Įkraunama...
Įkraunama...

Higieniniai įklotai

ir kaip tavo manymu ta vatytė laikysis

! 
Žinutė redaguota moderatoriaus: įžeidžiantys komentarai draudžiami
Atsakyti
tikriausiai visus esu išbandžiusi biggrin.gif biggrin.gif , bet negaliu pasakyt kurie geriausi....manau čia didžiausia įtaką turi reklama. Apsistojau ties "Always" , pakaks man eksperimentuoti smile.gif
Atsakyti
Man tinka bet kokie, prikvėpintų pirkau vieną kartą - ir paskutinį rolleyes.gif
Atsakyti
Always. Pripratusi prie jų smile.gif
Atsakyti
Esu daug išbandžiusi, bet labiausiai man patinko - Always. Juos ir naudoju rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo K0tryna: 31 spalio 2012 - 08:22
Išbandžius visokius, bet neatrandu tų vienintelių . Dabar anioninius perku, bet naudos tai jokios , o taip giriami doh.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 06 21, 14:30)
Turejau ta pacia problema,daug metu,kol paskui suzinojau kad cia nuo iklotu...nustojau juos deti ir susitvarke viskas...ne is karto,aisku...atsisakyti ju,ko gero,reiketu meginti tada kai i darba nereikia,per atostogas,pvz... mirksiukas.gif

Panasiai ir man buvo, pradzioje nesupratau kame reikalas bet veliau daejo kad man nuo iklotu pablogeja situacija. Bandziau ivairius. O nuo tu su kvapais kas daresi doh.gif
Atsakyti
Gal pirkote tokius? Kaip jie?

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(MeiLLi @ 2012 11 01, 19:23)
Išbandžius visokius, bet neatrandu tų vienintelių . Dabar anioninius perku, bet naudos tai jokios , o taip giriami  doh.gif

o kokia nauda turi buti? g.gif

man anion padejo, nes turejau jau kaip alergija nuo sintetiniu
Atsakyti
QUOTE(Dziurgita:) @ 2013 02 12, 14:47)
o kokia nauda turi buti? g.gif

man anion padejo, nes turejau jau kaip alergija nuo sintetiniu

Gi rašo,kad skausmus sumažina mėnesinių metu, mažina kraujavimą ir net hemarojų gydo biggrin.gif . Man koki skausmai buvo naudojant always toki liko nekalbant apie tai , kad kraujagimas ir tokio pat gausumo kaip ir anioninius naudojant .
Atsakyti
Jau daug metų Discreet smile.gif patys patogiausi man jie, plonyčiai ir lengvai lenkiasi pagal kelnaičių forma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MeiLLi @ 2013 02 12, 14:00)
Gi rašo,kad skausmus sumažina mėnesinių metu, mažina kraujavimą ir net hemarojų gydo  biggrin.gif

tai ko tik dėl reklamos neparašys rolleyes.gif
Atsakyti