QUOTE(Akasha @ 2009 01 27, 13:20)
Sveiki....
Pradejau naudoti siuos iklotus ir esu jais labai patenkinta... Taciau noretusi suzinoti daugiau atsiliepimu ir nuomoniu.....
Parasau puslapiuka, kur yra daug informacijos apie juos....
http://winalite.lt/lt/love_moon.php
QUOTE(Akasha @ 2009 04 07, 17:33)
Na as kol negavau naujos pakuotes tai teko pirkti parduotuvej
kazkoks siaubas.... nu nepalyginami dalykai.... Niekada daugiau nenaudosiu paprastu iklotu, tik winalite
Kad ir kiek tose pardese butu parasyt, kad medvilne, ar dar ten kokie kvepuojantys
jie visvien ne tokie, kaip winalite produkcija....
Oi, panos, zinokit gavom per viena paroda siu stebuklingu Winalite iklotu...prikalbejau vyra nusinesti i darba, nes jis universiteto laboratorijoj dirba, kad paziuretu kas cia per biesas...nagi pasirodo, ten nieko ipatingo, jie neturi jokiu savybiu,kad gydytu cistas, mazintu skausma ar , kaip lankstinuke rase, net hemoroju!!! Zodziu, nepasimaukit ant reklaminiu triuku!
O kai paklausiau savo gines ka ji apie juos mano, tai ji tik nusijuoke, sake, kad daugiausia teigiamu ispudziu juos naudojancioms duoda saves itikinimas, jei jau nusiperki "stebuklinga" iklota uz nemenka sumele, tai save ir itikini, kad jie "stebuklingai" veikia - cia kaip su ekstrasensais visokiais
as pati per mmm naudoju Bella melynuosius, nes nuo Alwaysu ir Libressu alergija. O kasdieninukus Bella elegance, jie tokie plonyciai ir kaina gera. anksciau carefree naudojau, bet nuo ju irgi alergija atsirado....zodziu, dabar pas mane tik bella