Įkraunama...
Įkraunama...

Higieniniai įklotai

libresus ir gentle day
Atsakyti
as tai kokius turiu, tokie gerai. always, silver moon, libresse
Atsakyti
Man jeigu jau paketai, tai tik Naturella 4u.gif
Atsakyti
Tie GentleDay - visiskas niekalas. Rinkodarinis triukas. Tiesiog metu absurdas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AtroxStalker-NeverDie @ 2011 01 06, 18:36)
Tie GentleDay - visiskas niekalas. Rinkodarinis triukas. Tiesiog metu absurdas. smile.gif

pritariu visiškai ploja.gif
Atsakyti
Man labiausiai patiko Bella įklotai.
Atsakyti
QUOTE(Astandii @ 2011 01 06, 18:36)

Visai netyčia padariau eksperimentą. Pradėjau naudoti Anion GentleDay nieko nežinodama apie anijonų juostelę. Tiesiog užkankino pienligė, ieškojau natūralesnių alternatyvų always. Eurovaistinei pradėjus prekiauti Anion ir Natracare nusipirkau abu pabandymui. Jokio anijoniško poveikio nepajutau (gal todėl, kad nežinojau, jog turiu pajusti). Ir tie, ir tie man patiko dėl savo medvilninio paviršiaus. Kasdieniniai Natracare storesni, Anion plonesni, naudoju arba vienus, arba kitus pagal situaciją. Nuo ligų neišgelbėja, tiesiog medvilnė geriau už plastmasę.

Rinkodaros principas - pasigauti vieną kokią detalę ir išpūsti jos gėrį iki didelio burbulo, kad visi pastebėtų produktą.

Išvada - Anion daiktas geras, bet nereikia tikėtis stebuklų.

Atsakyti
Nenaudoju jokiu higieniniu iklotu. Ginekologe grieztai uzdraude naudoti bet kokius. Nejau Jums gydytojos rekomenduoja naudoti iklotus, juk jie tik kenkia..
Atsakyti
Kuom kenkia? blink.gif
Atsakyti
Iklote kaupiasi ir dauginasi bakterijos, be to, ta vietele per iklota negali paprasciausiai kvepuoti. Ikloto sudetyje tera tik nedidelis kiekis medvilnes, kai kurie apskritai yra sintetiniai, tad oro pralaidumas tikrai mazesnis nei bunant tik su kelnaitemis. Gali sukelti ivairias ligas, kaip pienlige ar bakterine vaginoze. jei nera dideliu isskyru, ir dar kazkokios problemos nekamuoja, tai kam ir reikalingas tas iklotas...bet cia kiekvienos pasirinkimas.
bent jau man, kai buvo nustatyta bakterine vaginoze, gydytoja, pirmiausiai liepe ismesti iklotus.
Atsakyti
Gerai. Tai ką tada naudoti vietoj jų? Ypač toms, kam netinka tamponai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rodnega: 20 balandžio 2011 - 15:14
QUOTE(Rodnega @ 2011 04 20, 15:13)
Gerai. Tai ką tada naudoti vietoj jų? Ypač toms, kam netinka tamponai?

Pavasarine zemuoge turbut turejo omeny kasdienius iklotus o ne paketus. 4u.gif As irgi iklotu kasdienai atsisakiau ir sumazejo isskyru ir niezejimas dingo,pilnai sutinku kad nuo ju daugiau bedu negu naudos. Naudoju tik baigiantis mmm kai dar truputi teplioja. smile.gif
Atsakyti