ir kaip tavo manymu ta vatytė laikysis
tikriausiai visus esu išbandžiusi , bet negaliu pasakyt kurie geriausi....manau čia didžiausia įtaką turi reklama. Apsistojau ties "Always" , pakaks man eksperimentuoti
Man tinka bet kokie, prikvėpintų pirkau vieną kartą - ir paskutinį
Always. Pripratusi prie jų
Esu daug išbandžiusi, bet labiausiai man patinko - Always. Juos ir naudoju
Išbandžius visokius, bet neatrandu tų vienintelių . Dabar anioninius perku, bet naudos tai jokios , o taip giriami
QUOTE(denaxa @ 2012 06 21, 14:30)
Turejau ta pacia problema,daug metu,kol paskui suzinojau kad cia nuo iklotu...nustojau juos deti ir susitvarke viskas...ne is karto,aisku...atsisakyti ju,ko gero,reiketu meginti tada kai i darba nereikia,per atostogas,pvz...
Panasiai ir man buvo, pradzioje nesupratau kame reikalas bet veliau daejo kad man nuo iklotu pablogeja situacija. Bandziau ivairius. O nuo tu su kvapais kas daresi
Gal pirkote tokius? Kaip jie?
QUOTE(MeiLLi @ 2012 11 01, 19:23)
Išbandžius visokius, bet neatrandu tų vienintelių . Dabar anioninius perku, bet naudos tai jokios , o taip giriami
o kokia nauda turi buti?
man anion padejo, nes turejau jau kaip alergija nuo sintetiniu
QUOTE(Dziurgita:) @ 2013 02 12, 14:47)
o kokia nauda turi buti?
Gi rašo,kad skausmus sumažina mėnesinių metu, mažina kraujavimą ir net hemarojų gydo . Man koki skausmai buvo naudojant always toki liko nekalbant apie tai , kad kraujagimas ir tokio pat gausumo kaip ir anioninius naudojant .
Jau daug metų Discreet patys patogiausi man jie, plonyčiai ir lengvai lenkiasi pagal kelnaičių forma