Įkraunama...
Įkraunama...

Higieniniai įklotai

QUOTE(Rodnega @ 2012 03 19, 01:00)
Kaina nemenka jų. Ar atitnka kaina kokybę?  g.gif

Na taip, kaina gal siektiek kandziojasi. Bet man kaina atitinka kokybe ax.gif thumbup.gif
Gal siektiek nesmagu kad yklotai nelabai gerai prilimpa, bet seip, super cool.gif
Galite pabandyti pirkti maza pakeli, berods jame 15 yra yklotu, ir ysitikinsite, ir kaina bus mazesne smile.gif
Atsakyti
Man niekas nesumažėjo, išskyrus paketų sukeliamas odos problemas . Beje, aptikau tokius vienam eure thumbup.gif
Atsakyti
Kolkas Naturela nieko tik tie bekvapiai ners tie su ramunėlėm dirgina...
Atsakyti
Patys geriausi 4u.gif pienlige dingo per dvi dienas !!!
user posted image
Atsakyti
laba,
aš ankščiau naudojau always'us bet paskiau perėjau prie naturalesniu - kol kas naturela pagal kaina ir kokybe atitinka tai ko aš noriu. dieniniu naudoju įvairius bet va šiandien užėjus į droga įsigijau pabandyti libresse so slim. net nesitikejau kad jie bus supakuoti kiekvienas atskirai, niu kaip ir kiti įklotai. šitas dalykelis man patiko.nes daug lengviau įsidėti į rankinę ir darbe kai reikia pasikeisti , įsidėjai į delna ir nesimato (jei tas aktualu ). nezinau ar čia naujiena - bet man tai tikrai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasarine zemuoge @ 2011 04 20, 15:04)
Iklote kaupiasi ir dauginasi bakterijos, be to, ta vietele per iklota negali paprasciausiai kvepuoti. Ikloto sudetyje tera tik nedidelis kiekis medvilnes, kai kurie apskritai yra sintetiniai, tad oro pralaidumas tikrai mazesnis nei bunant tik su kelnaitemis. Gali sukelti ivairias ligas, kaip pienlige ar bakterine vaginoze. jei nera dideliu isskyru, ir dar kazkokios problemos nekamuoja, tai kam ir reikalingas tas iklotas...bet cia kiekvienos pasirinkimas.
bent jau man, kai buvo nustatyta bakterine vaginoze, gydytoja, pirmiausiai liepe ismesti iklotus.

drinks_cheers.gif visiškai pritariu. man irgi liepė nebenaudoti JOKIŲ įklotų ir JOKIŲ prausiklių intymiai higienai schmoll.gif liepė praustis tik vandeniu, ir kuo mažiau listi į vidu rolleyes.gif o jau buvau tu kasdieniu pabandžiusi įvairiausiu - nuo Carefree iki Anion, bet vis kažkas negerai TEN būdavo.
Atsakyti
Dabar naudoju tuos Gentle day su anijonais. kazko super dar nepajutau, nors blogo irgi, kas kartais budavo su paprastais ..
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2012 04 19, 17:06)
Man niekas nesumažėjo, išskyrus paketų sukeliamas odos problemas . Beje, aptikau tokius vienam eure  thumbup.gif

As irgi pastebejau viename eure,gal bandete? kaip kokybe? mastau pirkti bet kazkaip atbaido ta mintis kad is vieno euro,juk ten visos tokios prekes neitin geros kokybes :/
Atsakyti
Naturela. Man patinka visai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magaleja @ 2012 06 13, 18:29)
As irgi pastebejau viename eure,gal bandete? kaip kokybe? mastau pirkti bet kazkaip atbaido ta mintis kad is vieno euro,juk ten visos tokios prekes neitin geros kokybes :/

Man tinka ir patinka. Ir kažkaip geriau nei Always smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2012 06 14, 22:52)
Man tinka ir patinka. Ir kažkaip geriau nei Always   smile.gif

Na tuomet reikes pabandyti,nes kolkas naudoju always. O koks pavadinimas? ten rodos dvejus maciau g.gif
Ir iseitu daug pigiau,jei 3.50 uz pakuote tai labai pigu,juo labiau jie panasus i visus tuos anion ir gentle day... O kiek vienetu pakelyje buna? Net nepagalvojau pasidometi,vis praeidavau pro sali nes atrode kad bus labai prasti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magaleja: 14 birželio 2012 - 22:32
Pakuotėje 8vnt , pavadinimas visų tas pats. Skiriasi tik spalva, kuri parodo sugėriamumo lygį
Atsakyti