QUOTE(nekeista @ 2011 08 09, 11:27)
o kaip gyd. Kuzmauskiene, ar verta pas ja likti, ar geriau pas kita persirasyti.
del vaiku gyd, maniskis pas Irena Kazlauskiene prirasytas, ir man ir vaikui ji labai patinka
taip pat kelis kartus teko ir pas Rapoliene apsilankyti, ji taip pat pasirode labai maloni, nebuvo problemos del priemimo nors ir nebuvom uzsiregistrave, o ir siuntimo net nereikejo prasyti, iskart israse
As esu pas Kuzmauskiene. Tiesa teko lankytis dar tik pora kart. Vienas: siustas ginekologes, del nestumo. Na apziurejo, susirase ir tiek.
Antras: susirgau budama nescia. Paskambinau telefonu, paaiskinau situacija. Prieme ta pacia diena, isziurejo tikrai su rupesciu, ejau be eiles ir tt. Kolkas viskas ok.
QUOTE(elizieja @ 2011 09 16, 20:55)
Pas Grusiene praktiskai neimanoma patekti -
mano drauge nescia budama du menesius negavo talono, kazkoks absurdas Na ji turi prisiemus labai daug nesciuju, o su jom bendrauja besalygiskai niekada netilpdama i nurodyta laika - todel ji ir isgirta, bet jei busi ne nescia tai lauksi dar ilgiau,nes ir nescios eilese stovi
Na tik pirmas patekimas toks sudetingas. As irgi pas ja patekau po dvieju savaiciu. Bet reikia neskambinti, o eiti ir atstoveti eile registraturoje prie taloneliu. Bet paskui visos nestukes gauna talonus tiesiai is gydytojos. Na nzn, as i sia pol. registravausi tik del jos. Kol kas nenusivyliau, nors tvarka del taloneliu