kol nebuvo anijoniniu, tai libress tiko, bet nepatiko, dabar siu medvilniniu i nieka nekeisciau, pvz, pamirsau isimesti i darba atsargini, pasiskolinau always , svajojau kaip greiciau parsigauti namo, nes atrode, kad nezinia kas ten ideta, sorry, plastmase ir yra plastmase, aisku, kiekviena renkasi kas tinka .
Naudoju Libresse arba Naturella. O paskutines dvi dienas man pakanka ir TENA mini įklotuko.
Naudojau allways , bet po pienliges dabar perejau prie libress, kolkas patinka
tik Libresus
Allways dazniausiai
Libresse Natural kai syki pabandziau vietoj always, tai ir nebegrizau, taip jau kelis metus
Papildyta:
noriu Dovilytes paklausti, ar padejo?
Papildyta:
QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 07 03, 15:32)
sveikos aš šiandien nusipirkau anion įklotus pabandymui, tai dabar žiūrėsiu kas bus, laukiu teigiamo rezultato. mane tai žiauriai pienligė vargino 3 metus, nepadėjo nei žvakutės nei tepaliukai, kiekvieną mėnesį, taip pat po lytinių santykiu ji subujodavo. Apsilankiau pas homeopatę, paskyrė gydymą, ir ji išnyko kaip mat, tik va, dabar pradėjom planuoti , tai ji vėl užbujojo intensyviai geriu homeopatės paskirtus žirnelius, bet noriu dar papildomų priemonių, nes labai vargina mane, kai tik pikas O, tai ir ta šlykštynė, gal čia taip sureagavo su spermiukais. Tai noriu dabar palaikyti tinkamą ph, nes įtariu, kad dėl jos ir neaptojau praeitą mėnesį, nes kiek girdėjau, tai ji pakeičia ph ir spermiukai žūsta
noriu Dovilytes paklausti, ar padejo?
Allways jau seniai atsisakiau, netgi gydytoja prigrasino ju nenaudot, isvis liepe kiek imanoma reciau naudot bet kuriuos . Sake gyva supusi
Reiks pabandyt tuos anijoninius
QUOTE(lemurmur @ 2009 11 08, 15:08)
Allways jau seniai atsisakiau, netgi gydytoja prigrasino ju nenaudot, isvis liepe kiek imanoma reciau naudot bet kuriuos . Sake gyva supusi
Įdomiai, o tai ką tada naudoti? Tamponai blogai, įklotai-blogai. Tai vaikščiot varvančiai ar savadarbius gamint?
QUOTE(Jammin1 @ 2009 11 08, 15:41)
Įdomiai, o tai ką tada naudoti? Tamponai blogai, įklotai-blogai. Tai vaikščiot varvančiai ar savadarbius gamint?
iklotai blogai ,kai jie nekvepuojantys, pvz, always, ir kt.parduotuviu lentynose is antriniu zaliavu, plastmasiniai, manau, suprantant kad juos reikia keisti labai daznai , kad nesidaugintu bakterijos, ir del to ginekologai sako, kad jie negerai..
tai va, pagaliau atrado is ko juos gaminti, kad mums , moterims, jie nekenktu ir net padetu kovoti su iv.bakterijom, tai butent , medvilniniai iklotai su anijonais
QUOTE(lukamona @ 2009 11 08, 15:47)
iklotai blogai ,kai jie nekvepuojantys, pvz, always, ir kt.parduotuviu lentynose is antriniu zaliavu, plastmasiniai, manau, suprantant kad juos reikia keisti labai daznai , kad nesidaugintu bakterijos, ir del to ginekologai sako, kad jie negerai..
tai va, pagaliau atrado is ko juos gaminti, kad mums , moterims, jie nekenktu ir net padetu kovoti su iv.bakterijom, tai butent , medvilniniai iklotai su anijonais
Mano nuomone tai "kvepuojanciu" iklotu isvis nera. Aisku vieni visai sintetiniai, kiti kiek naturalesni, bet jei butu tokie jau kvepuojantys, viskas begtu kiaurai, ne?
patys paprasciausi Bella, nieko blogo, jokiu uzdegimu, jokiu issitepimu
nors menesines ir gausios ir netrumpos
nors menesines ir gausios ir netrumpos