Įkraunama...
Įkraunama...

Higieniniai įklotai

sveikos smile.gifaš šiandien nusipirkau anion įklotus pabandymui, tai dabar žiūrėsiu kas bus, laukiu teigiamo rezultato. mane tai žiauriai pienligė vargino 3 metus, nepadėjo nei žvakutės nei tepaliukai, kiekvieną mėnesį, taip pat po lytinių santykiu ji subujodavo. Apsilankiau pas homeopatę, paskyrė gydymą, ir ji išnyko kaip mat, tik va, dabar pradėjom planuoti nestuke.gif , tai ji vėl užbujojo verysad.gif intensyviai geriu homeopatės paskirtus žirnelius, bet noriu dar papildomų priemonių, nes labai vargina mane, kai tik pikas O, tai ir ta šlykštynė, gal čia taip sureagavo su spermiukais. Tai noriu dabar palaikyti tinkamą ph, nes įtariu, kad dėl jos ir neaptojau praeitą mėnesį, nes kiek girdėjau, tai ji pakeičia ph ir spermiukai žūsta verysad.gif
Atsakyti
4u.gif allways
Atsakyti
winalite ir jokiu kitu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
allways thumbup.gif
Atsakyti
Esu bellos fane,is visu man jie geriausi thumbup.gif Dukros irgi tik situos pripazista smile.gif
Atsakyti
Naudoju Winalite higieninius iklotus. Super biggrin.gif
Atsakyti
o aš naudoju iš PC camelia jei gerai pamenu man jie patinka,nealergizuoja,pvz always negaliu nes niežti nuo jų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamalopes @ 2009 06 30, 23:02)
Man tai Alwaysai ir Libresai patinka .

as ir neskiriu didelio demesio, bet pagrinde naudojami Always ar Libresai blush2.gif
Atsakyti
Tik Always, nors ir juos tenka labai retai naudoti ax.gif
Atsakyti
Naudoju Libress ir Naturella ax.gif
Atsakyti
ALWAIS
4u.gif
Atsakyti
kolkas geriausi allways smile.gif
Atsakyti