Įkraunama...
Įkraunama...

Higieniniai įklotai

! 
Žinutė redaguota moderatoriaus: forume draudžiama vartoti keiksmažodžius, kitus grubius išsireiškimus, žr. taisyklių II.3 punktą.
Atsakyti
P.S. dar susidaro toks įspūdis, kad tie "kasdieniniai" įklotai, kurių sveikai moteriai iš esmės reikia tik keletui dienų po mėnesinių, gaminami taip, kad po to kiltų daugiau sveikatos problemų, ko pasekoje augtų tų pačių įklotų pirkimas...
Atsakyti
Pnaudojau grubų išsireiškimą..? Gerai..
Pakartosiu tekstą kita forma: Ar jūs tikrai tokios kvailučiukės, kad tikite reklamyčių skelbiamais melais apie dažiklių/kvapiklių ir kitų kenksmingų medžiagų gydomąją galią? naturela tai ar alwais visitek ne iš medvilnytės pagaminta, tas pats š, ar ten su alijošiumi ar su anijonų juostelytėm
:loliutukas
Atsakyti
Džiaukitės,kad esate tam tikromis prasmėmis sveika moteriškė ir Jums įklotų reikia tik porą dienų po mėnesinių.Aš esu turbūt nesveika moteriškė,bet man jų reikia kasdien.Neturiu deja galimybės nešiotis krūvos švarių,o po to ir nešvarių apatinių kelnaičių per visą dieną.Todėl renkuosi kasdienius įklotus.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 06 20, 16:04)
Džiaukitės,kad esate tam tikromis prasmėmis sveika moteriškė ir Jums įklotų reikia tik porą dienų po mėnesinių.Aš esu turbūt nesveika moteriškė,bet man jų reikia kasdien.Neturiu deja galimybės nešiotis krūvos švarių,o po to ir nešvarių apatinių kelnaičių per visą dieną.Todėl renkuosi kasdienius įklotus.

aha, labai džiaugiuosi... Jau du mėnesius kaip negaliu išsigydyti pačios žiauriausios pienligės, bet stengiuosi sumažinti įklotų skaičių iki minimumo, kad nė vienos papildomos minutės nereikėtų jų nešioti, nes tik dirgina grybelio pažeistą odą ir kaupia bakteriajs, žiūriu, kad nebūtų kvapiklių, išvis vaistinėj perku. Bet tai kažkoks uždaras ratas. Ginekologė sako nesidėti jokių, o išgydyti iki galo nesugeba, gi negaliu eiti visa tokia į gatvę kai būna paūmėjimai........
verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 06 20, 17:04)

Turejau ta pacia problema,daug metu,kol paskui suzinojau kad cia nuo iklotu...nustojau juos deti ir susitvarke viskas...ne is karto,aisku...atsisakyti ju,ko gero,reiketu meginti tada kai i darba nereikia,per atostogas,pvz... mirksiukas.gif
Atsakyti
žodžiu u-ėjau į vaistinę ir paprašiau įklotų iš medvilnės tai niekur nerašo sudėties ir man įkišo tuos su anijonais nesąmones...tai paėmiau, nes visi kiti buvo tie įprasti kur net pardėse yra..nu nežinau, jausmas nekoks, trečia diena jau ir jaučiu po biškį perštėt pradeda, nors prieš menesines jau gerai jaučiausi, pienligės požymiai visi dingę buvo, bet po mėnesinių vėl pas gyd eisiu ir turbūt ne veltui...vėl iš naujo viskas...kažkoks košmaras..
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 06 20, 17:04)

Aha, ir aš tokia pat nesveika. Miegu tik be įklotų, o visas kitas laikas su jais.
Atsakyti
QUOTE(devuška @ 2012 06 27, 13:06)
žodžiu u-ėjau į vaistinę ir paprašiau įklotų iš medvilnės tai niekur nerašo sudėties ir man įkišo tuos su anijonais nesąmones...tai paėmiau, nes visi kiti buvo tie įprasti kur net pardėse yra..nu nežinau, jausmas nekoks, trečia diena jau ir jaučiu po biškį perštėt pradeda, nors prieš menesines jau gerai jaučiausi, pienligės požymiai visi dingę buvo, bet po mėnesinių vėl pas gyd eisiu ir turbūt ne veltui...vėl iš naujo viskas...kažkoks košmaras..

Paaštrėjimai gali būti ne nuo įklotų, o dėl hormoninio fono ritmo keitimosi, jis keičiasi mm metu, po jų, per ovuliaciją, prieš mm. Kažkuris momentas yra palankus grybams, tada jie ir suaktyvėja. Užeik į temą Pienligė, ten pripasakojusios yra moteriškės (ir aš), kaip su chroniška pienlige kariauja.

Na, o apie įklotus man atrodo taip. Aišku, kad medvilninis gali būti tik viršutinis sluoksnis, vis tiek ten chemijos pilna. Pagaliau ir ne su krakmoliniais klijais jie suklijuoti biggrin.gif . Bet geriau su medvilniniu, negu su sintetiniu paviršium.
Tikslas - kad toje vietoje būtų švaru ir sausa. O kaip tai pasiekti - pakankamai dažnai keičiant įklotus, ar visai jų atsisakius, priklauso nuo konkrečios situacijos ir požiūrio.
Atsakyti
QUOTE(Magaleja @ 2012 06 13, 19:29)
As irgi pastebejau viename eure,gal bandete? kaip kokybe? mastau pirkti bet kazkaip atbaido ta mintis kad is vieno euro,juk ten visos tokios prekes neitin geros kokybes :/

Jau bemaz visa vasara naudoju Gentle day, na ka galiu pasakyti, kad man kas labiausiai patinka ju kaip medvilninis o ne cielofaninis pavirsius kaip Always. Vien del to dedu Gentle day dideli pliusa. O va ar veikia ta anijonine juostele net nezinau, kadangi neturiu dideliu su tuo susijusiu problemu.
Bet va uzejau i euro parduotuve ir ziuriu guli anijoniniai paketai, taip pat su medvilnes pavirsiumi ir kitais isvardintais privalumais. Na ir is smalsumo nusipirkau, kad galeciau palyginti su Gentle day. Buvo kazkaip tik nedrasu pirkt, visgi cia tik euro parduotuve biggrin.gif
Tai va isigijau sios firmos http://www.dyl.lt/vi...nijonu-juostele
Kadangi dar nespejau panaudoti, pirmasis ispudis toks, kad ju pakuote identiska Gentle day, zinoma tik uzrasai ir spalvos kitos, bet ir uzsegimas, aprasymai tiesiog vienodi. Viduje pakuotes kaip supratau idetas kazkoks gal PH testukas pasitikrinti pries ir po naudojimo. Kol kas didziausias skirtumas, kuri galejau iziureti, tai anijonines juosteles spalva: gentle day yra tokia kaip ir gelsva, o va situ yra zalia.
Atsakyti
Nesąmonė ta anijonų juostelė, kam to reikia.
Problemos man aišku neišnyko iki šiol. Buvau pas kitą gydytoją. Ji liepė atsisakyti pieno produktų. Tai kažkur prieš mėnesį buvo. Kadangi ir taip norėjau tai padaryti, t.y. iš vegetarės tapti vegane, tai buvo paskutinis pastūmėjimas to link. Tiesa, kefyro dar neatsisakiau, jame daug gerųjų bakterijų, gaila tik, kad dauguma gaminami su gyvulinės kilmės fermentais, bet kam gi tai rūpi, juk "vegetarai psichai" - nemėgsta lavonienos ir myli gyvūnus - ar ne???? doh.gif Anyway, žiūriu čia http://www.sveikipro...emones-moterims ir galvoju - ar čia rašo tiesą, na, kad ten su tikra medvilne, ir panašiai, ar tai - tik eilinė apgaulė?...
P.S. ir matyt tikrai ne nuo įklotų ir mitybos priklauso tas pienligės atsiradimas, o nuo hormonų...dar kai gausiu pinigų pasidarysiu tyrimą už šimtą litų chlamidijų ir dar kažkokios plazmos ten nežinau..jei atsakymas bus neigiamas, tada nebežinau, ką daryt..o jei bus teigiamas tai teks nuo chlamidijų gydytis, bet gal bent sužinosiu priežastį viso to brūdo...man kažkoks atrodo u-burtas ratas ir sąmokslas, kodėl odos grybelį gali išsigydyti nebrangiai ir greitai, o makšties per penkis metus iš tūkstančiais litų neįmanoma išvaryti???............
Atsakyti
Vat ta pienligė daug metų gadino gyvenimą - su laikinais pagerėjimais gausiai pavartojus visokių antigrybinių vaistų, bet kažkaip su MB sugalvojom išbandyti alternatyvą -dietą. Pagooglinus yra toks psl. candida diet .com Tai vat laikėmės 2 mėn. (aišku be tų nesąmoningų žarnynų plovimų) Buvo taaaip sunku be bandelių, balto vyno, kavos, saldumynų.... ir po pirmo mėn. toooks paūmėjimas buvo ištikęs, kad vos ištvėriau, bet užtat dabar tfu tfu tfu jau daugiau nei metai to brudo nei kvapo:)) Gerų bakterijų ir kefyro vis tik reikia pagerti ypač jei daug česnako ar raudonėlio aliejaus pavartoji.
Bet svarbiausia neduoti grybams maisto - cukraus.
Papildyta:
[quote=Babaa,2012 09 26, 21:
o paketus ir įklotus naudoju minimaliai - nuo balandžio džiaugiuosi taurele.
ir mano manymu, jei tikrai labai jau kasdien tų įklotų reikia tiesiog pabandykit vietoj įklotuko panaudoti kosmetinę medvilnininę vatytę. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babaa: 26 rugsėjo 2012 - 20:35