Įkraunama...
Įkraunama...

Higieniniai įklotai

Naudoju Always, vienu metu galvoju išbandysiu ką kitą, pasirinkau Naturella bet kad jie man nelabai patiko, blogai atliko savo darbą biggrin.gif todėl grįžau vėl prie Always thumbup.gif
Atsakyti
Man patiko tie nauji, bet brangoki Gentle Day...
Atsakyti
Visada naudoju Always smile.gif Kažkaip kiti įklotai, kuriuos esu bandžius nepatikdavo
Atsakyti
QUOTE(Elsker @ 2013 03 20, 11:38)
Naudoju Always, vienu metu galvoju išbandysiu ką kitą, pasirinkau Naturella bet kad jie man nelabai patiko, blogai atliko savo darbą biggrin.gif  todėl grįžau vėl prie Always thumbup.gif

tie naturella visai nieko būtų jeigu ne kvapikliai smile.gif
Atsakyti
always, bandžiau gentle day, bet schmoll.gif
Atsakyti
o man tie su anijonais labai super
Atsakyti
QUOTE(devuška @ 2013 03 21, 21:20)
tie naturella visai nieko būtų jeigu ne kvapikliai smile.gif

Bet jie labai mažai sugeria, lyginant su Always
Atsakyti
man irgi tie su anijonais patys geriausi smile.gif
Atsakyti
Man tai naturella liuks, nes jų paviršius vienintelis man patinkantis iš visų naudotų biggrin.gif
Atsakyti
Kai pasirinkau Libresse - baigėsi visos moteriškos bėdos.
Atsakyti
QUOTE(Elsker @ 2013 04 03, 21:28)
Bet jie labai mažai sugeria, lyginant su Always

bet tu supranti kodėl taip yra, ir kokią kainą kai kurios moterys moka už tai, kad daugiau sugeriama? renkiesi tarp natūralesnio bet mažiau veiksmingo ir mažiau kenksmingo produkto ir visiškos chimkės ir patogumo, ir visų su tuo susijusių problemų...šiaip mikrobai veisiasi jeigu retai keisti įklotą ir tai tikrai ne į gerą
Atsakyti
QUOTE(devuška @ 2013 05 06, 14:49)
bet tu supranti kodėl taip yra, ir kokią kainą kai kurios moterys moka už tai, kad daugiau sugeriama? renkiesi tarp natūralesnio bet mažiau veiksmingo ir mažiau kenksmingo produkto ir visiškos chimkės ir patogumo, ir visų su tuo susijusių problemų...šiaip mikrobai veisiasi jeigu retai keisti įklotą ir tai tikrai ne į gerą

Suprantu, paviršius ir man tų naturella patiko, bet jis man praktiškai nieko nesugėrė, viskas ir liko ant to paviršiaus, o 7 dienas kas pusvalandį lakstyt į tualetą man nelabai išeina unsure.gif Toms, kurioms jos negausios,tai čia pats puikiausias variantas, nes skirtumas paviršiaus tai labai pasijautė
Atsakyti