Naudoju Always, vienu metu galvoju išbandysiu ką kitą, pasirinkau Naturella bet kad jie man nelabai patiko, blogai atliko savo darbą todėl grįžau vėl prie Always
Man patiko tie nauji, bet brangoki Gentle Day...
QUOTE(Elsker @ 2013 03 20, 11:38)
Naudoju Always, vienu metu galvoju išbandysiu ką kitą, pasirinkau Naturella bet kad jie man nelabai patiko, blogai atliko savo darbą todėl grįžau vėl prie Always
tie naturella visai nieko būtų jeigu ne kvapikliai
always, bandžiau gentle day, bet
QUOTE(devuška @ 2013 03 21, 21:20)
tie naturella visai nieko būtų jeigu ne kvapikliai
Bet jie labai mažai sugeria, lyginant su Always
man irgi tie su anijonais patys geriausi
Man tai naturella liuks, nes jų paviršius vienintelis man patinkantis iš visų naudotų
QUOTE(Elsker @ 2013 04 03, 21:28)
Bet jie labai mažai sugeria, lyginant su Always
bet tu supranti kodėl taip yra, ir kokią kainą kai kurios moterys moka už tai, kad daugiau sugeriama? renkiesi tarp natūralesnio bet mažiau veiksmingo ir mažiau kenksmingo produkto ir visiškos chimkės ir patogumo, ir visų su tuo susijusių problemų...šiaip mikrobai veisiasi jeigu retai keisti įklotą ir tai tikrai ne į gerą
QUOTE(devuška @ 2013 05 06, 14:49)
bet tu supranti kodėl taip yra, ir kokią kainą kai kurios moterys moka už tai, kad daugiau sugeriama? renkiesi tarp natūralesnio bet mažiau veiksmingo ir mažiau kenksmingo produkto ir visiškos chimkės ir patogumo, ir visų su tuo susijusių problemų...šiaip mikrobai veisiasi jeigu retai keisti įklotą ir tai tikrai ne į gerą
Suprantu, paviršius ir man tų naturella patiko, bet jis man praktiškai nieko nesugėrė, viskas ir liko ant to paviršiaus, o 7 dienas kas pusvalandį lakstyt į tualetą man nelabai išeina Toms, kurioms jos negausios,tai čia pats puikiausias variantas, nes skirtumas paviršiaus tai labai pasijautė