Įkraunama...
Įkraunama...

Higieniniai įklotai

Man LT-Libresse,UK-Body form thumbup.gif
Atsakyti
as taip naudoju Wialite higieninius iklotus. Esu labai patenkinta. thumbup.gif

QUOTE(kuku2 @ 2009 11 11, 15:34)
Mano nuomone tai "kvepuojanciu" iklotu isvis nera. Aisku vieni visai sintetiniai, kiti kiek naturalesni, bet jei butu tokie jau kvepuojantys, viskas begtu kiaurai, ne?

Ar matet bandymus su winalite iklotais?
Tikriausiai ne, jei manote kad jie nekvepuoja...
Atsakyti
Atradau nauja pasauli taip sakant mirksiukas.gif
Bandysiu pirki Winalite, Always tai isvis schmoll.gif alergija
Iklotai turi "kvepuoti"? ar yra tokiu??? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Infomanija: 09 sausio 2010 - 00:19
Man patys geriausi Discreet thumbup.gif . Niekad neperku kvepianciu iklotu schmoll.gif
Atsakyti
Man tai Allways alergizuoja. Bandziau winalite, taip, jie idomus, bet manau kazkas negerai, kai staigiai sutrumpeja mmm, bent jau man taip buvo. O ir kaina ju tikrai nemaza.
Dabar naudoju libresse, nieko nealergizuoja ir viskas labai gerai thumbup.gif svarbiausia be kvapu. Bandziau naturella, bet kokia cia NATURella jeigu kvapas stiprus....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo konfetee: 13 sausio 2010 - 20:44
stengiuos kuo reciau naudoti, megstamiausi Libresse so slim smile.gif
kvepiantys visiskas s..
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2010 01 13, 22:43)
Man tai Allways alergizuoja. Bandziau winalite, taip, jie idomus, bet manau kazkas negerai, kai staigiai sutrumpeja mmm, bent jau man taip buvo. O ir kaina ju tikrai nemaza.
Dabar naudoju libresse, nieko nealergizuoja ir viskas labai gerai  thumbup.gif  svarbiausia be kvapu. Bandziau naturella, bet kokia cia NATURella jeigu kvapas stiprus....

Man allways irgi nepatina, didoki kazkokie...ir alergizuoja ir jauciasi labai...Bet Naturella tai man patinka, plonyciai, kvepuojantys, del kvapo nesu nieko pries, nera jis toks ir stipus. Mano oda labai jautri, bet sie man tikrai tiko.
Atsakyti
sveikos, o ar bandėte gentle day? http://www.gentleday...ntle-day-klotai nemoku kitaip puslapio ikelti wink.gif man juos rekomendavo ginekologė, bet pati dar nebandžiau, cia gal panašiai kaip jūsų apšnekėti winalite? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ciuju'ke @ 2010 02 01, 19:31)
sveikos, o ar bandėte gentle day? http://www.gentleday...ntle-day-klotai nemoku kitaip puslapio ikelti wink.gif man juos rekomendavo ginekologė, bet pati dar nebandžiau, cia gal panašiai kaip jūsų apšnekėti winalite? ax.gif

aš trečią mėnesį naudoju,man lb jie patinka.Niekas man jų nerekomendavo,tiesiog pati ieškodama kažko naujo suradau šiuos ax.gif Lb patogu net sportuoti su jais.
Atsakyti
na nustebau isgirdus tiek daug neigiamu atsiliepimu apie ALWAYS.naudoju juos jau daugybe metu ir kazkaip man jie geri..
Atsakyti
Aš kitoms mm planuoju įsigyti įklotų su anijonų juostele. Labai jau visi juos giria, reikia išmėginti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaivilė @ 2010 02 08, 01:35)
na nustebau isgirdus tiek daug neigiamu atsiliepimu apie ALWAYS.naudoju juos jau daugybe  metu ir kazkaip man jie geri..

o man always irgi blogi senai ju nebenaudoju, dar naudodavau descret kasdienius, taciau jau tada su tais "anijonais" kasdieniai man geresni, nenoriu reklamuot netycia, nes as du lagaminus jau sunaudojau, nepajutau stebuklo ax.gif bet gal ta naturalesne sudetis jauciasi. O is parduotuviniu jau nebeatsimenu kurie ramunelem, kur kvepia, nu man baisiau nebuna, pernest negalejau ax.gif Tie anijoniai man brangus seip... O kokios kainos tu gentle?? ar jie yra naturalus ir be kvapu?
Atsakyti