Man LT-Libresse,UK-Body form
as taip naudoju Wialite higieninius iklotus. Esu labai patenkinta.
Ar matet bandymus su winalite iklotais?
Tikriausiai ne, jei manote kad jie nekvepuoja...
QUOTE(kuku2 @ 2009 11 11, 15:34)
Mano nuomone tai "kvepuojanciu" iklotu isvis nera. Aisku vieni visai sintetiniai, kiti kiek naturalesni, bet jei butu tokie jau kvepuojantys, viskas begtu kiaurai, ne?
Ar matet bandymus su winalite iklotais?
Tikriausiai ne, jei manote kad jie nekvepuoja...
Atradau nauja pasauli taip sakant
Bandysiu pirki Winalite, Always tai isvis alergija
Iklotai turi "kvepuoti"? ar yra tokiu???
Bandysiu pirki Winalite, Always tai isvis alergija
Iklotai turi "kvepuoti"? ar yra tokiu???
Man patys geriausi Discreet . Niekad neperku kvepianciu iklotu
Man tai Allways alergizuoja. Bandziau winalite, taip, jie idomus, bet manau kazkas negerai, kai staigiai sutrumpeja mmm, bent jau man taip buvo. O ir kaina ju tikrai nemaza.
Dabar naudoju libresse, nieko nealergizuoja ir viskas labai gerai svarbiausia be kvapu. Bandziau naturella, bet kokia cia NATURella jeigu kvapas stiprus....
Dabar naudoju libresse, nieko nealergizuoja ir viskas labai gerai svarbiausia be kvapu. Bandziau naturella, bet kokia cia NATURella jeigu kvapas stiprus....
stengiuos kuo reciau naudoti, megstamiausi Libresse so slim
kvepiantys visiskas s..
kvepiantys visiskas s..
QUOTE(konfetee @ 2010 01 13, 22:43)
Man tai Allways alergizuoja. Bandziau winalite, taip, jie idomus, bet manau kazkas negerai, kai staigiai sutrumpeja mmm, bent jau man taip buvo. O ir kaina ju tikrai nemaza.
Man allways irgi nepatina, didoki kazkokie...ir alergizuoja ir jauciasi labai...Bet Naturella tai man patinka, plonyciai, kvepuojantys, del kvapo nesu nieko pries, nera jis toks ir stipus. Mano oda labai jautri, bet sie man tikrai tiko.
sveikos, o ar bandėte gentle day? http://www.gentleday...ntle-day-klotai nemoku kitaip puslapio ikelti man juos rekomendavo ginekologė, bet pati dar nebandžiau, cia gal panašiai kaip jūsų apšnekėti winalite?
QUOTE(ciuju'ke @ 2010 02 01, 19:31)
sveikos, o ar bandėte gentle day? http://www.gentleday...ntle-day-klotai nemoku kitaip puslapio ikelti man juos rekomendavo ginekologė, bet pati dar nebandžiau, cia gal panašiai kaip jūsų apšnekėti winalite?
aš trečią mėnesį naudoju,man lb jie patinka.Niekas man jų nerekomendavo,tiesiog pati ieškodama kažko naujo suradau šiuos Lb patogu net sportuoti su jais.
na nustebau isgirdus tiek daug neigiamu atsiliepimu apie ALWAYS.naudoju juos jau daugybe metu ir kazkaip man jie geri..
QUOTE(Gaivilė @ 2010 02 08, 01:35)
na nustebau isgirdus tiek daug neigiamu atsiliepimu apie ALWAYS.naudoju juos jau daugybe metu ir kazkaip man jie geri..
o man always irgi blogi senai ju nebenaudoju, dar naudodavau descret kasdienius, taciau jau tada su tais "anijonais" kasdieniai man geresni, nenoriu reklamuot netycia, nes as du lagaminus jau sunaudojau, nepajutau stebuklo bet gal ta naturalesne sudetis jauciasi. O is parduotuviniu jau nebeatsimenu kurie ramunelem, kur kvepia, nu man baisiau nebuna, pernest negalejau Tie anijoniai man brangus seip... O kokios kainos tu gentle?? ar jie yra naturalus ir be kvapu?