kad butinai reikia priimti nes kitaip negales palaimint musu santuokos.
o kitoje - kad nebutina... g.gif
tai kaip dabar cia yra? pasimetem mes truputuka  blink.gif
gal kuri turejo panasia problemele?

sveika,

manau viskas priklauso nuo bažnyčios, nes maniškis neturi sutvirtinimo sakramento, nors lankstinuke, kurį turim, parašyta, kad jis reikalingas, na mes nuėjom pas kunigą ir klausiam ką daryti, tai jis pasakė kad svarbiausia yra krikšto sakramentas, o visus kitus galėsi ateity ir po vestuvių priimti 4u.gif tai taip nusiraminom...
Atsakyti
oi net ramiau pasidare. lotuliukas.gif
Atsakyti
komunija būtina,o dėl sutvritinimo sakramento galima susitarti. šiaip galim tuoktis bažnyčioje,bet tokiu atveju santuokos sakramentą priimtum tiktais tu.
Atsakyti