Įkraunama...
Įkraunama...

Higieniniai įklotai

QUOTE(Deimike @ 2009 12 12, 19:40)
patys paprasciausi Bella, nieko blogo, jokiu uzdegimu, jokiu issitepimu
thumbup.gif  nors menesines ir gausios ir netrumpos

man bella irgi patys geriausi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 12 12, 21:00)
man bella irgi patys geriausi wub.gif

ne visad tas kas brangu yra geriausia. man kazkada kazkokia moteriska, platintoja turbut, kioske pradejo reklamuoti ir siulyti kazkokius super duper, na nepamenu dabar pavadinimo, su antibakteriniu sluoksniu, atsei retai keisti reikia tai labai apsimoka, labai sveika. na jau, uz 10 iklotu moketi 22lt ne man, o ir pasikeisti man ne beda, man daug smagiau isideti nauja kaskart, nei deti ta pati vel.. as taip supratau jos ta reklama... kazkas nelabai man ten... na va kaip tik pamirsau pavadinima. tokie balti pokiukai su zalsvu lyg, maciau ir internete reklama. oi tas uzmarsumas
Papildyta:
va, rodos radau temele apie juos
Atsakyti
QUOTE(Deimike @ 2009 12 13, 15:44)
ne visad tas kas brangu yra geriausia. man kazkada kazkokia moteriska, platintoja turbut, kioske pradejo reklamuoti ir siulyti kazkokius super duper, na nepamenu dabar pavadinimo, su antibakteriniu sluoksniu, atsei retai keisti reikia tai labai apsimoka, labai sveika. na jau, uz 10 iklotu moketi 22lt ne man, o ir pasikeisti man ne beda, man daug smagiau isideti nauja kaskart, nei deti ta pati vel.. as taip supratau jos ta reklama... kazkas nelabai man ten... na va kaip tik pamirsau pavadinima. tokie balti pokiukai su zalsvu lyg, maciau ir internete reklama. oi tas uzmarsumas
Papildyta:
va, rodos radau temele apie juos

tai kad jų kaina ne 22lt, o 15lt..
Atsakyti
tai musiau jau atpigo, ta moteriska man siule uz 22 tai ir nesidomejau, bet ir siaip nesidomesiu, man gerai kas yra, jei bedu tureciau gal tada... nesakau, kad nemeginkit kitos. Kiekvienam savo...
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2009 01 27, 13:20)
Sveiki....

Pradejau naudoti siuos iklotus ir esu jais labai patenkinta... Taciau noretusi suzinoti daugiau atsiliepimu ir nuomoniu.....

Parasau puslapiuka, kur yra daug informacijos apie juos....
http://winalite.lt/lt/love_moon.php

QUOTE(Akasha @ 2009 04 07, 17:33)
Na as kol negavau naujos pakuotes tai teko pirkti parduotuvej doh.gif  kazkoks siaubas.... nu nepalyginami dalykai.... Niekada daugiau nenaudosiu paprastu iklotu, tik winalite ax.gif  Kad ir kiek tose pardese butu parasyt, kad medvilne, ar dar ten kokie kvepuojantys schmoll.gif  jie visvien ne tokie, kaip winalite produkcija....

Oi, panos, zinokit gavom per viena paroda siu stebuklingu Winalite iklotu...prikalbejau vyra nusinesti i darba, nes jis universiteto laboratorijoj dirba, kad paziuretu kas cia per biesas...nagi pasirodo, ten nieko ipatingo, jie neturi jokiu savybiu,kad gydytu cistas, mazintu skausma ar , kaip lankstinuke rase, net hemoroju!!! Zodziu, nepasimaukit ant reklaminiu triuku! doh.gif O kai paklausiau savo gines ka ji apie juos mano, tai ji tik nusijuoke, sake, kad daugiausia teigiamu ispudziu juos naudojancioms duoda saves itikinimas, jei jau nusiperki "stebuklinga" iklota uz nemenka sumele, tai save ir itikini, kad jie "stebuklingai" veikia - cia kaip su ekstrasensais visokiais lotuliukas.gif

as pati per mmm naudoju Bella melynuosius, nes nuo Alwaysu ir Libressu alergija. O kasdieninukus Bella elegance, jie tokie plonyciai ir kaina gera. anksciau carefree naudojau, bet nuo ju irgi alergija atsirado....zodziu, dabar pas mane tik bella thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 11 08, 15:41)
Įdomiai, o tai ką tada naudoti?  g.gif  Tamponai blogai, įklotai-blogai. Tai vaikščiot varvančiai ar savadarbius gamint?  doh.gif  smile.gif

merginos gamina, užsienyje kur nebeatsimena jau tų "netikrų", vatinių įklotų, kurias naudojo mūsų mamos, moterys siuva daugkartinius, ir parduotuvėse tokių galima nusipirkti
pvz:
iklotai - ant etsy
aš naudoju flanelinius arba kotonella - šitie taip pat yra iš kelių medvilnės sluoksnių, viduje turi truputi gelio, panašaus kaip sauskelniose būna. Jausmas medvilnės, labai malonus. Pagal pojutį panašios į tos love moon, tik žymiai pigesnės. Vadinasi kotonella.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 23 gruodžio 2009 - 14:32
QUOTE(*SCENICA* @ 2009 12 23, 15:22)
Oi, panos, zinokit gavom per viena paroda siu stebuklingu Winalite iklotu...prikalbejau vyra nusinesti i darba, nes jis universiteto laboratorijoj dirba, kad paziuretu kas cia per biesas...nagi pasirodo, ten nieko ipatingo, jie neturi jokiu savybiu,kad gydytu cistas, mazintu skausma ar , kaip lankstinuke rase, net hemoroju!!! Zodziu, nepasimaukit ant reklaminiu triuku!  doh.gif  O kai paklausiau savo gines ka ji apie juos mano, tai ji tik nusijuoke, sake, kad daugiausia teigiamu ispudziu juos naudojancioms duoda saves itikinimas, jei jau nusiperki "stebuklinga" iklota uz nemenka sumele, tai save ir itikini, kad jie "stebuklingai" veikia - cia kaip su ekstrasensais visokiais  lotuliukas.gif

as pati per mmm naudoju Bella melynuosius, nes nuo Alwaysu ir Libressu alergija. O kasdieninukus Bella elegance, jie tokie plonyciai ir kaina gera. anksciau carefree naudojau, bet nuo ju irgi alergija atsirado....zodziu, dabar pas mane tik bella  thumbup.gif

Uzkibusi buvau ir as ant"stebuklinguju"... tai MB kai pamate-iskart pasake,kad "pinigai i bala".. jokiu stebuklu cia nera... bigsmile.gif Tikrai... cool.gif
Atsakyti
As tai naudodavau tai bella, tai carefree, bet nervindavo jie mane, nes kazkaip vis sugebedavo susisukt, pavaziuot i sona, atsiklijuot... Visai atsitiktinai Norfoj nusipirkau kazkokius "Micci". Akcija buvo, tai pamaniau, pabandysiu. Na man tai jie super! Ir nejauciu, kad yra, ir ne karto nebuvo, kad pasislinktu kazkur ax.gif
Atsakyti
Nusipirkau ir aš pabandyt Winalite įklotus. Labai likau patenkinta thumbup.gif mokėjau 20 lt.
Atsakyti
as pabandziau pirma kart va tokius, tiesa sakant mama atnese pabandyt:ax:
user posted image
gal kas dar naudoja ir gali parasyt atsiliepimu, ar verta? kol kas nesupratau dar smile.gif, nes ir kaina ju lyg ne tokia ir maza, norisi zinot ar verta
http://www.fohow.info/37/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo still_magic: 05 sausio 2010 - 14:32
O as prisiskaicius internete ir prisisiuntusi schemu, prisisiuvau paketu pati. virsutinis sluoksnis dviguba-nuskalbta flanele(puikiai sugeria) i vidu isidedu dvigubos medziagos (i tris dalis sulankstyta), apatiniui sluoksniui panaudojau nuo vaiko likusias apsaugines paklodytes, prisiuta taip, kad i vidu gali ideti ir isimti papildoma medziaga(kur is vienos puses medziagyte is kitos kvepuojantis nepralaidus dregmei sluoksnis), apacioje susegu sponkutem. Naudojau dar tik viena cikla, bet nei dirgino nei prabego.
Atsakyti
Man Libresse labai puikus
Atsakyti