Įkraunama...
Įkraunama...

Higieniniai įklotai

Nu man asmeniskai always sintetika viena tik panaudodavau ir niezulys apima netinka man jie schmoll.gif ,siaip naudoju tamponus o.b. bet is iklotu tai renkuosi Carefree jie tikrai naturalesni uz always, kasdieniniai ten yra visokie su aromatu, su alijosiumi ,labai faini yra kur flex tai tinka ir paprastom kelnaitem ir stringam tai labai megstu juos thumbup.gif
Atsakyti
Man labiausiai patinka Libresse 4u.gif Visiškai netinka always produkcija..
Atsakyti
Man tai patinka naturella iklotai, bet manau kad kiekvienai skirtingai tinka... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, gal yra kas ilgesni laika naudojate winalite Love moon iklotus, kokie atsiliepimai, patyrimai?
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2009 05 02, 22:36)
Man labiausiai patinka Libresse 4u.gif  Visiškai netinka always produkcija..

drinks_cheers.gif visiškai sutinku...Libresse thumbup.gif
Atsakyti
Winalite paketus pradėjau naudoti. Jie man thumbup.gif . Dabr nesinori jokių kitų. Natūralu ir labai gerai. Gydomųjų savybių nepastebėjau, tik galiu pasakyti, kad sunaudoju daug mažiau.
Atsakyti
Naudoju "tradicinius" Allways, nors ir kitokių esu bandžiusi.
Atsakyti
Pasisakau uz Bella, Naturella ir kitus panasius, kur naturalus pavirsius, o ne sintetinis Dry. Beje, ir Bella yra rusis su Dry, tai tokiu vengiu. Libresse irgi, rodos, tinka, tik jie brangesni, tai naudoju retokai
Atsakyti
Toma Philips nusipirkau ALWAYS WITH SILK Jau tokie plonyčiai, tokie minkštučiai ir švelnučiai... pasaka smile.gif Prekybos centruose Always kokybė tikrai prasta, nes gaminta tikrai ne Vokietijoj. O TP prekės vokiškos, taigi kokybė thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darfe: 30 birželio 2009 - 15:59
QUOTE(Mergelė @ 2009 06 22, 16:54)
Winalite paketus pradėjau naudoti. Jie man  thumbup.gif . Dabr nesinori jokių kitų...  galiu pasakyti, kad sunaudoju daug mažiau.

O kur juos įsigyti?
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2009 06 30, 22:44)
O kur juos įsigyti?

Internetu, arba ekologiškų prekių parduotuvėse (nors kaip supratau, kad jie nėra ekologiški). Vilniuje yra PC Panoramoje 4u.gif Arba per platintojus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 30 birželio 2009 - 21:48
Man tai Alwaysai ir Libresai patinka .
Atsakyti